2015'in kıymetli anneleri bebiş büyütüyor ♡ÇOK ŞÜKÜR♡

4 ay 10 günlük olduuk bizde. Çok öerak ediyorum ek gıdaya tepkisi ne olcak diye. Böbrek sorunumuz olduğu içün su içiriyorum ama sevmiyor:KK43: bakalım öeyve sebze sevecekmiyiz
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah böreğinizde mühim bir problem çıkmaz. Benim oğlumda suyu sevmiyor. Zorla birkaç damla veriyorum. Ek gıdaya geçmek zormuş hakkaten. Ne yedircem, nasıl yedircem, yedi yemedi sıkıntıları oluyor. Allahacil şifalar versin sizede.

Yok ya hiç kilo almamış yine. Geçen ay 7. 100 gr di şimdi 7.260 o_O reflü ilacı verdi doktor. Yediğini daha yerken çıkarıyor bazen tüm mama çöpe gidiyor :KK43: yarın idrar kültürü sonucu çıkacak. Hastaneye gitcez. Sutum azaliyo eskisi gibi değil ama yinede gece uyaninca emziriyorum gündüz de ara ara emziriyorum o kadar:KK51:
Reflümü varmış? Benim oğluma göre gayet iyi kilosu maşallah :) idrar sonucuda iyi çıkar inşallah. Ek gıda işi zormuş yaaa.

Canım nasılsın?? Yazamadaöda topiğini takip ediyorum. İdrar kültürü verdiğin çok iyi olmuş benim oğlanda devamlı kusuyordu meğer enfeksiyondanmış. İnşallah senin oğlanınki geçici mide reflüsündendir. Enfeksiyon çıkınca doktprumuz böbrek ultrasonu istedi biraz genişleme çıktı çok canımı sıktı bu durum. Şimdi böbrek reflüsü varmı ona bakılacak. Annelk çok zormuş:KK43:
Iyiyim canım size de geçmiş olsun. Inşallah atlatır kuzu evet annelik zor :) Rabbim evlatlarımıza sağlıklı yaşam nasip etsin
Reflümü varmış? Benim oğluma göre gayet iyi kilosu maşallah :) idrar sonucuda iyi çıkar inşallah. Ek gıda işi zormuş yaaa.
Bazı bebekler de 1 yaşına kadar olabilirmiş. Kilosu iyi şükür. Az önce gördüm oglum alttan 2 diş çıkarmış :)))) gecende ateşi çıkmıştı ondan oldu demek ki:KK45:

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah böreğinizde mühim bir problem çıkmaz. Benim oğlumda suyu sevmiyor. Zorla birkaç damla veriyorum. Ek gıdaya geçmek zormuş hakkaten. Ne yedircem, nasıl yedircem, yedi yemedi sıkıntıları oluyor. Allahacil şifalar versin sizede.
Aminnn... Sütten sonra su tazsız geliyor demekki. Oynata oynata daha doprusu zorlaya zorlaya içiriyorum:) içirmek zorundayım. Ek gıda kafamı çok kurcaıyor benimde ne yedirıcem, ne zaman, ne kadar ya yutamazsa..... Düşünüyorum öyle vala:)))))

Iyiyim canım size de geçmiş olsun. Inşallah atlatır kuzu evet annelik zor :) Rabbim evlatlarımıza sağlıklı yaşam nasip etsin

Bazı bebekler de 1 yaşına kadar olabilirmiş. Kilosu iyi şükür. Az önce gördüm oglum alttan 2 diş çıkarmış :)))) gecende ateşi çıkmıştı ondan oldu demek ki:KK45:
Ayy maşallah kuzuya :) iki diş birden hemde. Hayırlı olsun canım. Bizde sıkıntılıyız bayadır ama hala diş yok.

Ayy maşallah kuzuya :) iki diş birden hemde. Hayırlı olsun canım. Bizde sıkıntılıyız bayadır ama hala diş yok.
Sağol canım darısı sizlere :) ayni kırık pirinç gibi:KK48: bizde doktordan geldik idrar kültüründe bir sorun çıkmadı. Reflü ilacina devam edecez

Suan yine kabiz oluyor ama sert :/ kusmasi da bazen oluyor
Ek gıdaya geçince şaşırdı vücutlarıvtabi. Ata'da bazen yapamıyor kakasını. Bugün yine yapmadı mesela. Ya yoğurt oğlumu çok rahatsız ediyor. Yerken ağzının etrafı kıpkırmızı alerji oluyor. Sonra kaşınıyor huysuzlanıyor. Bu akşam yedirirken eline bulaştı. Onuda yüzünün her yerine sürdü. Nasıl kızardı yavrum nasıl kaşıyor ağlıyor. Yarın doktorunu arayıp sorayım diyorum. Sizde oluyormu böyle birşey.

Ek gıdaya geçince şaşırdı vücutlarıvtabi. Ata'da bazen yapamıyor kakasını. Bugün yine yapmadı mesela. Ya yoğurt oğlumu çok rahatsız ediyor. Yerken ağzının etrafı kıpkırmızı alerji oluyor. Sonra kaşınıyor huysuzlanıyor. Bu akşam yedirirken eline bulaştı. Onuda yüzünün her yerine sürdü. Nasıl kızardı yavrum nasıl kaşıyor ağlıyor. Yarın doktorunu arayıp sorayım diyorum. Sizde oluyormu böyle birşey.
Hayır canım bizde olmuyor öyle bişey. Alerjisi olabilir. Bende sütlü pirinçli mama veriyorum günde bir kere. O yaptı galiba :/

Merhaba canım. Yoğunluktan hiç giremedim. Misafir var. Biz iyiyiz.bizimde iki dişimiz çıktı tam altıncı ay günümüzde. :) bugün aşımızı olduk. Kaka yapmakta güçlük çekiyoruz bu aralar. Siz nasılsınız?
Bizde iyiyiz aynı sorun bizde de var canım kabizlik zor bal kabağı fayda ediyormuş. Ondan alcam yarın. Disleriniz hayırlı olsun artık seni emerken bol bol ısırır :KK70:bizim de nette bir sorun var giremiyorum o sebepten:KK34:
merhaba kizlar. nasilsiniz? bebişler nasil?
Slm canım hoş geldin nasılsın iyisin bebis iyidir inşallah. Biz iyiyiz şükür :KK24:

Selam kızlar nasılsınız ? Bendenizin zaman oldu girmeye li buraya. Bebisler nasıl ? Inşallah hepiniz iyisinizdir. Benim bi konuda kafama karıştı benim oğlum 13 temmuzda doğdu ne kadarlık oluyor şimdi kimisi 5 diyor kimisi 6 ? Ve bizde de gece uymamalari arttı sanki doymuyor gibi. Bugün biraz yoğurt verdim yemek istemiyor kusuyor dediğiniz gibi ek gıdaya geçiş bayan zor olacak. Şükür başka bi sıkıntımız yok bugün babası tren almış . Kurduk çok sevdi onu takip ediyor ooyalamaya çalışıyoruz ışte .Sizlerde ne var ne yok ???

Selam güzel anneler :) Ben geldim :) Gece emzirmelerimiz bitmedi bizim her gece 2 ve ya 3 kere kalkıp emziriyorum.Bizimde alttan 2 dişimiz çıktı çok şükür :)Sebze corbası yoğurt pekmezli yogurt verdigimde yiyordu ama dün hic birini kabul etmedi meyve rendelexim yemedi burnu hiriltiliydi sanirim soguk aldi da istahimu kapandi bulemedim.bitek anne sutu emdi dun :( Umarim yarın yer .Günlük taze süt mayaliyorum ve onu yediriyorym
Onun disinda fisher price in piyano oyuncagindan aldim destekli oturtunca bi guzel oynuyor onunla ufak cingiraklar dis kasiyicilari aldim bebek telefonu aldim konusan bebek radyosu aldim isikli onlarla cok guzel oynuyor bayaa bir oyalaniyor o sirasa ben de isimi yapiyorum.iste böyle kizlar :)Yine görüşürüz öptm.

Selam güzel anneler :) Ben geldim :) Gece emzirmelerimiz bitmedi bizim her gece 2 ve ya 3 kere kalkıp emziriyorum.Bizimde alttan 2 dişimiz çıktı çok şükür :)Sebze corbası yoğurt pekmezli yogurt verdigimde yiyordu ama dün hic birini kabul etmedi meyve rendelexim yemedi burnu hiriltiliydi sanirim soguk aldi da istahimu kapandi bulemedim.bitek anne sutu emdi dun :KK43: Umarim yarın yer .Günlük taze süt mayaliyorum ve onu yediriyorym
Onun disinda fisher price in piyano oyuncagindan aldim destekli oturtunca bi guzel oynuyor onunla ufak cingiraklar dis kasiyicilari aldim bebek telefonu aldim konusan bebek radyosu aldim isikli onlarla cok guzel oynuyor bayaa bir oyalaniyor o sirasa ben de isimi yapiyorum.iste böyle kizlar :)Yine görüşürüz öptm.
Can'ım bebeğin ne kadarlık? Benim kızım da 4,5 aylık. Bu saydıklarını kızım ne Zaman yapabilecek, merak ettim?

[OTE="bebcnımrc, post: 44016073, member: 678961"]Selam kızlar nasılsınız ? Bendenizin zaman oldu girmeye li buraya. Bebisler nasıl ? Inşallah hepiniz iyisinizdir. Benim bi konuda kafama karıştı benim oğlum 13 temmuzda doğdu ne kadarlık oluyor şimdi kimisi 5 diyor kimisi 6 ? Ve bizde de gece uymamalari arttı sanki doymuyor gibi. Bugün biraz yoğurt verdim yemek istemiyor kusuyor dediğiniz gibi ek gıdaya geçiş bayan zor olacak. Şükür başka bi sıkıntımız yok bugün babası tren almış . Kurduk çok sevdi onu takip ediyor ooyalamaya çalışıyoruz ışte .Sizlerde ne var ne yok ???[/QUOTE]
Slm canım iyiyiz şükür :) siz suan 5 aylık oldunuz 6. Ayın içindesiniz. Bizde 6 aylık olduk 7. Ayın içindeyiz. Evet ek gıda işi zor bir süreç. Benim oğlum ilk ne verdiysem kusuyordu. Ikinci denemede yemeye başladı. Sabah kahvaltısı bebe bisküvisi yumurta sarısı pekmez peynir ve az tereyağ yada zeytinyağı ekliyorum. Sonra meyve yiyor sonra çorba, yoğurt muhallebi ve anne sütü veriyorum. Kabak kabizliga fayda ediyor :)
Selam güzel anneler :) Ben geldim :) Gece emzirmelerimiz bitmedi bizim her gece 2 ve ya 3 kere kalkıp emziriyorum.Bizimde alttan 2 dişimiz çıktı çok şükür :)Sebze corbası yoğurt pekmezli yogurt verdigimde yiyordu ama dün hic birini kabul etmedi meyve rendelexim yemedi burnu hiriltiliydi sanirim soguk aldi da istahimu kapandi bulemedim.bitek anne sutu emdi dun :KK43: Umarim yarın yer .Günlük taze süt mayaliyorum ve onu yediriyorym
Maşallah canım incileriniz hayırlı olsun. :) yer inşallah yemek. Sıkma canını. Bayagi oyuncağı da olmuş :))) Nazlı kız annesine naz yapıyor demek ki

Bende 120 günlük bir prenses annesiyim :nazar: bebeğim de şuana kadar gaz problemi falan çok şükür ki yaşamadık.:KK66: tek sorunumuz çok kusuyor olması onada alıştık artık. :KK66:
Maşallah canım hoş geldin rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :) benim oğlanda kırk gunlukden beri kusuyor alıştık artık

Back