Selam özel bebeklerin güzel anneleri
![KK25 :KK25: :KK25:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk25.gif)
Nasılsıniz,bebisleriniz iyidir inşallah. Biz 80 günlük olduk. Siteye hergün giremiyorum. Bebeğim uyanikken telefonu kullanmamaya çalışıyorum. Uyurken de ya ben de uyuyorum ya da islerimi yapıyorum. Pek fırsat olmuyo yani. Benim meleğim de büyüyor maşallah. Sürekli gülüyor. Gaz sorunumuz geçti denecek kadar azaldı. Ilk zamanlarda sürekli ağlıyordu şimdi uyanirken bile aglamiyor artık bebeğim. Aguluyor bize bişeyler anlatmaya çalışıyor. Hergun yeni bi adet cikariyor. Bazen erkenden uyuyor bazen sabaha kadar uyumuyor.Bakmalara doyamiyorum uyurken bile izliyorum çoğu zaman. 1 eylulde calismaya baslicam nasıl bırakıp gidicem bilmiyorum. Şimdiden stres yaptım. Ins rapor alabilirim bir süre.
Ben hala adet olmadım. Adet olmayinca hamile kaliniyor mu acaba? Bi de ozel olacak ama biz tedaviyle hamile kaldigimiz için doğumdan sonra korunuyor musunuz? Esim nasil olsa olmuyor diye gerek yok diyor ama bu sefer de ya olursa.Olsa çok isteriz tabi ama bu bebegime haksızlık etmek istemiyorum. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Canim sıkma canını bizde de uzamış sarılık vardı ve en düşük değerimiz 12 ydi. 20 leri görüp hastanede bile yattı. 40 li Günlerimiz de geçti çok şükür. Sebebi de yoktu üstelik. Boşuna stres yapma geçecek sabret.
Başınız sağolsun canım çok acı. Allah kimseye evlat acısı yasatmasin. Hepimizin evladını bağışlasin.
Benimki de izliyor valla. Babası tabletten Pepe yi açmış. Sağa sola kaydiriyoruz tableti takıp ediyo bi de sipa :) sadece ışık goruyolarmis ama çok tehlikelymis çok kızdım babasina. Tv de izletmemeye çalışıyoruz.
Ben de hamilelikten beri sigara icmeyenlerdenim. Hemşire bi arkadas geçen gün dedi ki anne sütünden gecmezmis sigara. Sadece içtikten sonra agzimizda elimizde kiyafetlerimizde kalan koku zararlıymis. Çok stres olduğun zamanlarda icebilirsin bi tane dedi ama ben hala icmedim. Canım bazen çekiyor ama tutuyorum kendimi.