• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015'in kıymetli anneleri bebiş büyütüyor ♡ÇOK ŞÜKÜR♡

Benimkide esmer:) ama kaşıntüyleri sarı:) sarılıktan kara çocuk demekki... Bizimde kiloçok iyi diye önemsemedi doktor... Benimde biraz sabırlı olman kazım geçmesi için demekki... Geçene kadar bişey yapmadınız dimi hiç? Tavsiyen varmı bana?
canm bol booool emzir çok uyur sarılık yüzünden çok zor uynır ama sen uyandr inatla ben alarm kurardım gece. 2 saate bir mutlaka emzirirdm hem iyi kilo aldı ne kadar emerse o kadar idrar ve dışkı atar sarılıktaki maddeyi de öyle atar zaten bunun dışında daha bi sürü şu an saçma gelen şey yaptı annem ama hiç biri bi işe yaramıyo :110:

Zaten genelde izletmiyorum. Bugün bii deneyim dedim. Renkler ilgisini çekiyor :)
evet cnm hareketler renkler kilitlenip kalır hatta tv ye bi süre sonra bnmki ilk izlediğinde çok hoşuma gitmişti fark etti izledi diye sonra uyardılar beni de sakın izletme diye ordaki renklere hareketlere çok yoğunlaşması sakıncalıymış zaten

evet cnm hareketler renkler kilitlenip kalır hatta tv ye bi süre sonra bnmki ilk izlediğinde çok hoşuma gitmişti fark etti izledi diye sonra uyardılar beni de sakın izletme diye ordaki renklere hareketlere çok yoğunlaşması sakıncalıymış zaten
Annemin kiracisinin oğlu otizm. Annesi ağlamasın diye sürekli çizgifilm izlettirirdi. Belkide ondan oldu. Rabbim şifa versin. Adını söylüyorsun dönüp bakmıyor bile :(

Annemin kiracisinin oğlu otizm. Annesi ağlamasın diye sürekli çizgifilm izlettirirdi. Belkide ondan oldu. Rabbim şifa versin. Adını söylüyorsun dönüp bakmıyor bile :KK43:
allahım şifa versin dikkat etmek lazım ya

Merhaba hanımlar ben emziren bir anneyim dün Göğüs ucumda iltihap olduğu için eczacı bana claricide hapını verdi ama ben emzirirken içe bilirmiyim yoksa sütümü sağıp dökmem mi gerek nasıl oluyor

Merhaba hanımlar ben emziren bir anneyim dün Göğüs ucumda iltihap olduğu için eczacı bana claricide hapını verdi ama ben emzirirken içe bilirmiyim yoksa sütümü sağıp dökmem mi gerek nasıl oluyor
Bir bilgim yok canım o_O keşke eczacı değilde bir doktora gorunseydin daha iyi olurdu. Geçmiş olsunHoppa

Back