2015'in kıymetli anneleri bebiş büyütüyor ♡ÇOK ŞÜKÜR♡

Dümden beri korkudan içemiyorum birde krem verdi fıcidin diye ama sadece kremle geçmez dedi
Canım ben yeni dogum yaptığımda lansinoh hPa lanolin kullandım. Catlaga yaraya iyi geliyor. Ama senin iltihap var diyorsun. Doktora görün bence oda uygun görürse bu ilaçları kullanırsın

Sağol teyzesi :) benim oğlumun poposunda sivilce gibi şeyler var. Bu neden oluyor olabilir. Sadece pişik mi anlamadım
pişiktir büyük ihtimelle arada altını açık bırak bi şort kilot bişey giydr altına bşy ser ben bi poşet serip üstüne çarşaf seriyorum çiş yapınca sorun olmuyo havaladrnca çok mutlu oluyo hava da sıcak dayanamıyor çocuklar

Bi öyle yapayim geçer belki

Bi öyle yapayim geçer belki
geçmez da ilerlerse götür bzmkinin bacak arasında ilk doğduğunda mantar olmuştu biz pişik sanıp ıslak mendili değiştik pamuk kullandık bezi 3 kere değiştik geçmedi doktor krem verince geçti bazen bez de pişik yapabiliyor ya marka değiştrmek iyi gelebiliyo

Belkide bilmiyorum ki

hava da çok sıcak brz serinlese çocuklar da rahat etcek adet olduğumuzda bikç gün dayanamıyorum incecik pede çocuk napsın koca bezle
Doğru söylüyorsun yakıyor malesef :/ ama yapacak bişey yok.

Doğru söylüyorsun yakıyor malesef :/ ama yapacak bişey yok.
Canım hangi marka bez kullanıyorsun? Belki bezdendir. Biz huggies de kara kıldık. En kuru ve sağlam koruyanı o bence.hiç pişik olmuyor çok şükür. Prima ve molfix çok ıslak kalıyor, hiç emmiyor huggiesye göre. Sen denedinmi.

cmm bebeişin kaç aylık bnmki 2 ay civarı tam bu dediğin gibiydi saat 6 a yaklaşıca geriliyodum ama sonra kendiliğinden geçti emmek istemiyodu sürekli ağlıyodu gazdandı diye düşünüyorum ben
Dün tam iki aylık oldu canım ben de geçer diye bekliyorum bakalım

Molfix kullanıyorum ıslak mendil de yenidoğan ıslak mendil oda molfix. Onu hiç almadım. Suan evde bez var. Acaba alırsam alisir mı. ? Bez degisince de böyle oluyor mus diye biliyorum

Uzun zamandır ilk defa bugün deliksiz uyudu 8 buçukta zorla uyutmuştuk babasıyla daha yeni uyandı kakasını da yaptı şükür şimdi de gerneşip etrafa gülücükler saçıyor meleğim, sonrasında ağlamaz inşallah

Eklentiler

• Screenshot_2015-08-18-01-04-22.png
    319,2 KB · Görüntüleme: 61
Molfix kullanıyorum ıslak mendil de yenidoğan ıslak mendil oda molfix. Onu hiç almadım. Suan evde bez var. Acaba alırsam alisir mı. ? Bez degisince de böyle oluyor mus diye biliyorum
Bence dene. Ben deneye deneye buna karar verdim. Gerçekten diğerlerinden daha emici ve kuru. Kızarıklık bile olmuyor poposunda.

Geceniz nasıl geçti canım :) meleğin uykusuna devam ettimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…