maşallah ona :)2 buçuk aylık oldu :) 75 günlük
Canım ben yeni dogum yaptığımda lansinoh hPa lanolin kullandım. Catlaga yaraya iyi geliyor. Ama senin iltihap var diyorsun. Doktora görün bence oda uygun görürse bu ilaçları kullanırsınDümden beri korkudan içemiyorum birde krem verdi fıcidin diye ama sadece kremle geçmez dedi
Sağol teyzesi :) benim oğlumun poposunda sivilce gibi şeyler var. Bu neden oluyor olabilir. Sadece pişik mi anlamadımmaşallah ona :)
pişiktir büyük ihtimelle arada altını açık bırak bi şort kilot bişey giydr altına bşy ser ben bi poşet serip üstüne çarşaf seriyorum çiş yapınca sorun olmuyo havaladrnca çok mutlu oluyo hava da sıcak dayanamıyor çocuklarSağol teyzesi :) benim oğlumun poposunda sivilce gibi şeyler var. Bu neden oluyor olabilir. Sadece pişik mi anlamadım
Bi öyle yapayim geçer belkipişiktir büyük ihtimelle arada altını açık bırak bi şort kilot bişey giydr altına bşy ser ben bi poşet serip üstüne çarşaf seriyorum çiş yapınca sorun olmuyo havaladrnca çok mutlu oluyo hava da sıcak dayanamıyor çocuklar
geçmez da ilerlerse götür bzmkinin bacak arasında ilk doğduğunda mantar olmuştu biz pişik sanıp ıslak mendili değiştik pamuk kullandık bezi 3 kere değiştik geçmedi doktor krem verince geçti bazen bez de pişik yapabiliyor ya marka değiştrmek iyi gelebiliyoBi öyle yapayim geçer belki
Belkide bilmiyorum kigeçmez da ilerlerse götür bzmkinin bacak arasında ilk doğduğunda mantar olmuştu biz pişik sanıp ıslak mendili değiştik pamuk kullandık bezi 3 kere değiştik geçmedi doktor krem verince geçti bazen bez de pişik yapabiliyor ya marka değiştrmek iyi gelebiliyo
hava da çok sıcak brz serinlese çocuklar da rahat etcek adet olduğumuzda bikç gün dayanamıyorum incecik pede çocuk napsın koca bezleBelkide bilmiyorum ki
Doğru söylüyorsun yakıyor malesef :/ ama yapacak bişey yok.hava da çok sıcak brz serinlese çocuklar da rahat etcek adet olduğumuzda bikç gün dayanamıyorum incecik pede çocuk napsın koca bezle
Canım hangi marka bez kullanıyorsun? Belki bezdendir. Biz huggies de kara kıldık. En kuru ve sağlam koruyanı o bence.hiç pişik olmuyor çok şükür. Prima ve molfix çok ıslak kalıyor, hiç emmiyor huggiesye göre. Sen denedinmi.Doğru söylüyorsun yakıyor malesef :/ ama yapacak bişey yok.
Dün tam iki aylık oldu canım ben de geçer diye bekliyorum bakalımcmm bebeişin kaç aylık bnmki 2 ay civarı tam bu dediğin gibiydi saat 6 a yaklaşıca geriliyodum ama sonra kendiliğinden geçti emmek istemiyodu sürekli ağlıyodu gazdandı diye düşünüyorum ben
Molfix kullanıyorum ıslak mendil de yenidoğan ıslak mendil oda molfix. Onu hiç almadım. Suan evde bez var. Acaba alırsam alisir mı. ? Bez degisince de böyle oluyor mus diye biliyorumCanım hangi marka bez kullanıyorsun? Belki bezdendir. Biz huggies de kara kıldık. En kuru ve sağlam koruyanı o bence.hiç pişik olmuyor çok şükür. Prima ve molfix çok ıslak kalıyor, hiç emmiyor huggiesye göre. Sen denedinmi.
Zinco damla iyi oluyor ya benimki şükür biraz rahatladı.Dün tam iki aylık oldu canım ben de geçer diye bekliyorum bakalım
Benim oğlana 3 kere yaptılar. Sen yaktılar deyince ben anlamadım
Bence dene. Ben deneye deneye buna karar verdim. Gerçekten diğerlerinden daha emici ve kuru. Kızarıklık bile olmuyor poposunda.Molfix kullanıyorum ıslak mendil de yenidoğan ıslak mendil oda molfix. Onu hiç almadım. Suan evde bez var. Acaba alırsam alisir mı. ? Bez degisince de böyle oluyor mus diye biliyorum
Geceniz nasıl geçti canım :) meleğin uykusuna devam ettimi?Uzun zamandır ilk defa bugün deliksiz uyudu 8 buçukta zorla uyutmuştuk babasıyla daha yeni uyandı kakasını da yaptı şükür şimdi de gerneşip etrafa gülücükler saçıyor meleğim, sonrasında ağlamaz inşallah
Geçmiş olsun canım.
İşe yaramasına çok sevindim arkadaşım. Benimkid bi uyusada şimdi akşam yemeğimi yapsam :)Zinco damla iyi oluyor ya benimki şükür biraz rahatladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?