canm bol booool emzir çok uyur sarılık yüzünden çok zor uynır ama sen uyandr inatla ben alarm kurardım gece. 2 saate bir mutlaka emzirirdm hem iyi kilo aldı ne kadar emerse o kadar idrar ve dışkı atar sarılıktaki maddeyi de öyle atar zaten bunun dışında daha bi sürü şu an saçma gelen şey yaptı annem ama hiç biri bi işe yaramıyoBenimkide esmer:) ama kaşıntüyleri sarı:) sarılıktan kara çocuk demekki... Bizimde kiloçok iyi diye önemsemedi doktor... Benimde biraz sabırlı olman kazım geçmesi için demekki... Geçene kadar bişey yapmadınız dimi hiç? Tavsiyen varmı bana?
Zaten genelde izletmiyorum. Bugün bii deneyim dedim. Renkler ilgisini çekiyor :)canm izlettirmemeye çalış otizmi tetikleyebiliyomuş ve daha biçok zararı olabileceği içn tavsiye edilmiyor
evet cnm hareketler renkler kilitlenip kalır hatta tv ye bi süre sonra bnmki ilk izlediğinde çok hoşuma gitmişti fark etti izledi diye sonra uyardılar beni de sakın izletme diye ordaki renklere hareketlere çok yoğunlaşması sakıncalıymış zatenZaten genelde izletmiyorum. Bugün bii deneyim dedim. Renkler ilgisini çekiyor :)
Annemin kiracisinin oğlu otizm. Annesi ağlamasın diye sürekli çizgifilm izlettirirdi. Belkide ondan oldu. Rabbim şifa versin. Adını söylüyorsun dönüp bakmıyor bileevet cnm hareketler renkler kilitlenip kalır hatta tv ye bi süre sonra bnmki ilk izlediğinde çok hoşuma gitmişti fark etti izledi diye sonra uyardılar beni de sakın izletme diye ordaki renklere hareketlere çok yoğunlaşması sakıncalıymış zaten
Göbeğini neden ve nasıl yaktılar canım?Bugun ilk asiyi yaptirdik gobegini de yaktilar uyumuyor korktu cok cocugumm bebegim oglumm zaten problemliydi uykumuz simdi anneannesi dandiniler soyluyor
allahım şifa versin dikkat etmek lazım yaAnnemin kiracisinin oğlu otizm. Annesi ağlamasın diye sürekli çizgifilm izlettirirdi. Belkide ondan oldu. Rabbim şifa versin. Adını söylüyorsun dönüp bakmıyor bile
Göbeğinde ne vardı ki? Geç mi düştü .? Yakmak nasıl oluyorBugun ilk asiyi yaptirdik gobegini de yaktilar uyumuyor korktu cok cocugumm bebegim oglumm zaten problemliydi uykumuz simdi anneannesi dandiniler soyluyor
Amin canım. Olacak olduktan sonra kim engel olabilir ki. Rabbim kimseye yasatmasinallahım şifa versin dikkat etmek lazım ya
göbeğini nasıl ve neden yaktılar diye ben de soryımBugun ilk asiyi yaptirdik gobegini de yaktilar uyumuyor korktu cok cocugumm bebegim oglumm zaten problemliydi uykumuz simdi anneannesi dandiniler soyluyor
tabi ki allahım vermesin kimseye verdiklerine de şifasını sabrını versinAmin canım. Olacak olduktan sonra kim engel olabilir ki. Rabbim kimseye yasatmasin
Amin ...tabi ki allahım vermesin kimseye verdiklerine de şifasını sabrını versin
seninki kaç aylık şimdiAmin ...
2 buçuk aylık oldu :) 75 günlükseninki kaç aylık şimdi
Bir bilgim yok canımMerhaba hanımlar ben emziren bir anneyim dün Göğüs ucumda iltihap olduğu için eczacı bana claricide hapını verdi ama ben emzirirken içe bilirmiyim yoksa sütümü sağıp dökmem mi gerek nasıl oluyor
canm doktoruna sor mutlaka göğüste iltihap varsa emzirmen de problem olabilir süte geçerseFucidin pardon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?