Dert etmemeye çalış canım. İzlenimi nasıl? Kakası ve çişindeki oranda değişme yoksa doyuyordur bebeğin.Herkese selamlar,
Bebişler nasıl , umarım iyidir.
Benim oğlan 2.5 aylık oldu şükür , biraz huy değiştirdi bugünlerde sağ taraftan emmeyi bıraktı , ayrıca biberonla sağdığım sütü verirkende ağlıyor herzaman almak istemiyor.
Ben biraz zorlayarak vermeye çalışıyorum eşim karşı çıkıyor buna , bakalım ne olacak , bebeğim beslenemiyor diye üzülüyorum tabiki.
Şifa olsun kuzuya inşallah. Bende ara ara içiyorum humanayı. Ama bu seferde çok doluyor fazla bile oluyor. Aslında o yumuşaklık bebeğin doyduğunu gösterir. Uzun süreli uyuduğunda göğüslerin doluyormu? Benimkide bu aralar daha az emiyor gibi ama daha sık emiyor. Bazende bir saate yakın bırakmıyor. Ben birde lactamil içiyorum. Sütün kalitesini arttırıyormuş.Kakasını yapmadı 2 kere zeytinyağı verdim damla senin dediğin gibi veriyorum. Rezene içiyorum. Humana still tee aldım ondan icecegim. Sanki sütüm azaldı gibi hissediyorum. Göğüslerim sertlesmiyor
Maşallah maşallah :)) bizimkide kralpop seviyor :)))Kızlar benim oğlan çizgifilm izliyor
Doluyor canım kendime bakınca oluyor. Kafaya bişey takmamak lazım. Stres etkiliyor. Bende lactamil iciyordum gaz yapıyor diye okumuştum bi yerde. Şimdi çay aldım. Rezene aldım onu da demliyorum. Su da içiyorum arttı şimdi şükür :)Şifa olsun kuzuya inşallah. Bende ara ara içiyorum humanayı. Ama bu seferde çok doluyor fazla bile oluyor. Aslında o yumuşaklık bebeğin doyduğunu gösterir. Uzun süreli uyuduğunda göğüslerin doluyormu? Benimkide bu aralar daha az emiyor gibi ama daha sık emiyor. Bazende bir saate yakın bırakmıyor. Ben birde lactamil içiyorum. Sütün kalitesini arttırıyormuş.
Bence sen seviyorsun oda mecbur annesine uymak zorunda kaliyordurMaşallah maşallah :)) bizimkide kralpop seviyor :)))
Canım karnına ayak tabanlarına masaj yap iyi geliyor. Youtube da ayşe öner' in bebek gaz masajı videosu var onu izle, ara ara uygula çok iyi geliyor.Ya kızlar sizin bebişleriniz de çok ağlıyor mu ? Bizim kız özellikle akşam saat 6 ile 11 arası bi başlıyor ağlamaya susturmak ne mümkün nefesi gidiyor mosmor oluyor resmenDr gazı vardır ondan ağlıyordur dedi e gaz için damla da kullanıyorum, belki açtır deyip mama da veriyorum sancısı vardır deyip şerbette veriyorum her çeşit sallama yöntemini de uyguluyoruz gerek kayınvalidemle gerekse eşimle ama hiçbirşey kar etmiyor ne yapacağımı şaşırdım ancak karşılıklı beze koyupta sallayınca susuyor biraz o da ancak keyfi yerine gelince sabah 5 te uyandı yanıma aldım biraz konuştum güldü neşelendi sonra yine başladı ağlamaya artık babasıyla sakladıkta zorla saat 6.30 da uykuya geçti. Bir de kırkından sonra düzene girer derler bizimki iyice düzeni bozdu
Yok be kuzum, belgesel izlemeyi tercih ediyorum :) kral popu babası keşfetti. Oğlumun ablası var, babasının ondan tecrübeleri var. Onun faydaları :)) yoksa benim hiç aklıma gelmezdi. Açıyorsun kralpopu birazda ses geriyorsun, epey oyalanıyor :))Bence sen seviyorsun oda mecbur annesine uymak zorunda kaliyordur
Maşallah. Evet gaz yapıyor ya bende farkettim. 10 kutu almıştık internetten. Bitsinde bakalım artık. Ben birde sigara içiyorum ya attık, o yüzdende kullanıyorumDoluyor canım kendime bakınca oluyor. Kafaya bişey takmamak lazım. Stres etkiliyor. Bende lactamil iciyordum gaz yapıyor diye okumuştum bi yerde. Şimdi çay aldım. Rezene aldım onu da demliyorum. Su da içiyorum arttı şimdi şükür :)
Şaka yaptım zatenYok be kuzum, belgesel izlemeyi tercih ediyorum :) kral popu babası keşfetti. Oğlumun ablası var, babasının ondan tecrübeleri var. Onun faydaları :)) yoksa benim hiç aklıma gelmezdi. Açıyorsun kralpopu birazda ses geriyorsun, epey oyalanıyor :))
Neeeeeee içme yaa boşver. Hem nasıl iciyorsunuz üzerinde öldürür yazıyorMaşallah. Evet gaz yapıyor ya bende farkettim. 10 kutu almıştık internetten. Bitsinde bakalım artık. Ben birde sigara içiyorum ya attık, o yüzdende kullanıyorumHamilelikte hiç içmedim ne güzel
Geçmiş olsun canım. Bizde sizin gibi oğlum A ben 0 ama hiç sarılık sorunu yaşamadık. Başka sebepten olabilir ama takma. Bak doktorda geçer demiş. Bizde 2.5 aylık olduk ve gerçekten çok hızlı büyüyorlar. Her halleri her anları ayrı güzel :)KıZlarrr selammm... Bizde ayın 13ünde bir aylık olduk.. Oğlum kocaman görünüyor gözüme.. Fotolara kameralara bakınca zamanın çok çabuk geçtiğini anlıyorum... Biz onlara doyamadan büyüyüp gidecekler, her anımızın tadını çıkaralım kuzularımızla... Biraz canım sıkkın benim... Oğlumda uzamış sarılık varmış.. Hiç duymuşmuydunuz? Birsürü sebebi olabilirmiş.. Bizimki kan uyuşmazlığından. Oğlum A BEN SIFIRIM.. ABO uyusmazlığı deniyor bu duruma... Çok üzülüyorum... Sarılık değerimiz 9, En bastada 9 du. 10 gün sınra kontrolümüz var.. Doktorumuz korkulacak bişey yok dedi ama canım çok sıkıldı
Neeeeeee içme yaa boşver. Hem nasıl iciyorsunuz üzerinde öldürür yazıyor
İnşallah vardır. Eşimin işi müzik eğitimciliği, ablasıda konservatuarda okuyor. İnşallah yeteneği vardır :)Şaka yaptım zatenmaşallah müzik kulağı şimdiden var :)
İlla olacak diye bişey yok demekki,ne güZel olmamış sizin... Bizde en kısa zamanda atlatırız inşallahGeçmiş olsun canım. Bizde sizin gibi oğlum A ben 0 ama hiç sarılık sorunu yaşamadık. Başka sebepten olabilir ama takma. Bak doktorda geçer demiş. Bizde 2.5 aylık olduk ve gerçekten çok hızlı büyüyorlar. Her halleri her anları ayrı güzel :)
Yani masum diyorsunkeşke içmesem ama çok zor. Nikotini en düşük olandan içiyorum artık. Az içiyorum birde.
Inşallah canım ne güzelİnşallah vardır. Eşimin işi müzik eğitimciliği, ablasıda konservatuarda okuyor. İnşallah yeteneği vardır :)
canm izlettirmemeye çalış otizmi tetikleyebiliyomuş ve daha biçok zararı olabileceği içn tavsiye edilmiyorKızlar benim oğlan çizgifilm izliyor
cmm bebeişin kaç aylık bnmki 2 ay civarı tam bu dediğin gibiydi saat 6 a yaklaşıca geriliyodum ama sonra kendiliğinden geçti emmek istemiyodu sürekli ağlıyodu gazdandı diye düşünüyorum benYa kızlar sizin bebişleriniz de çok ağlıyor mu ? Bizim kız özellikle akşam saat 6 ile 11 arası bi başlıyor ağlamaya susturmak ne mümkün nefesi gidiyor mosmor oluyor resmenDr gazı vardır ondan ağlıyordur dedi e gaz için damla da kullanıyorum, belki açtır deyip mama da veriyorum sancısı vardır deyip şerbette veriyorum her çeşit sallama yöntemini de uyguluyoruz gerek kayınvalidemle gerekse eşimle ama hiçbirşey kar etmiyor ne yapacağımı şaşırdım ancak karşılıklı beze koyupta sallayınca susuyor biraz o da ancak keyfi yerine gelince sabah 5 te uyandı yanıma aldım biraz konuştum güldü neşelendi sonra yine başladı ağlamaya artık babasıyla sakladıkta zorla saat 6.30 da uykuya geçti. Bir de kırkından sonra düzene girer derler bizimki iyice düzeni bozdu
bnm oğlumda da vardı ben oğlumu 3. aya kadar esmer sanıyodum hatta kapkaraydı oğlum sarılıktan anne sütünden büyük ihtimalle dedi doktor kilosu gelişimi iyi olduğu için test yaptırmadık 3. aydan sonra tamamen geçtiKıZlarrr selammm... Bizde ayın 13ünde bir aylık olduk.. Oğlum kocaman görünüyor gözüme.. Fotolara kameralara bakınca zamanın çok çabuk geçtiğini anlıyorum... Biz onlara doyamadan büyüyüp gidecekler, her anımızın tadını çıkaralım kuzularımızla... Biraz canım sıkkın benim... Oğlumda uzamış sarılık varmış.. Hiç duymuşmuydunuz? Birsürü sebebi olabilirmiş.. Bizimki kan uyuşmazlığından. Oğlum A BEN SIFIRIM.. ABO uyusmazlığı deniyor bu duruma... Çok üzülüyorum... Sarılık değerimiz 9, En bastada 9 du. 10 gün sınra kontrolümüz var.. Doktorumuz korkulacak bişey yok dedi ama canım çok sıkıldı
Benimkide esmer:) ama kaşıntüyleri sarı:) sarılıktan kara çocuk demekki... Bizimde kiloçok iyi diye önemsemedi doktor... Benimde biraz sabırlı olman kazım geçmesi için demekki... Geçene kadar bişey yapmadınız dimi hiç? Tavsiyen varmı bana?bnm oğlumda da vardı ben oğlumu 3. aya kadar esmer sanıyodum hatta kapkaraydı oğlum sarılıktan anne sütünden büyük ihtimalle dedi doktor kilosu gelişimi iyi olduğu için test yaptırmadık 3. aydan sonra tamamen geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?