2015'in kıymetli anneleri bebiş büyütüyor ♡ÇOK ŞÜKÜR♡

Dert etmemeye çalış canım. İzlenimi nasıl? Kakası ve çişindeki oranda değişme yoksa doyuyordur bebeğin.

Kakasını yapmadı 2 kere zeytinyağı verdim damla senin dediğin gibi veriyorum. Rezene içiyorum. Humana still tee aldım ondan icecegim. Sanki sütüm azaldı gibi hissediyorum. Göğüslerim sertlesmiyor
Şifa olsun kuzuya inşallah. Bende ara ara içiyorum humanayı. Ama bu seferde çok doluyor fazla bile oluyor. Aslında o yumuşaklık bebeğin doyduğunu gösterir. Uzun süreli uyuduğunda göğüslerin doluyormu? Benimkide bu aralar daha az emiyor gibi ama daha sık emiyor. Bazende bir saate yakın bırakmıyor. Ben birde lactamil içiyorum. Sütün kalitesini arttırıyormuş.

Doluyor canım kendime bakınca oluyor. Kafaya bişey takmamak lazım. Stres etkiliyor. Bende lactamil iciyordum gaz yapıyor diye okumuştum bi yerde. Şimdi çay aldım. Rezene aldım onu da demliyorum. Su da içiyorum arttı şimdi şükür :)

Canım karnına ayak tabanlarına masaj yap iyi geliyor. Youtube da ayşe öner' in bebek gaz masajı videosu var onu izle, ara ara uygula çok iyi geliyor.

Bence sen seviyorsun oda mecbur annesine uymak zorunda kaliyordur
Yok be kuzum, belgesel izlemeyi tercih ediyorum :) kral popu babası keşfetti. Oğlumun ablası var, babasının ondan tecrübeleri var. Onun faydaları :)) yoksa benim hiç aklıma gelmezdi. Açıyorsun kralpopu birazda ses geriyorsun, epey oyalanıyor :))

Maşallah. Evet gaz yapıyor ya bende farkettim. 10 kutu almıştık internetten. Bitsinde bakalım artık. Ben birde sigara içiyorum ya attık, o yüzdende kullanıyorumHamilelikte hiç içmedim ne güzel

Şaka yaptım zaten maşallah müzik kulağı şimdiden var :)

Maşallah. Evet gaz yapıyor ya bende farkettim. 10 kutu almıştık internetten. Bitsinde bakalım artık. Ben birde sigara içiyorum ya attık, o yüzdende kullanıyorumHamilelikte hiç içmedim ne güzel
Neeeeeee içme yaa boşver. Hem nasıl iciyorsunuz üzerinde öldürür yazıyor

Geçmiş olsun canım. Bizde sizin gibi oğlum A ben 0 ama hiç sarılık sorunu yaşamadık. Başka sebepten olabilir ama takma. Bak doktorda geçer demiş. Bizde 2.5 aylık olduk ve gerçekten çok hızlı büyüyorlar. Her halleri her anları ayrı güzel :)

İlla olacak diye bişey yok demekki,ne güZel olmamış sizin... Bizde en kısa zamanda atlatırız inşallah

keşke içmesem ama çok zor. Nikotini en düşük olandan içiyorum artık. Az içiyorum birde.
Yani masum diyorsun bence senin sağlığın daha kıymetli.. insallah tez vakitte bırakırsın
İnşallah vardır. Eşimin işi müzik eğitimciliği, ablasıda konservatuarda okuyor. İnşallah yeteneği vardır :)
Inşallah canım ne güzel

cmm bebeişin kaç aylık bnmki 2 ay civarı tam bu dediğin gibiydi saat 6 a yaklaşıca geriliyodum ama sonra kendiliğinden geçti emmek istemiyodu sürekli ağlıyodu gazdandı diye düşünüyorum ben

bnm oğlumda da vardı ben oğlumu 3. aya kadar esmer sanıyodum hatta kapkaraydı oğlum sarılıktan anne sütünden büyük ihtimalle dedi doktor kilosu gelişimi iyi olduğu için test yaptırmadık 3. aydan sonra tamamen geçti

Benimkide esmer:) ama kaşıntüyleri sarı:) sarılıktan kara çocuk demekki... Bizimde kiloçok iyi diye önemsemedi doktor... Benimde biraz sabırlı olman kazım geçmesi için demekki... Geçene kadar bişey yapmadınız dimi hiç? Tavsiyen varmı bana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…