Ben bugun aldım dün akşam 23 den gece 3 e kadar ağladı. Emerken bacaklarını tekme atar gibi yapıyor gazı var. Bende senin kullandığın iyi diye aldım verdim. Üzerinde günde 3 kez 4 damla yazıyor daBana doktor günde 3 kez 4 damla demişti. O şekilde kullandım. Çay kaşığı ile veriyordum. 1 buçuk aylık olduktan sonra günde 1 kez verdim 3 damla. 10 günden beride vermiyorum artık. Çok şükür bizim sorunumuz yok. Size doktormu verdi. Nasıl oğluşun?
Yavrum kıyamam. İnşallah şifa olur canım. Düzene girsinde rahat etsin kuzucum.Ben bugun aldım dün akşam 23 den gece 3 e kadar ağladı. Emerken bacaklarını tekme atar gibi yapıyor gazı var. Bende senin kullandığın iyi diye aldım verdim. Üzerinde günde 3 kez 4 damla yazıyor da
Inşallah canım sagolYavrum kıyamam. İnşallah şifa olur canım. Düzene girsinde rahat etsin kuzucum.
Benim ki de öyle ağlıyor malesef gazı var bide kaka sorunuYa kızlar sizin bebişleriniz de çok ağlıyor mu ? Bizim kız özellikle akşam saat 6 ile 11 arası bi başlıyor ağlamaya susturmak ne mümkün nefesi gidiyor mosmor oluyor resmenDr gazı vardır ondan ağlıyordur dedi e gaz için damla da kullanıyorum, belki açtır deyip mama da veriyorum sancısı vardır deyip şerbette veriyorum her çeşit sallama yöntemini de uyguluyoruz gerek kayınvalidemle gerekse eşimle ama hiçbirşey kar etmiyor ne yapacağımı şaşırdım ancak karşılıklı beze koyupta sallayınca susuyor biraz o da ancak keyfi yerine gelince sabah 5 te uyandı yanıma aldım biraz konuştum güldü neşelendi sonra yine başladı ağlamaya artık babasıyla sakladıkta zorla saat 6.30 da uykuya geçti. Bir de kırkından sonra düzene girer derler bizimki iyice düzeni bozdu
İlahi arkadaşım :)) çok güldüm yaa..Bide yeni keşfettim kafasına ıslak mendil koyuyorum emerken susuyor. Cok terliyor havada sıcak iyi geliyor sanırım
Mecburluk insana herseyi yaptırıyorİlahi arkadaşım :)) çok güldüm yaa..
Evet haklısın :) annelik yaratıcılıkmış :))nasıl oğluşunun durumunda düzelme varmı.Mecburluk insana herseyi yaptırıyor
Kakasını yapmadı 2 kere zeytinyağı verdim damla senin dediğin gibi veriyorum. Rezene içiyorum. Humana still tee aldım ondan icecegim. Sanki sütüm azaldı gibi hissediyorum. Göğüslerim sertlesmiyorEvet haklısın :) annelik yaratıcılıkmış :))nasıl oğluşunun durumunda düzelme varmı.
Çok geçmiş olsun canım. O konuda bilgim yok. Bizde de sarılık vardı. 16 ya çıktı ama düştüKıZlarrr selammm... Bizde ayın 13ünde bir aylık olduk.. Oğlum kocaman görünüyor gözüme.. Fotolara kameralara bakınca zamanın çok çabuk geçtiğini anlıyorum... Biz onlara doyamadan büyüyüp gidecekler, her anımızın tadını çıkaralım kuzularımızla... Biraz canım sıkkın benim... Oğlumda uzamış sarılık varmış.. Hiç duymuşmuydunuz? Birsürü sebebi olabilirmiş.. Bizimki kan uyuşmazlığından. Oğlum A BEN SIFIRIM.. ABO uyusmazlığı deniyor bu duruma... Çok üzülüyorum... Sarılık değerimiz 9, En bastada 9 du. 10 gün sınra kontrolümüz var.. Doktorumuz korkulacak bişey yok dedi ama canım çok sıkıldı
Sağol canım...biraz zaman alacak bizimkinin geçmesiÇok geçmiş olsun canım. O konuda bilgim yok. Bizde de sarılık vardı. 16 ya çıktı ama düştü
Inşallah emer canım stres de sütun azalmasına sebep oluyor. Üzme kendini sık emzir.Herkese selamlar,
Bebişler nasıl , umarım iyidir.
Benim oğlan 2.5 aylık oldu şükür , biraz huy değiştirdi bugünlerde sağ taraftan emmeyi bıraktı , ayrıca biberonla sağdığım sütü verirkende ağlıyor herzaman almak istemiyor.
Ben biraz zorlayarak vermeye çalışıyorum eşim karşı çıkıyor buna , bakalım ne olacak , bebeğim beslenemiyor diye üzülüyorum tabiki.
Allah rahmet eylesin.... Rabbim ailesine sabır versin. Başınız sağolsun. Amin canım. Gerçekten çok zor. Rabbim kimseye o günleri yasatmasin.Allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın moralim çok bozuk. Eşimin amcasının torunu vefat etmiş. İznik gölüne pikniğe gitmişlerdi gölde boğularak ölmüş yavrum daha 7 yaşındaydı, hergün gelirdi eltimin oğluyla bizim bahçede oynarlardı annesi benden 6 gün sonra doğum yaptı Rabbim bir evlat verdi bir evlat aldı allahım sen kimseye böyle bi acı yaşatma evlatlarımızı bize bağışla yarabbim
Sağol canım...biraz zaman alacak bizimkinin geçmesiÇok geçmiş olsun canım. O konuda bilgim yok. Bizde de sarılık vardı. 16 ya çıktı ama düştü
Allahımm çok zorAllahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın moralim çok bozuk. Eşimin amcasının torunu vefat etmiş. İznik gölüne pikniğe gitmişlerdi gölde boğularak ölmüş yavrum daha 7 yaşındaydı, hergün gelirdi eltimin oğluyla bizim bahçede oynarlardı annesi benden 6 gün sonra doğum yaptı Rabbim bir evlat verdi bir evlat aldı allahım sen kimseye böyle bi acı yaşatma evlatlarımızı bize bağışla yarabbim
Başınız sağ olsun canım. Allah sabır versin. Gerçekten çok büyük acı.Allahım kimseyi evlat acısıyla sınamasın moralim çok bozuk. Eşimin amcasının torunu vefat etmiş. İznik gölüne pikniğe gitmişlerdi gölde boğularak ölmüş yavrum daha 7 yaşındaydı, hergün gelirdi eltimin oğluyla bizim bahçede oynarlardı annesi benden 6 gün sonra doğum yaptı Rabbim bir evlat verdi bir evlat aldı allahım sen kimseye böyle bi acı yaşatma evlatlarımızı bize bağışla yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?