2015 YILINDA TUP BEBEK YAPACAKLAR GELIN BERABER GUN SAYALIM..

merhaba arkadaşlar umarım hepimiz kavuşuruz bebeklere ben yeni yaptırdım pazartesi 13.6 çıktı bhcg 2 gün sonra 2 katına çıkmalı dediler benim 17.6 çıktı çok korkuyorum ya oldu mu olmadı mı

Merhaba Arkadaşlar benim yarın yumurta toplmam var bana şans dileyin Dr Recai pabuccnun hastasıyım şimdiye kadr rhat bir tedavi geçirdim beni hiç üzmediler ama bakalım yarın belli olacak herşey.

Slm arkadaşlar benimde çok zorlu bir süreçten sonra Bebeğimi kucağıma aldım. Sizlerle paylaşmak istedim.ben izmirde oturuyorum.2 yıldır bebek düşünüyoruz.eşimin tahlilleri normal bendede hidrosalpinksden şüphelenildi. Laparoskopi oldum. Temiz dendi 2 defa aşılama yapıldı. Başarısız oldu.ilk tüp bebek denememde 2 tane orta kalite embriyo oluştu.transfer edildi 1 tanesi tuttu. 8 haftalik ken kalbi durdu.dünyamız yıkıldı.ilaçla düşük yaptim.Kürtaji doktorum istemedi.4 ay sonra ikinci denemeyi kent hast.denedik embriyolardan 2 si iyi kalite 2 si ortaydi. Iyiler transfer edildi.çok umutlanmistik beta hcg de artış vardı ama azdı. Yani kimyasal gebelikmiş. Umutlarımız boşa gitti. 3 ay sonra tekrar kent.hast denedik busefer 1 tane orta 2 tane düşük kalite embriyo oluştu. Tabi tutmadı. 4.denemede biryerlerde hata var diye düşündük birkaç merkezle grstk.tekrar kent hast.denedik bize kesin olur demediLer Ama 1 ay biesteron kullanmamız tavsiye ettiler.ben kullandım. Buarada Lokman hekime de gittim bana idrar yollarım da enfeksiyon olduğunu böbreklerime kadar ilerledigini bunun sebeb olduğunu söyledi bide kansızlık bunun için 50 gr kişniş 50 gr çörek otu 50 gr ıhlamur çektirip hergün sabah akşam 1 su bardağı kaynar suya koyup içtim.kansızlık Içinde 1 avuç findik yedim.hergün bebeğimin olduğu hayalini kurdum.gerçekmiş gibi.ve 4.deneme için hazırdım. Piskolojimde hazırdı. Kesin olcak gözüyle bakıyordum. Vee 6 tane kaliteli embriyom oluştu.2 si transfer edildi tuttu. Allaha Şükür. Şimdi 2 aylik.diğerleri donduruldu. Size tavsiyem piskoloji çok önemli karamsarlıga kapılmayın. Imkansiz gibi görmeyin.drunuzu iyi seçin tüm kalbinizle inanin.insan deneme aşamasında çok zor zamanlar geçiriyo ama kucağına aldığınızda hepsi unutuluyo. Inş.hepinizin tedavileri başarılı olur

Merhaba Arkadaşlar benim yarın yumurta toplmam var bana şans dileyin Dr Recai pabuccnun hastasıyım şimdiye kadr rhat bir tedavi geçirdim beni hiç üzmediler ama bakalım yarın belli olacak herşey.
Ne oldu canim Tedavin...bende 10 gun sonra basliyorum. .

Masallah canim ne mutlu ne guzel bir Haber yilmamissin sen ay cok duygulandim ...
Bende basliyacam tup bebege rabbim hayirlisini versin.

Merhaba arkadaslar ben 5 tane dondurduk gelecek ay genetigine bakip koyacagiz Recai hoca daha iyi olacagini soyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…