- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.138
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
Insallah bidaha yasamayiz. 0hatu0anne oluruz kucagimiza aliriz arastirma yapilmadi mi? nie kalpi durdular die...Evet canım bizde de kalp atışları durdu maalesef;(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah bidaha yasamayiz. 0hatu0anne oluruz kucagimiza aliriz arastirma yapilmadi mi? nie kalpi durdular die...Evet canım bizde de kalp atışları durdu maalesef;(
canım kürtaj sonrası bebeğe de bize de genetik araştırma yapıldı. ne bebekte ne de bizde herhangi bir problem olmadığı ortaya çıktı.nasip demekten öte yol yok..... ayrıca araştırmada da öğrendik ki KIZ bebeğimiz olacakmışInsallah bidaha yasamayiz. 0hatu0anne oluruz kucagimiza aliriz arastirma yapilmadi mi? nie kalpi durdular die...
Evet canım tüp bebekle yillarca uğraştik ben çok fena bir polıkıstık overim.eşim varijosel amelıyatı oldu.aneliyattan sonra değerleri dahada düştü ve ben kapı kapı gezerken artık tüp bebekten başka çare yok dediler.eşim araştirdi bir merkez buldu benim hiç umudum yoktu ama işk denememizde kızım oldu.her gittigim doktor bi ilaç verip yolluyordu kimse hiçbirşey demedi kımse eşimin gelmesinide istememişti bir tanesi istedi oda amelıyat olması gerektiğini aöyledi ve oldu eşim bilseydim ki böyle kötü olucak asla izin vermezdim amelıyatta.Ilk gebeligin tup bebekle mi? tugce anlatsana azcik insallah anne oluruz bizlerde cok istiyorummmm.
Anlafim canim ne guzel kizin olmus allah bagislasin insallah 2.de olur.. hayirlisiylaEvet canım tüp bebekle yillarca uğraştik ben çok fena bir polıkıstık overim.eşim varijosel amelıyatı oldu.aneliyattan sonra değerleri dahada düştü ve ben kapı kapı gezerken artık tüp bebekten başka çare yok dediler.eşim araştirdi bir merkez buldu benim hiç umudum yoktu ama işk denememizde kızım oldu.her gittigim doktor bi ilaç verip yolluyordu kimse hiçbirşey demedi kımse eşimin gelmesinide istememişti bir tanesi istedi oda amelıyat olması gerektiğini aöyledi ve oldu eşim bilseydim ki böyle kötü olucak asla izin vermezdim amelıyatta.
İnşallah canım ya.hamileliğim çok zor geçti.herşeye rağmen paha biçilemez.inşallah beraberce bekleriz bebişlerimiziAnlafim canim ne guzel kizin olmus allah bagislasin insallah 2.de olur.. hayirlisiyla
Merhaba canım bende bir hafta önce 8 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım çok zor bi durum biliyorum benim ki 2. Tüp bebek denemesi nde olmuştu. Ocakta dondurulmuş larla 3. Denemeyi yapacağız inşallah. En ne zaman yapmayı düşünüyorsun düşükten sonra en az 2 ay beklemek gerekiyormuş yoksa ben aralıkta hemen denerdim rabbim onları nasip etsin inşallahSlm arkadaslar ben yeni bebegimi kaybettim cennette gitti allahim o kadar yuregim yaniyor ki 8 haftalik kalpi durdu.
artik dogal yoldan 3 yil ugrastik kendiliginden olmustu nasip kismet.
ben artik tup bebek icin yer arastiriyorum.cunku artik cok yoruldum kendiliginden olacak die 2 negatif asilamam var.
evet 4 ayimiz kaldi turkiyeye gidecem gider gitmezde yapmayi dusunuyoruz heyacanimizi bekleyisimizi beraber yuruyelim istiyorum cok var biliyorum ama ben cok heyacanlandim.
Hayden kizlar 2015 yilinda tup bebek yapacaklar beraber bekleyelim paraciklarimizi toplayalim..
Demedesanki bn seni grmstm neden kalpi durdu sebeb neydi cnm bulndu mu bizde hala arstrlyr glck hafta snclari almaya gdczMerhaba canım bende bir hafta önce 8 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım çok zor bi durum biliyorum benim ki 2. Tüp bebek denemesi nde olmuştu. Ocakta dondurulmuş larla 3. Denemeyi yapacağız inşallah. En ne zaman yapmayı düşünüyorsun düşükten sonra en az 2 ay beklemek gerekiyormuş yoksa ben aralıkta hemen denerdim rabbim onları nasip etsin inşallah
Canım benimki tüp bebek ti bizde ciddi morfoloji sorunu vardı ilk denemede hiç tutmadı ikincisi nde de 8 haftalık kalbi durdu doktorum büyük ihtimal sorunlu bebekte dedi kromozom sorunu olabilir dedi bizde genetik test yapılmıştı sorun çıkmayınca fetus û genetiği göndermedik patoloji den sonuç bekliyoruz 2 gün sonra beli olacak inşallah bir daha bu acı durumu yaşamayız rabbim tez zamanda yerini doldursunDemedesanki bn seni grmstm neden kalpi durdu sebeb neydi cnm bulndu mu bizde hala arstrlyr glck hafta snclari almaya gdcz
Canım sanki sen ben olmuşsun ben de senCanım benimki tüp bebek ti bizde ciddi morfoloji sorunu vardı ilk denemede hiç tutmadı ikincisi nde de 8 haftalık kalbi durdu doktorum büyük ihtimal sorunlu bebekte dedi kromozom sorunu olabilir dedi bizde genetik test yapılmıştı sorun çıkmayınca fetus û genetiği göndermedik patoloji den sonuç bekliyoruz 2 gün sonra beli olacak inşallah bir daha bu acı durumu yaşamayız rabbim tez zamanda yerini doldursun
Ayy cnm insallah hamile kaliiz kucaklarimiza aliriz hayirlisiyla bu duygu cok zor inanilmaz zor ben bunu kaldiramiyorum 1 haftadir deprosyondayim hep agliyorum ne ypcgmi bilmiyorum ..... allahima binlerce kez sukurler olsunda yinede hamile kaldik...Canım benimki tüp bebek ti bizde ciddi morfoloji sorunu vardı ilk denemede hiç tutmadı ikincisi nde de 8 haftalık kalbi durdu doktorum büyük ihtimal sorunlu bebekte dedi kromozom sorunu olabilir dedi bizde genetik test yapılmıştı sorun çıkmayınca fetus û genetiği göndermedik patoloji den sonuç bekliyoruz 2 gün sonra beli olacak inşallah bir daha bu acı durumu yaşamayız rabbim tez zamanda yerini doldursun
Canim tup bebek mi? Yaptirdin gun sayiyoruz dedin yaa..Canım sanki sen ben olmuşsun ben de senbenim yaşadıklarımın aynısı gibi geldi. Benim de ilk tüp denememde tutmadı. Ikinci de tuttu ve 10 haftalıkken kontrole gittiğimizde 7 haftalıkken kalbinin. Durduğunu öğrendik ve bebeğimiz alındı. Eşime de bana da ve bebeğimize de genetik tahliller yapıldı ve ne bizde ne de bebeğimizde hiç bir problem çıkmadı. Şimdi 3 . Için gün sayıyoruz..
İnşallah 3. Denememizde sağlıkla bebeklerimizi kavışurum. Benim iki tane dondurulmuş kaldı Ocak ayında onları alacağım inşallah onlara kavışurum. Sen yeni baştan mı başlayacaksın rabbim yardımcın olsunCanım sanki sen ben olmuşsun ben de senbenim yaşadıklarımın aynısı gibi geldi. Benim de ilk tüp denememde tutmadı. Ikinci de tuttu ve 10 haftalıkken kontrole gittiğimizde 7 haftalıkken kalbinin. Durduğunu öğrendik ve bebeğimiz alındı. Eşime de bana da ve bebeğimize de genetik tahliller yapıldı ve ne bizde ne de bebeğimizde hiç bir problem çıkmadı. Şimdi 3 . Için gün sayıyoruz..
Canım çok üzme kendini kısmet olmayınca hiç bi şekilde olmuyor işte buda bi imtihan rabbim sabrın ı veriyor inşallah kısa zamanda bizde anne olacağız.Ayy cnm insallah hamile kaliiz kucaklarimiza aliriz hayirlisiyla bu duygu cok zor inanilmaz zor ben bunu kaldiramiyorum 1 haftadir deprosyondayim hep agliyorum ne ypcgmi bilmiyorum ..... allahima binlerce kez sukurler olsunda yinede hamile kaldik...
Ama iste kalp istyr akil hep dusunduruyor.....
Insallah canim insallah tek hayalim bu zaten ...Canım çok üzme kendini kısmet olmayınca hiç bi şekilde olmuyor işte buda bi imtihan rabbim sabrın ı veriyor inşallah kısa zamanda bizde anne olacağız.
canım maalesef hiç dondurulmuşum olmadıİnşallah 3. Denememizde sağlıkla bebeklerimizi kavışurum. Benim iki tane dondurulmuş kaldı Ocak ayında onları alacağım inşallah onlara kavışurum. Sen yeni baştan mı başlayacaksın rabbim yardımcın olsun
tüp bebek yaptırmak için gün sayıyorum canım....Canim tup bebek mi? Yaptirdin gun sayiyoruz dedin yaa..
Insallah canim sen neler ypynKızlar unutun artık önceki köyü tecrübelerinizi.yenı bir sayfa açiyoruz herşey güzel olucak allahın izniyle inşallah
Ben neler yapıyım,uğraşiyorum kızım rahatsız benimde çok sancım varInsallah canim sen neler ypyn
Gécmis olsun canim ..Ben neler yapıyım,uğraşiyorum kızım rahatsız benimde çok sancım var