- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
Saol canım inşallah gecer.hala uyumadıkGécmis olsun canim ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canım inşallah gecer.hala uyumadıkGécmis olsun canim ..
Hakkınızda hayırlısı olur inşallah. Sıkıntınız neydi sizinben de ocak 2015 te şişli memorialde inşallah tüp bebek yaptıracağım :)
Hakkınızda hayırlısı olur inşallah. Sıkıntınız neydi sizin
Hayırlısı olsun hakkımızda her şeyin zamanı olduğu gibi bununda zamanı daha gelmemiş demek ki. İlerde inşallah kısmet olduğunda belki de diyeceğiz ki iyiki o zaman nasip olmamış da şimdi olmuş diyeceğiz inan bak.ileri hareketli ve morf maalesef ya da onlar bahane.. Allahim henuz nasip etmedi anneligi
Hayırlısı olsun hakkımızda her şeyin zamanı olduğu gibi bununda zamanı daha gelmemiş demek ki. İlerde inşallah kısmet olduğunda belki de diyeceğiz ki iyiki o zaman nasip olmamış da şimdi olmuş diyeceğiz inan bak.
hayırlısı olsun canım ben beylıkduzu medıcana nın karşisinda oturdugum halde gitmemiştim,hiç iyi yorum yok,gittiğimdede hiç o enerjıyı alamamıstım sankı kulak urun boğaza gıtmıssın gıbıydı..sıradan hıc umut vermıyorar hıc pozıtıf düşünmenı sağlamıyorlar.başarı oranlarıda cok yuksek değil diye b ılıyorum...tedavın hayırlı olsun buaradaMerhabalar;
Ben de 2015 Ocak ayında tüp bebeğe başlıyorum .Hepiizin tedavisi hayurlı ve güzel sonuçlanır. İnşallah. Tedavim Beylikdüzü Medicana da olacak nasipse. Doktorum Selman Bey.
hayırlısı olsun canım ben beylıkduzu medıcana nın karşisinda oturdugum halde gitmemiştim,hiç iyi yorum yok,gittiğimdede hiç o enerjıyı alamamıstım sankı kulak urun boğaza gıtmıssın gıbıydı..sıradan hıc umut vermıyorar hıc pozıtıf düşünmenı sağlamıyorlar.başarı oranlarıda cok yuksek değil diye b ılıyorum...tedavın hayırlı olsun buarada
Hayırlı olur cnm inşallah ilk denemen mi?bende ocak ayinda memorialde baslamayi dusunuyorum..ama kararsizimm..butun ekip degismis eski drlar cok basarili ama..bilemedim..
Empriyo koyma sayısı yasalarla belirlenmiş. Yaşa göre belirliyorlar. Ama benim doktorum bana sordu iki tane istermisin diye ben yaş 26 bu arada sizin için sakınca olurmu dedi bizde olmak dedik iki tane sağlıklı empriyoyu koydular. Ama malesef ikiside tutmadı. Bana verilen resmi kağıtta da transfer sayısı bir yazıyordu.mrb arkadaşlar bende 2015de tüp bebek düşünüyorum klomen tedavisiy gördm 3 ay yumurtalarm gelişmedi doktor aşılama değilde tüp bebek önerdi şubat gbi bende istiyorum şu anda aklımda bahçelievler medikalpark var orda bi akrabamız tüp bebekle ilk denemede hamile kalmıştı benm aklıma takılan kaç tane döllnmş yumurta konuluyor yani bu istege göre oluyomu yksa onlarmı ayarlıyo yani 1 tane koyupta tutmayablr dmi blginiz varsa paylaşrmısınız
teşekkrler bilgin içinEmpriyo koyma sayısı yasalarla belirlenmiş. Yaşa göre belirliyorlar. Ama benim doktorum bana sordu iki tane istermisin diye ben yaş 26 bu arada sizin için sakınca olurmu dedi bizde olmak dedik iki tane sağlıklı empriyoyu koydular. Ama malesef ikiside tutmadı. Bana verilen resmi kağıtta da transfer sayısı bir yazıyordu.
arkadaşlar banada yardımcı olun nolurr.. İlk tüp bebek denemem olucak nekadar tutar ortalama fiyat... hangi doktorları önerirsinizz ben 4 kere ameliyat oldum şek gecmis olsun baya ugrasmissinil bozukluğu vardı düzeltirdi şimdi sırada tüp bebek var inşallahh olurr hepimizin Rabbim bu zorlu yolda hepimizin yardımcısı olsunnnnn
canim ist yaptircaksan 5-6 bini buluyo ama raporun varsa 3-4 bin arasi degisiyoarkadaşlar banada yardımcı olun nolurr.. İlk tüp bebek denemem olucak nekadar tutar ortalama fiyat... hangi doktorları önerirsinizz ben 4 kere ameliyat oldum myom alındı rahim şekil bozukluğu vardı düzeltirdi şimdi sırada tüp bebek var inşallahh olurr hepimizin Rabbim bu zorlu yolda hepimizin yardımcısı olsunnnnn
canim ist yaptircaksan 5-6 bini buluyo ama raporun varsa 3-4 bin arasi degisiyo[/QUO
canım çok saol evet istanbulda bi özel klinikte düşünüyorum raporum yok nasıl çıkartabilirimki bi araştırıyım dimi hiç bi bilgim yok teşekkür ederim cevabın için arkadaşım