2015 YILINDA TUP BEBEK YAPACAKLAR GELIN BERABER GUN SAYALIM..

Insallah bidaha yasamayiz. 0hatu0anne oluruz kucagimiza aliriz arastirma yapilmadi mi? nie kalpi durdular die...
canım kürtaj sonrası bebeğe de bize de genetik araştırma yapıldı. ne bebekte ne de bizde herhangi bir problem olmadığı ortaya çıktı.nasip demekten öte yol yok..... ayrıca araştırmada da öğrendik ki KIZ bebeğimiz olacakmış

Ilk gebeligin tup bebekle mi? tugce anlatsana azcik insallah anne oluruz bizlerde cok istiyorummmm.
Evet canım tüp bebekle yillarca uğraştik ben çok fena bir polıkıstık overim.eşim varijosel amelıyatı oldu.aneliyattan sonra değerleri dahada düştü ve ben kapı kapı gezerken artık tüp bebekten başka çare yok dediler.eşim araştirdi bir merkez buldu benim hiç umudum yoktu ama işk denememizde kızım oldu.her gittigim doktor bi ilaç verip yolluyordu kimse hiçbirşey demedi kımse eşimin gelmesinide istememişti bir tanesi istedi oda amelıyat olması gerektiğini aöyledi ve oldu eşim bilseydim ki böyle kötü olucak asla izin vermezdim amelıyatta.

Anlafim canim ne guzel kizin olmus allah bagislasin insallah 2.de olur.. hayirlisiyla

Merhaba canım bende bir hafta önce 8 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım çok zor bi durum biliyorum benim ki 2. Tüp bebek denemesi nde olmuştu. Ocakta dondurulmuş larla 3. Denemeyi yapacağız inşallah. En ne zaman yapmayı düşünüyorsun düşükten sonra en az 2 ay beklemek gerekiyormuş yoksa ben aralıkta hemen denerdim rabbim onları nasip etsin inşallah

Demedesanki bn seni grmstm neden kalpi durdu sebeb neydi cnm bulndu mu bizde hala arstrlyr glck hafta snclari almaya gdcz

Demedesanki bn seni grmstm neden kalpi durdu sebeb neydi cnm bulndu mu bizde hala arstrlyr glck hafta snclari almaya gdcz
Canım benimki tüp bebek ti bizde ciddi morfoloji sorunu vardı ilk denemede hiç tutmadı ikincisi nde de 8 haftalık kalbi durdu doktorum büyük ihtimal sorunlu bebekte dedi kromozom sorunu olabilir dedi bizde genetik test yapılmıştı sorun çıkmayınca fetus û genetiği göndermedik patoloji den sonuç bekliyoruz 2 gün sonra beli olacak inşallah bir daha bu acı durumu yaşamayız rabbim tez zamanda yerini doldursun

Canım sanki sen ben olmuşsun ben de sen benim yaşadıklarımın aynısı gibi geldi. Benim de ilk tüp denememde tutmadı. Ikinci de tuttu ve 10 haftalıkken kontrole gittiğimizde 7 haftalıkken kalbinin. Durduğunu öğrendik ve bebeğimiz alındı. Eşime de bana da ve bebeğimize de genetik tahliller yapıldı ve ne bizde ne de bebeğimizde hiç bir problem çıkmadı. Şimdi 3 . Için gün sayıyoruz..

Ayy cnm insallah hamile kaliiz kucaklarimiza aliriz hayirlisiyla bu duygu cok zor inanilmaz zor ben bunu kaldiramiyorum 1 haftadir deprosyondayim hep agliyorum ne ypcgmi bilmiyorum ..... allahima binlerce kez sukurler olsunda yinede hamile kaldik...
Ama iste kalp istyr akil hep dusunduruyor.....

Canim tup bebek mi? Yaptirdin gun sayiyoruz dedin yaa..

İnşallah 3. Denememizde sağlıkla bebeklerimizi kavışurum. Benim iki tane dondurulmuş kaldı Ocak ayında onları alacağım inşallah onlara kavışurum. Sen yeni baştan mı başlayacaksın rabbim yardımcın olsun

Canım çok üzme kendini kısmet olmayınca hiç bi şekilde olmuyor işte buda bi imtihan rabbim sabrın ı veriyor inşallah kısa zamanda bizde anne olacağız.

canım maalesef hiç dondurulmuşum olmadı keşke olsaydı daha rahat olurdum... amin, duaların için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…