- Konu Sahibi Nickimnick
-
cnmm gecmış olsun . pekı neden bebişlerinin kalbının durdugu araştırılmadı mı ? şuan ne yapmayı düşünüyorsunuz merak ettimm ..:) canım benim yaşım 27, eşimin de aynı. Biz 2 kere tüp denedik, 2. De tuttu fakat 10 haftalıkken kalbi durdu maalesef Haziran Ayındaşimdi 3. İçin bekliyoruz. 3 senelik evliyiz. Yaklaşık 2 senedir bebek istiyoruz. Siz?
Insallah cnim hakkimizda hayirlisi..canım tokata yakın dye kayseriyi istiyorum yada ankarayı ankarada ablam var orda kalırm dye ama kayseride acıbadem de turgut aydın dye bir doktor varmış giden hastaların yüzde 90 ı tutuyrmş :))
Busemk ,Merhaba,
Benimmde geçen yıl 8 haftalik kalbi durdu
Basinsagolsun ,geçmiş olsun arkadaşım.
Kurtajdan sonra 3 ay bekledim ve tekrar çalışmalara başladım bu 16.ayim ama olmuyor yaş oldu 37 tüp bebek düşünmeye başladık dualar ediyorum tüp bebeğe gitmeden olsa keşke.
Bizde yurt dışındayiz ancak yarıyıl tatilinde trye gelebilirim ve süreç nasıl hemen yaparlarmi gibi sorular kafamda,Rabbim isteyen herkese versin insallah
Bu arada neyden oldu arastrdnz mi..Merhaba,
Benimde geçen yıl 8 haftalik kalbi durdu
Basinsagolsun ,geçmiş olsun arkadaşım.
Kurtajdan sonra 3 ay bekledim ve tekrar çalışmalara başladım bu 16.ayim ama olmuyor yaş oldu 37 tüp bebek düşünmeye başladık dualar ediyorum tüp bebeğe gitmeden olsa keşke.
Bizde yurt dışındayiz ancak yarıyıl tatilinde trye gelebilirim ve süreç nasıl hemen yaparlarmi gibi sorular kafamda,Rabbim isteyen herkese versin insallah
Araştırma yapıldı canım. Biz de kan verdik eşimle. Ne bebekte ne de biz de herhangi bir sorun çıkmadı. Şimdi Ocak ayını bekliyoruz. 3 . Tüp bebek için. Siz de durum nasıl canım?cnmm gecmış olsun . pekı neden bebişlerinin kalbının durdugu araştırılmadı mı ? şuan ne yapmayı düşünüyorsunuz merak ettimm ..
genetık olarakda ıncelendı demi ? sebebsiz yaniiAraştırma yapıldı canım. Biz de kan verdik eşimle. Ne bebekte ne de biz de herhangi bir sorun çıkmadı. Şimdi Ocak ayını bekliyoruz. 3 . Tüp bebek için. Siz de durum nasıl canım?
Bu arada neyden oldu arastrdnz mi..
Slm canim ben dun kurtaj oldum ve cok kotuyum senin adina sevindim canim hayirlisi olur insallah..Kızlar nerelere gittiniz?size iyi haberlerim var.doktoum hastane değiştirmiş ve yeni gittigi hastane diğerine göre yüzde 50daha ucuz buda demek oluyor daha erken başlayabilirim tedaviye.eski hastaneden dosyalatımı fln aldım epikriz istedik oda gelince doktorumun yanına gidicem.benim bekleme sebebim biliyorsunuz maddi olarak şuan imkanim ol adıgı içindi ama inşallah az bi eksiğim kaldı.ocak şubat gibi olur. Diye düşünüyorum tedavi.inşallah bu seferde ilk denemede olur
geçniş oldun canım ya ne oldu neden kürtaj oldunSlm canim ben dun kurtaj oldum ve cok kotuyum senin adina sevindim canim hayirlisi olur insallah..
Canim 2 aylik gebeydim 3 sene sonra kndilignden oldu mucize gibi geldi kalpi durdu .Geçm
geçniş oldun canım ya ne oldu neden kürtaj oldun
Şimdi hatırladın kusura bakma kafam dolu,kızımın ateşi varda.inşallah martta nasip olur sana bir iki evlatCanim 2 aylik gebeydim 3 sene sonra kndilignden oldu mucize gibi geldi kalpi durdu .
Bu topigi acarkende bebisimin kalpi durmustu ancak dun kurtaj oldum tahlil yapiliyor fetus uzerinden neden oldu diye onun icn merakliyim..
artik cok yoruldum.tup bebek yapcm martta allah verdi allah aldi bunada sukur..
Insallah canim yaa Esim gaziantapte yapalim diyor bensedaha arastryrm bilemedim sen..Şimdi hatırladın kusura bakma kafam dolu,kızımın ateşi varda.inşallah martta nasip olur sana bir iki evlat.nerde düşünüyorsun tedavi
İstanbul memorialde canım. Başarısı çok yüksek.Insallah canim yaa Esim gaziantapte yapalim diyor bensedaha arastryrm bilemedim sen..
Canım çok ama çok geçmiş olsun. Ben de 30 Haziran da aynı operasyondan geçtim ;( bir an önce toparlanman dileğiyle...Canim 2 aylik gebeydim 3 sene sonra kndilignden oldu mucize gibi geldi kalpi durdu .
Bu topigi acarkende bebisimin kalpi durmustu ancak dun kurtaj oldum tahlil yapiliyor fetus uzerinden neden oldu diye onun icn merakliyim..
artik cok yoruldum.tup bebek yapcm martta allah verdi allah aldi bunada sukur..
Cok saol canim seninde mi? kalpi durmustu ..Canım çok ama çok geçmiş olsun. Ben de 30 Haziran da aynı operasyondan geçtim ;( bir an önce toparlanman dileğiyle...
Ne guzel canim insallah tutunur...İstanbul memorialde canım. Başarısı çok yüksek.
Evet canım bizde de kalp atışları durdu maalesef;(Cok saol canim seninde mi? kalpi durmustu ..
İnşallah darısı olmayanların başina öncelikle sonra bana olsun.ben oduyguyu tattım,sizlere nasip etsin öncelikle hep öyle dua ederim çünkü çok zor.her gün ağladığımı bilirimNe guzel canim insallah tutunur...
Ilk gebeligin tup bebekle mi? tugce anlatsana azcik insallah anne oluruz bizlerde cok istiyorummmm.İnşallah darısı olmayanların başina öncelikle sonra bana olsun.ben oduyguyu tattım,sizlere nasip etsin öncelikle hep öyle dua ederim çünkü çok zor.her gün ağladığımı bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?