- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.138
- 448
- Konu Sahibi Nickimnick
-
Hosgeldin canim allahim insallah hamile kaliriz dogum yaparizda bugunler ani olarak kalir insallah yas kac bu arada.merhaba canım çok üzüldüm rabbim bir daha yaşatmasın bende 2,5 yıllık evliyim 3 kez kimyasal gebelik yaşadım bir aşılama yaptrdm ama malesef olmadı bizde yaza inşallah tüp bebek yaptırıcaz.. umarım bizde hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz...
inşallah canım ya.. benim yaş 30 tokatta oturuyorum öğretmenim ..sen ne iş yapıyorsun...Hosgeldin canim allahim insallah hamile kaliriz dogum yaparizda bugunler ani olarak kalir insallah yas kac bu arada.
Canım merhaba daha önce 2015 tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar diye topik açtım. Seni oraya beklerim :)Slm arkadaslar ben yeni bebegimi kaybettim cennette gitti allahim o kadar yuregim yaniyor ki 8 haftalik kalpi durdu.
artik dogal yoldan 3 yil ugrastik kendiliginden olmustu nasip kismet.
ben artik tup bebek icin yer arastiriyorum.cunku artik cok yoruldum kendiliginden olacak die 2 negatif asilamam var.
evet 4 ayimiz kaldi turkiyeye gidecem gider gitmezde yapmayi dusunuyoruz heyacanimizi bekleyisimizi beraber yuruyelim istiyorum cok var biliyorum ama ben cok heyacanlandim.
Hayden kizlar 2015 yilinda tup bebek yapacaklar beraber bekleyelim paraciklarimizi toplayalim..
ev hanimiyim esimin isi dolasiyla yurt disinda oturuyoruz.martta turkiyeye donecez doner donmez tup bebek yapacaz allah izin verirse insallah...inşallah canım ya.. benim yaş 30 tokatta oturuyorum öğretmenim ..sen ne iş yapıyorsun...
Hosgeldin canim aramiza insallah cogaliriz burda dogum yaptigimizin haberlerini alacagimiz bir gun nasip eder rabbim insallah...Merhabalat bende 6yıllık evliyim tüp bebekle bir kızım var ilk denemede oldu.şuan 2yaşinda.bende geçen sene tüp bebek yaptırıcaktım olmadı.maddi sıkıntılar fln şimdide ev aldık ama paranın yarısını biriktirdik.inşallah bizde bu sene niyetliyiz.bende aranıza katılmak istedim
Ayyy canim merhaba inan o kadar kafam dolu ki bakinmadan actim topigi gelirim tapi senide buraya beklerim insallah guzel gunler 2015 girdgimizde hayirlisiyla yapariz tup bebek kac yasindasin ne zamndan istyrsn bebis..Canım merhaba daha önce 2015 tüp bebek yaptıracaklar ya da yaptırmayı planlayanlar diye topik açtım. Seni oraya beklerim :)
canım bende para biriktiriyorum yaza kadar bakalım kısmet olursa yaptırıcaz..ev hanimiyim esimin isi dolasiyla yurt disinda oturuyoruz.martta turkiyeye donecez doner donmez tup bebek yapacaz allah izin verirse insallah...
paraciklari toplamaya basladik simdiden cok heyacanliyiz bir kere hamileligi tattim ama kalpi durdu 1 hafta once bende hirs yaptim para biriktirip direkmen tup bebege normal yolla bekle bekle zor ya..
Hayirlisi olur hakkimizda cnm insallah hamile kaliriz nrde yapmayi dusunuyorsunuz,...canım bende para biriktiriyorum yaza kadar bakalım kısmet olursa yaptırıcaz..
canım ya kayseri acıbadem de yada ankara daHayirlisi olur hakkimizda cnm insallah hamile kaliriz nrde yapmayi dusunuyorsunuz,...
Ben gaziantep yada mersin niye o merkezleri sectin..canım ya kayseri acıbadem de yada ankara da
:) canım benim yaşım 27, eşimin de aynı. Biz 2 kere tüp denedik, 2. De tuttu fakat 10 haftalıkken kalbi durdu maalesef Haziran AyındaAyyy canim merhaba inan o kadar kafam dolu ki bakinmadan actim topigi gelirim tapi senide buraya beklerim insallah guzel gunler 2015 girdgimizde hayirlisiyla yapariz tup bebek kac yasindasin ne zamndan istyrsn bebis..
3 yildir istyrm bnmde 8 haftalikken kalpi durdu .1 hafta oldu ama bn dayanamyrm bebis istyrm artk hayirlisi olsun hakkimizda..:) canım benim yaşım 27, eşimin de aynı. Biz 2 kere tüp denedik, 2. De tuttu fakat 10 haftalıkken kalbi durdu maalesef Haziran Ayındaşimdi 3. İçin bekliyoruz. 3 senelik evliyiz. Yaklaşık 2 senedir bebek istiyoruz. Siz?
Evet ilk denememde oldu canim.inşallah allah hrpimize nasip eder bu seneO
Hosgeldin canim aramiza insallah cogaliriz burda dogum yaptigimizin haberlerini alacagimiz bir gun nasip eder rabbim insallah...
Masallah cocugun var allahim sana bagislasin rabbim ...ilk denemede mi? olmustu insallah 2015 yilina heyacan dolu bebislerimizle gireriz..
Insallah canim amin...Evet ilk denememde oldu canim.inşallah allah hrpimize nasip eder bu sene
canım tokata yakın dye kayseriyi istiyorum yada ankarayı ankarada ablam var orda kalırm dye ama kayseride acıbadem de turgut aydın dye bir doktor varmış giden hastaların yüzde 90 ı tutuyrmş :))Ben gaziantep yada mersin niye o merkezleri sectin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?