- 16 Nisan 2013
- 660
- 172
- 83
canımcım eşine çok çookk geçmiş olsun.. okudum da çok üzüldüm yaa, kendini bilmezler yüzünden eşin acı çekiyor, Allah bildiği gibi yapsın onları.
ciddi bişey yok dimi umarım kuzum, iyi yani şuan eşin ?
Tekrardan geçmiş olsun.Eşinin durumu nasıl şuanda ? Sebep olanlar yakalanmıştır umarımTatlım çok teşekkür ederim yazdıkların için çok şükür şuan iyi verilmiş sadakamız varmış inanın 2 günde psikoloji falan kalmadı bende
Benim katilim sen degilsinki bikerem ben katilimi biliyorum hııhhhBende paylaşmıcam o zaman sevgili kurbancım
nerden biliyosunkiiBenim katilim sen degilsinki bikerem ben katilimi biliyorum hııhhh
Tatlım çok teşekkür ederim yazdıkların için çok şükür şuan iyi verilmiş sadakamız varmış inanın 2 günde psikoloji falan kalmadı bende
Bilirim ben müneccimim :)nerden biliyosunkiiNasıl ögrendin söylesene bende bulayım çok merak ediyorum
Benim katilim sen degilsinki bikerem ben katilimi biliyorum hııhhh
Tekrardan geçmiş olsun.Eşinin durumu nasıl şuanda ? Sebep olanlar yakalanmıştır umarım
Tekrardan geçmiş olsun.Eşinin durumu nasıl şuanda ? Sebep olanlar yakalanmıştır umarım
aman canım Allah beterinden korusun, bu kadarla kalsın inşallah. sebep olanlar da cezalarını bulurlar inşallah en yakın zamanda
Ne kadar kötüya durduk yere olmayacak şeyler geliyor insanın başına.Verilmiş sadakanız varmış canım ucuz atlatmış yinemalesef yakalanmadı eşim sahile balık tutmaya gitmişti orda geldi olay başına Allah'dan üstü kalınmış üstüne batırmaya çok çalışmışlar montu Yırtık içinde denk gelmeyince bacağına saplamışlar hem içden hem dışdan Dikiş var 10 gün Yatıp dinlenmesi gerekiyor
Ne kadar kötüya durduk yere olmayacak şeyler geliyor insanın başına.Verilmiş sadakanız varmış canım ucuz atlatmış yine
ay pazartesi pazarteside çalışılırmı yaaOoffff oooff yrn kim gitcek ise yaaa(
aman canım Allah beterinden korusun, bu kadarla kalsın inşallah. sebep olanlar da cezalarını bulurlar inşallah en yakın zamanda
Ben kaç gündür yazıyor yaz bana katilim diye ses seda yokYaaa benim katilim kim bi ses versin whatsapdan yazsın falan
bebeğim üzülme sen hallederizbenim şansıma hep öyle denk geldi kuzum yaa, ilk çekilişte pek aktif olmayan biri kurbanım oldu. ikinci çekilişte çekilişi ayarlayan zeynepcim kurbanımdı, dolayısıyla çok ipucu veremedim, iletişime geçemedim. e şimdi de aynısı oldu. üzülüyorum öyle olunca. halbuki ben ne kadar hevesle katılıyorum yani
katilinde aktif canım buralarda her daimAy sormaya banada öyle oldu.Geçenkinde kurbanım aktif degıldı ama katilim aktifdi.Şimdi kurbanım aktif katil yok ortalıktaBiz birbirimizin katilimi olsak napsak
Benim katilde varmı yokmu belli degil :)
Ben kurbanıma ilk hediyesini aldım bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?