- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
bebeğim aypsın yahu
verecemmm de kurbanım hakknda pek bilgim yk![]()
niye kiiiii, tanıtım yapmamış mııı
![KK75 :KK75: :KK75:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk75.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebeğim aypsın yahu
verecemmm de kurbanım hakknda pek bilgim yk![]()
pek az yapmış bişi desem belli olcak :)niye kiiiii, tanıtım yapmamış mııı![]()
KK45: hehehehe al bebem bende gizli saklı kullanırım
![]()
yeni şeyler yazdım tanıtım da belki sana yardımcı olurum
blackanqel90 a falan
![]()
![]()
Sensin katilim dimiiiAaaa katiller whatsapptan yazmali mi. Yeni haberim oluyor.![]()
Yapmasın ama ya meraktan çatlıyorum burdakızlar katilim whatsapptan yazmıyor diye kızmayın belkide akıllı telefon kullanmıyordur
yada kullanıyodurda kıl olun diye yapıyodur![]()
Ayy utandim. :)bence yaz bi an önceeee![]()
dur bakayım hemen kurbancıgım neler eklemişAma bence ben senın katilin olmayabilirim
Sensin katilim dimiii
Yapmasın ama ya meraktan çatlıyorum burdasms ede razıyorum yaşadıgını bileyim yeter
![]()
ipuçların neydi senin acabaAyy utandim. :)
Bilemedim simdi katilin benmiyim Acep. :)
iyi akşamlar canım hoşgeldiniz iyiyim ben yorgunum biraz sen nasılsın :)İyı aksamlar kurbanlar nasılsıniz :)
Evet iyi oldu böyle :)Ortalik canlanmiss hanimlarrr...![]()
Ben burdayım kimseler yok diye ses etmiyorumburda olan var mı bakalım![]()
Geçmiş olsun canım benim bol bol dinlen
Bende eşimle uğraşıyorum gelen giden oluyor daha yeni oturdum hemen buraya bi göz atayım dedim
Ben burdayım kimseler yok diye ses etmiyorum![]()
Ne okuyorsun canım merak ettim :)dün giremedim hiç, bugun de kitaba kaptırmışım kendimi ancak açabildim laptopu
nasılsın kuzum![]()
Ne okuyorsun canım merak ettim :)
İyiyim bende bdv de gezınıyorumSen nasılsın
bu arada senin ipucların neydiki![]()
İsmi bile eğlenceliymiş :) Ah keşke biraz daha çok kitap okuma alışkanlıgım olsaydı :)pabucumun ajanı diye bi kitap okuyorum, çok eğlenceli
kuzum ipucu vermedim, çünkü kurbanımda hiç bir heyecan görmedim henüz. kendisinde bir heyecan veya istek görürsem verecem inşallah :)
İsmi bile eğlenceliymiş :) Ah keşke biraz daha çok kitap okuma alışkanlıgım olsaydı :)
Hım o zmaan ben degılım zaten senın kurbanın bende heycan çok var :)![]()
Ay sormaya banada öyle oldu.Geçenkinde kurbanım aktif degıldı ama katilim aktifdi.Şimdi kurbanım aktif katil yok ortalıktabenim şansıma hep öyle denk geldi kuzum yaa, ilk çekilişte pek aktif olmayan biri kurbanım oldu. ikinci çekilişte çekilişi ayarlayan zeynepcim kurbanımdı, dolayısıyla çok ipucu veremedim, iletişime geçemedim. e şimdi de aynısı oldu. üzülüyorum öyle olunca. halbuki ben ne kadar hevesle katılıyorum yani![]()
Ay sormaya banada öyle oldu.Geçenkinde kurbanım aktif degıldı ama katilim aktifdi.Şimdi kurbanım aktif katil yok ortalıktaBiz birbirimizin katilimi olsak napsak
![]()
İnşallahh canım:)ben hep katillerden yana şanslı oldum şükür ki, şimdi de katilim hemen iletişime geçti benimle ama kurbanımla da konuşmak, eğlenmek istiyorum. insan hediye alırken de verirken de bir yakınlığı olsun istiyor. inşallah yüzüm güler :)