2015 yılbaşı çekilişi

:KK45: KK45: hehehehe al bebem bende gizli saklı kullanırım :KK53: :KK53: yeni şeyler yazdım tanıtım da belki sana yardımcı olurum blackanqel90 blackanqel90 a falan :rolleyes: :rolleyes:

dur bakayım hemen kurbancıgım neler eklemiş :D Ama bence ben senın katilin olmayabilirim :KK53:
Aaaa katiller whatsapptan yazmali mi. Yeni haberim oluyor. :KK22::KK22::KK22::KK22::KK22:
Sensin katilim dimiii:KK22:
kızlar katilim whatsapptan yazmıyor diye kızmayın belkide akıllı telefon kullanmıyordur
yada kullanıyodurda kıl olun diye yapıyodur :KK47:
Yapmasın ama ya meraktan çatlıyorum burda :D sms ede razıyorum yaşadıgını bileyim yeter :D

Geçmiş olsun canım benim bol bol dinlen
Bende eşimle uğraşıyorum gelen giden oluyor daha yeni oturdum hemen buraya bi göz atayım dedim

canımcım eşine çok çookk geçmiş olsun.. okudum da çok üzüldüm yaa, kendini bilmezler yüzünden eşin acı çekiyor, Allah bildiği gibi yapsın onları.
ciddi bişey yok dimi umarım kuzum, iyi yani şuan eşin ?

Ne okuyorsun canım merak ettim :)
İyiyim bende bdv de gezınıyorum :D Sen nasılsın
bu arada senin ipucların neydiki o_O

pabucumun ajanı diye bi kitap okuyorum, çok eğlenceli :KK53:
kuzum ipucu vermedim, çünkü kurbanımda hiç bir heyecan görmedim henüz. kendisinde bir heyecan veya istek görürsem verecem inşallah :)

pabucumun ajanı diye bi kitap okuyorum, çok eğlenceli :KK53:
kuzum ipucu vermedim, çünkü kurbanımda hiç bir heyecan görmedim henüz. kendisinde bir heyecan veya istek görürsem verecem inşallah :)
İsmi bile eğlenceliymiş :) Ah keşke biraz daha çok kitap okuma alışkanlıgım olsaydı :)
Hım o zmaan ben degılım zaten senın kurbanın bende heycan çok var :) :KK45:

İsmi bile eğlenceliymiş :) Ah keşke biraz daha çok kitap okuma alışkanlıgım olsaydı :)
Hım o zmaan ben degılım zaten senın kurbanın bende heycan çok var :) :KK45:

benim şansıma hep öyle denk geldi kuzum yaa, ilk çekilişte pek aktif olmayan biri kurbanım oldu. ikinci çekilişte çekilişi ayarlayan zeynepcim kurbanımdı, dolayısıyla çok ipucu veremedim, iletişime geçemedim. e şimdi de aynısı oldu. üzülüyorum öyle olunca. halbuki ben ne kadar hevesle katılıyorum yani :110:

benim şansıma hep öyle denk geldi kuzum yaa, ilk çekilişte pek aktif olmayan biri kurbanım oldu. ikinci çekilişte çekilişi ayarlayan zeynepcim kurbanımdı, dolayısıyla çok ipucu veremedim, iletişime geçemedim. e şimdi de aynısı oldu. üzülüyorum öyle olunca. halbuki ben ne kadar hevesle katılıyorum yani :110:
Ay sormaya banada öyle oldu.Geçenkinde kurbanım aktif degıldı ama katilim aktifdi.Şimdi kurbanım aktif katil yok ortalıkta o_OBiz birbirimizin katilimi olsak napsak :KK55:

Ay sormaya banada öyle oldu.Geçenkinde kurbanım aktif degıldı ama katilim aktifdi.Şimdi kurbanım aktif katil yok ortalıkta o_OBiz birbirimizin katilimi olsak napsak :KK55:

ben hep katillerden yana şanslı oldum şükür ki, şimdi de katilim hemen iletişime geçti benimle ama kurbanımla da konuşmak, eğlenmek istiyorum. insan hediye alırken de verirken de bir yakınlığı olsun istiyor. inşallah yüzüm güler :)

ben hep katillerden yana şanslı oldum şükür ki, şimdi de katilim hemen iletişime geçti benimle ama kurbanımla da konuşmak, eğlenmek istiyorum. insan hediye alırken de verirken de bir yakınlığı olsun istiyor. inşallah yüzüm güler :)
İnşallahh canım:)
Katilin belki benımdır bılmıyorum bak bunu :D

Back