- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Evet Ümran kurbanımı bildirince hemen yazdım whatsapptan. Ama katilim ses etmiyor.
Belkî bahsettiğin iki kişiden biridir ya da whatsapptan hoşlanmıyor
Ben kurbanıma internetden birşeyler bakmaya başladım şimdi seçip ayın 5 inde sipariş verme planındayım :) Almaya kesin karar verdıgım şeyleri burda paylaşırım :)
Benimkindede çok yok aslında detay artık beğeniceğini düşündüklerimi seçicem.ben bu sefer kafamda bişiler oluşturamadım yaaaa
kurbanım pek fazla detay vermemiş çünküüüü
Benimkindede çok yok aslında detay artık beğeniceğini düşündüklerimi seçicem.
o zaman benim katilim sen değilsinnnn
ben destan yazdım çünküüüüüüü
Aşkyokolmak ipucu alalim
ben orda öyle adet yerini bulsun diye yazdım ama biblo dan gerçekten istemem ben severim ama eşimden kaynaklı eve alamıyorumhe heeee
senin katilin ben değilim ama, olsun sen yine de bilgi ver, katilinin işini kolaylaştıralımm
takiptesinnnn
senei de eledim o zamansaaa
seç katilim ben herşeyi severim çocuk gibi mutlu olurum sen ne alırsan al çikiletamı unutma yeter heheheheheheBenimkindede çok yok aslında detay artık beğeniceğini düşündüklerimi seçicem.
ben orda öyle adet yerini bulsun diye yazdım ama biblo dan gerçekten istemem ben severim ama eşimden kaynaklı eve alamıyorumkitap okuyamıyorum artıkk kızım bana yetiyo hehehehe onun dışında herşeyi severim herşeyi ama
seç katilim ben herşeyi severim çocuk gibi mutlu olurum sen ne alırsan al çikiletamı unutma yeter hehehehehehe
yohhh almasın kitabı iş yerinde okurum da bibloyu eşim evde istemez ki yazık olur ama üzülürüm bendeo zaman senin katiline söliyim deee sana biblo ve kitap alsınnnn
Tamam kurbancım kitap biblo almam ben sana merak etmeyohhh almasın kitabı iş yerinde okurum da bibloyu eşim evde istemez ki yazık olur ama üzülürüm bende
arkadaşlar jilyzone çıktı katili bişey almasın ben yeni bi arkadaşı ayarlicam olmazsa ben alırım ona
İyi akşamlar canım hoşgeldinIyi aksamlarrrr hanimlaarrrr...
arkadaşlar jilyzone çıktı katili bişey almasın ben yeni bi arkadaşı ayarlicam olmazsa ben alırım ona
mesaj gönderdim canımbaaaak, bu arkadaş katılmak istemişti çekilişeeeee, onu dahil edebilirsinnnn
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?members/__atalante.584524/
canım katilimmTamam kurbancım kitap biblo almam ben sana merak etme
Demicem bişey
İyi akşamlar canım hoşgeldin
Aaa o nasi is umrancim ya sacma olmus. Neyse kalanlarla heycan kaldigi yerden devammarkadaşlar jilyzone çıktı katili bişey almasın ben yeni bi arkadaşı ayarlicam olmazsa ben alırım ona
Neyse iyi olmuş zaten hiç görmemiştim burlarda :)canım katilimmboşver ya ne kızıyosun salla gitsin saygısızlık yaptı yani dicek bişey yok
canım katilimmboşver ya ne kızıyosun salla gitsin saygısızlık yaptı yani dicek bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?