2015 yılbaşı çekilişi

Yazms olabilirimde olmayabilirmdeeee
Senin kurbanin ozellikleri neydiiiii

evliiii

Benim ipucum yaşı benden büyük 2. ipucum ise nickinde A harfi var

2 özellik de bana uyuyorrr

Ben metin belgesi açtım herkesın adını yazdım verdıklerı ıpuclarınıda yazdım eliyorum ordan delimiyim neyim bilmiyorumki

ben de aynısını yapıyorummmmm

Kurbanıma çok gizlice yaklaşacagım bu sefer,hiç anlamayacak hatta emin olucak ben olmadıgımdan

En azindan biz ipucu yaziyoruz canim ya bazilari hicbisey yazmiyo hic aktif olmuyolar forumda
Aktiflik önemli canım sonuc olarak amac hedıye degıl kaynasmak eglenmek:) Hafta içi oldugu içindir belkı cogu kişi cumarteside calısıyor yarın akşam hareketlilik beklıyorum ben

kızlaaar neler yaptınızzz...sızlerde ogrenmıssınız ya kurbanlarınızı...
oh oohh...
hadı bakalım hayırlı olsun...inşallah güzel bir çekiliş olur,kimsenın kırılmadığı...ben yarından ıtıbaren baslamalıyım alışverişime.malum ağır ağır ancak yetişirim

Aktiflik önemli canım sonuc olarak amac hedıye degıl kaynasmak eglenmek:) Hafta içi oldugu içindir belkı cogu kişi cumarteside calısıyor yarın akşam hareketlilik beklıyorum ben

Aynen yarin.burasi fena olur... ya bu uygulama neden kaldirildi. Androidde dha iyi oluyrdu telden siteye.girmekte zor .(

Iyiyiz.tatlim sen nasilsin..? Katil kurban pesindeyiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…