- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Hımmmm kandırmıyorsun dimi beniii
Katilsizmi kaldım ben şimdi yine
Sende 2. adayımsın zaten Çocugu yok demiştin en bastan kaçırmam hiç bir ıpucunusenin katilin ben olabilirimmm
evli değil misin seeen
Sende 2. adayımsın zaten Çocugu yok demiştin en bastan kaçırmam hiç bir ıpucunu
9 kişiyi eledim,2 katil adayı gördugum kişi var biri sen dıgerı umman123 diğerleride pek girmedi sanırsam yada ıpucu vermedı hiç bilgi kaydetmemişim onlarla ılgılı
Benim katilimde bana yazabilir mi ya whatsaptannnn... merk ettimmmm... yani ad vermeden tuh...
Bilmem ben ya sensen :=) Herkez gelip ıpucları versede eleye eleye bulsam yıneAaa bu kiz hala benden soz ediyorr... kiz ben degilim diyorumm...
sen yazdın mı ki kurbanına whatsapptann
Senide eledim ozamn şekerim :)Evli benden buyuk ve istanbulda yasiyorrrr .)
Bilmem ben ya sensen :=) Herkez gelip ıpucları versede eleye eleye bulsam yıne
Ben metin belgesi açtım herkesın adını yazdım verdıklerı ıpuclarınıda yazdım eliyorum ordan delimiyim neyim bilmiyorumkiHep eleniyrm falan ama hic ben eleyemedim dha yaaa... pff..
Aaaa tamam benim bak dahada güçlendi şüphelerim :)Benim ipucum yaşı benden büyük 2. ipucum ise nickinde A harfi var
Ben metin belgesi açtım herkesın adını yazdım verdıklerı ıpuclarınıda yazdım eliyorum ordan delimiyim neyim bilmiyorumki
Ahahaha yok artik.kuzu heycan yap biraz o kadarda tahmin etmene gerek yokBen metin belgesi açtım herkesın adını yazdım verdıklerı ıpuclarınıda yazdım eliyorum ordan delimiyim neyim bilmiyorumki
Aaaa tamam benim bak dahada güçlendi şüphelerim :)
Hayir hayir canim ilk defa katiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?