20 kişi olduk herhalde, bir kamuoyu yapsak da çekilişi erkene alsak, ben çoook meraklardayımmmm
Günaydın çekiliş güzellerii
pafirem canım kendini tanıtır mısın topiktenaynen canım ya çekiliş erken olsun daha bi ay aralıga erkenden yapalım çekilişi hem hediye secmek daha zor vaktimiz uzun olsun :)
pafirem canım kendini tanıtır mısın topikten
teş.ler canımşimdi tanıttım canım benim :)
tamam canım attım msj sanapantera14 daha çekiliş olmadı canım evet ben yapıyorum konu sahibi benim
kızlar siz online sınız ne diyorsunuz alımlarea devam edelim mi yoksa 20 de kalalım mı
canım hoşgeldin aramıza nasılsın :)
iyiyim canım şükür ne olsun iş ev arası gidip gelmece aynen devam :)hoşbulduk tatlım iyiyim sen nasılsın ne var ne yok
merhaba missgamzeli
merhaba canım normalde biz 20 kişi demiştik ama kızlara bir soralım
Hoşgeldin gamzeliiiiii
kızlar siz online sınız ne diyorsunuz alımlarea devam edelim mi yoksa 20 de kalalım mı
ay düzeni bozmuyorum inşallahh 1 kişi daha gelir bence yaa
OVV RANTERAAA :))ay düzeni bozmuyorum inşallahh 1 kişi daha gelir bence yaa
aralıkta yazmışsın o yüzden sordum sonuçta toparlanalım herkes tanıtsın sonra çekiliş yaparız 20 si uyun evet önümüzde zaman olsunki kurbanımızı da tanıyalım rahat rahat hediyelerimizide alalımHayir canim ne alaka 20sinde zaten 20 kişi olunca çoğunluk kabul.ederse erken de çekilişi yapabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?