- 16 Nisan 2013
- 2.973
- 1.380
- 248
anladım canım okBenim benim vermem kimselereCanım bu arada ben erken göndereceğim bu hafta içinde,sevgili kurbanım şehir dışına çıkıcakmış,döndükten sonra geç olacagını düşündüğüm için erken göndereyim dedim.Bilgin olsun :)
Hoşgeldin canım iyidir sen napıyorsun? Bir yandna foruma bakıyorum birde bakıcıyı izliyorum :)napıonuzzzzz
Bende iyiyimm bu tarz benim i izliyorum bi yandan oje yarısmasına katılcam ona foto atim diye gırdım :))Hoşgeldin canım iyidir sen napıyorsun? Bir yandna foruma bakıyorum birde bakıcıyı izliyorum :)
teş.ederim canım evet az kaldı bak
teş.ederim canım bilmem kimin ki acaba :)
iyi akşamlar canım mülakatın nasıl geçti
teş.ederim canım kim bilir belki sensin
kızceleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer
kocişimin yanından sesleniyorummm sizee....
neler yaptınız giremedim bugn nasılsınız :))
bende katıldım ona :) Dün gödnerdim fotografı bakalım neler olucak :)Bende iyiyimm bu tarz benim i izliyorum bi yandan oje yarısmasına katılcam ona foto atim diye gırdım :))
Cok sukur cNmmm kavustkBenim bunlar baneneEline saglık kesene bereket kuzum çok güzel görünüyorlar
İyiyiz canım sen nasılsın.Buluştunuzmu sonunda :)
taaaaaaaa izmirlerden selam getirdim hatuncuklar nerelerdesiniz bakalım hmmmmmm
Gamzelimm nbr nasilsin napiyorsunselam herkeseee
kapıştıralımm bakalım tırnaklarıbende katıldım ona :) Dün gödnerdim fotografı bakalım neler olucak :)
uyu canım dinlen bol bol bi daha böyle fırsat geçmez elineA.seeellllaaaammmmm...
vlla eve girdim simdi ablacim yaticammm .)
iyilik canım sen nasılsın yoksun bayadır bi sıkıntı yoktur inş. ben çoktan hazırım bi kaç eksik dışında tamamdır herşeySelam kızlar hedıye durumlarnız nasıl bakalım...neler yaptınız hazırladınızmı?
canimmm Nabersin aleykumm selaaamnm....taaaaaaaa izmirlerden selam getirdim hatuncuklar nerelerdesiniz bakalım hmmmmmm
Yavrummmm ben malum yollardayim yineİyi akşamlar hatunlar nerelerdesiniz ne var ne yok bakayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?