2015 yılbaşı çekilişi

Kızlar napıyorsunuz :) Ben bugun kurbanımın alışverişini tamamladım :) Belki bir iki parça daha alabilirim paketledim bile kutu bulmam gerekiyor şimdi onuda buldummu tamam dır :)

kızlar herkese merhabalar, sizlere yeni evimden merhaba diyorum bence bütün topik hediyeleri bana yollasın, malum yeni eve çıktım
Hayırlı olsun :) Hediye ne istersin gönderelim hemen adettendir :)

Hanimlar yarin mulakatim var bana dua eder misiniz..
Şimdiden çok heycanlıyımmm...

Hayırlısı olsun canım :) Heyecan yapma ben gibi :)
ooofff kurbancım offf nerelerdesin beni hiç mi merak etmiyorsun offf ki ne offff
Geldim katilciğim geldimm sen nerlerdesin

Mesela bu güzel çerçeve kurbancığımın umarım beğenir :)

uuuuu Bu ne güzel hoş birşey böyle
canımmmm :)
ben öncelikle şirin bi iç çamaşırı aldım :))
çorap ev pufu :))
kitap:))
çerçeveeee :))
ve bir kaç bişi daha o da sürpriz olsun :))
günaydınlaaar :))
kızceleeeeer bugün yeni güzel işime başlıyourm inşallahj çalışmalara akşam evelallah ın izni ile başlicaz :)))

dua edin bize :))
Sanada hayırlı olsun canım :)
Bugün ne çok hayırlı olsun dedik :) Kızlar bende sınavı 92 ile geçtim 100 bekliyordum ama neyse Ehh banada hayırlı olsun yeni işim yakın zamanda çalışmaya başlarım inşallah :)

Hanimlar yarin mulakatim var bana dua eder misiniz..
Şimdiden çok heycanlıyımmm...
Ederiz kuzum allah yardımcın olsun
kızlar herkese merhabalar, sizlere yeni evimden merhaba diyorum bence bütün topik hediyeleri bana yollasın, malum yeni eve çıktım
hayırlı olsun nazimmmmmm rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah

Hayrli olsuuunnnn..

Snada hayrli olsunnnnnn o.zaman simdiden tatlim bakalim insallah heycan yapmamda guzel gecer...

Ederiz kuzum allah yardımcın olsun
hayırlı olsun nazimmmmmm rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah

Sagol ablam ya insallah insallahhhh....

Kutulamadım henüz ama açık hallerini atayım :)
Bende burdayım :) tabiki bakalım o güzel paketler kime gidicek bana mı başkasına mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…