- 16 Nisan 2013
- 2.973
- 1.380
- 248
Evet canım yarın son sınavım bitiyor derdim şükür :) Bu gece son kez çalışacağımhmmmmm gündüz takıl sende bebekim gece napıyon ders mi çalışıyosun
ben filmi beğendimm, çok eğlenceliydi, çok güldüm izlerkenn
ama kitaplarını okumadım öncesinde hiç, o yüzden o konuda yorum yapamayacağım. hatta filmi izleyene kadar öyle bi yazar ve kitap olduğunu bile bilmiyordum.
Selam canım hayırdır ne oldu ? ÜşüttünmüSelamlar hanimlar iyi aksamlar...
Hastaliktan kiriliyorum...
Evet canım yarın son sınavım bitiyor derdim şükür :) Bu gece son kez çalışacağım
Kitaplarınıda tavsiye ederim gülerek soluksuz okudum ben hepsini :) Filme mutlaka gideceğim fragmanı izlemdim çok eğlenceli görünüyor kızın kapıya yapışma sahnesi falan :)
Selam canım hayırdır ne oldu ? Üşüttünmü
Evet evet ondan bahsediyoruz :)) Diğer kitaplarınıda oku mutlaka devam hepsi filmide güzelmiş onada gitmek gerek :)Aaa hadiinsallahi mi diyosunuz.? Cok guzeldi ilk kitabini okumstum zaten ondan yola cikilmis...
bol bol vitamin tam mevimi şuan zaten :)Yaa aslinda sogukta almadim ama ne oldu anlamadimm.. okula flnda gidemedim.. Cuma gunude yolculuk var napcm bilmiyorum.
Bende katılırım :)İnşallah kızlar 8 Mart Kadınlar Günü çekilişine yetişmeyi planlıyorum kim yapıyor? Daha doğrusu yapacak mısınız :))
O parmağını yerim ben onun yaaaa
Ne güzelmiş canım zevkine saglık :) Kurbanın güle güle kullansınEki Görüntüle 1323275
kuzular bakalım bu şirin hediyenin sahibi kim? :))))
Evet evet ondan bahsediyoruz :)) Diğer kitaplarınıda oku mutlaka devam hepsi filmide güzelmiş onada gitmek gerek :)
bol bol vitamin tam mevimi şuan zaten :)
Çok acıktım benBu akşam kayınvalidemde yiyeceğiz yemeği menüde kaburgalı bişey var aç kalacagım bol bol pilav yerim artık Gelsin karbonhidratlar ohh
Sağol canım :) Birazdan gideceğim o değilde kilo almıyorum diye diye almaya başladım sanırım 2 kg almışımAfiyetler olsunnnac kalmazsin kalmazsin bi sekilde birinden fazla yersin artik olmadi sende meyvelerdn takilirsin
ama işte öğrenenler bilenler pek girmiyo hatta hiç girmiyoben daha öğrenemedim kıs istesem öğrenirimde zevki hediye geldiği andaa :) sürpriz olması
allah zihin açıklığı versin kuzumEvet canım yarın son sınavım bitiyor derdim şükür :) Bu gece son kez çalışacağım
Kitaplarınıda tavsiye ederim gülerek soluksuz okudum ben hepsini :) Filme mutlaka gideceğim fragmanı izlemdim çok eğlenceli görünüyor kızın kapıya yapışma sahnesi falan :)
geçmiş olsun kuzucuğumSelamlar hanimlar iyi aksamlar...
Hastaliktan kiriliyorum...
Sağol canım :) Birazdan gideceğim o değilde kilo almıyorum diye diye almaya başladım sanırım 2 kg almışım
ama işte öğrenenler bilenler pek girmiyo hatta hiç girmiyo
allah zihin açıklığı versin kuzum
geçmiş olsun kuzucuğum
naber kızlar nasıl gıdıyor ben gıremıyorum evde değilim sakın yokum zannetmeyin
herkese ıyı aksamlarrr
ama işte öğrenenler bilenler pek girmiyo hatta hiç girmiyo
allah zihin açıklığı versin kuzum
geçmiş olsun kuzucuğum
Yok canım almak istediğim yok :) Sürekli ben çok yerim kilo almam diye geziyordum ortalıkta şu dönem 2 kg almışım.Kendime nazar değdirdim sanırımBoy kilon ne ki neden kilo almak istiyorsun.?
Sagol ablacim yaa... aman sz dikkat edin... bebis nasil.?
iyiyiz sen nasılsın :) tatildemisin :)naber kızlar nasıl gıdıyor ben gıremıyorum evde değilim sakın yokum zannetmeyin
iyi akşamlar :)herkese ıyı aksamlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?