2015 yılbaşı çekilişi

hmmmmm gündüz takıl sende bebekim gece napıyon ders mi çalışıyosun
Evet canım yarın son sınavım bitiyor derdim şükür :) Bu gece son kez çalışacağım

Kitaplarınıda tavsiye ederim gülerek soluksuz okudum ben hepsini :) Filme mutlaka gideceğim fragmanı izlemdim çok eğlenceli görünüyor kızın kapıya yapışma sahnesi falan :)

Aaa hadiinsallahi mi diyosunuz.? Cok guzeldi ilk kitabini okumstum zaten ondan yola cikilmis...

Çok acıktım ben Bu akşam kayınvalidemde yiyeceğiz yemeği menüde kaburgalı bişey var aç kalacagım bol bol pilav yerim artık Gelsin karbonhidratlar ohh

Çok acıktım ben Bu akşam kayınvalidemde yiyeceğiz yemeği menüde kaburgalı bişey var aç kalacagım bol bol pilav yerim artık Gelsin karbonhidratlar ohh

Afiyetler olsunnn ac kalmazsin kalmazsin bi sekilde birinden fazla yersin artik olmadi sende meyvelerdn takilirsin

ben daha öğrenemedim kıs istesem öğrenirimde zevki hediye geldiği andaa :) sürpriz olması
ama işte öğrenenler bilenler pek girmiyo hatta hiç girmiyo
allah zihin açıklığı versin kuzum

Selamlar hanimlar iyi aksamlar...
Hastaliktan kiriliyorum...
geçmiş olsun kuzucuğum

Sağol canım :) Birazdan gideceğim o değilde kilo almıyorum diye diye almaya başladım sanırım 2 kg almışım

Boy kilon ne ki neden kilo almak istiyorsun.?

geçmiş olsun kuzucuğum

Sagol ablacim yaa... aman sz dikkat edin... bebis nasil.?

geçmiş olsun kuzucuğum

Sağol canım benim :)
Boy kilon ne ki neden kilo almak istiyorsun.?

Sagol ablacim yaa... aman sz dikkat edin... bebis nasil.?
Yok canım almak istediğim yok :) Sürekli ben çok yerim kilo almam diye geziyordum ortalıkta şu dönem 2 kg almışım.Kendime nazar değdirdim sanırım Kilom boyum normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…