2015 yılbaşı çekilişi

kızlar çok alakasız olacak ama bana bi yardım ediverin ya olmaz mı ya ben akşama ne yapayım bi akıl verin

anam bebiş mi geliyor yohsammmmm
kızlar çok alakasız olacak ama bana bi yardım ediverin ya olmaz mı ya ben akşama ne yapayım bi akıl verin
Sanmıyorum bebek oldugunu olsa dahi,1-2 haftalıkken başlamaz sanırım bulantı :)
Ben domates çorbası,mantar+patates+tavuk karıştırıp sote yaptım.Birde pilav yapıcam belki fikir olur :)

Ben domates çorbası,mantar+patates+tavuk karıştırıp sote yaptım.Birde pilav yapıcam belki fikir olur :)
neden olmasın canım ben 3 haftalıkken öğrendim hamiş olduğumu ki 1 2 haftalıkken baş dönmem çok oluyordu artık 3 hafta sonra dayanamadım ve hastaneye gitim ve süprizle karşılaştım hiç beklemiyordum açıkçası

ben hamişken tiksinmiştim daha tavuk yemiyorum

ben hamişken tiksinmiştim daha tavuk yemiyorum
aa öyle erken oluyormu 5 aralıga kadar durayım bakalım neler olucak :) Muhtemel yediğim birşeyler dokunuyor bana ama görücez bakalım :)
Tavuksuz da olabilir aslında öylede güzel oluyor :)

a bak aklıma ne geldi 1-2 ay önce yapmıştım bunu internetde görüp mantolu patlıcan yazınca çıkıyor.Eğer patlıcan seversen ben çok severim :) Patlıcanı kızartıp etrafını kıymayla sarıp fırına atıyorsun mis oluyor :))

aa öyle erken oluyormu 5 aralıga kadar durayım bakalım neler olucak :) Muhtemel yediğim birşeyler dokunuyor bana ama görücez bakalım :)
Tavuksuz da olabilir aslında öylede güzel oluyor :)

benim belli olmuştu canım patlicana bayılırımmmmmm mmmmmmm teş.ler

Hayırlısı bakalım kuzum ya artık çokta istediğim söylenemez.İstemediğimde söylenemez oluruna bıraktım bende
hayırlısı olsun canım rabbim yeterki ol desin bende beklemiyordum o kadar çalışma yaptık olmadı sonra oluruna bıraktığım gibi hamile olduğumu öğrendim inşallah rabbim senin için de ol demiştir

Ben sadece mobilden girebiliyorum, bilgisayarı açacak vakit yok. O yüzden alıntı yapmak, mesaj yazmak çok zor kızlar. Kusuruma bakmayın...

Eskiden böyle değildi sanki ya da ben uzun zamandır pek girmediğim için farketmemişim.

Oğlum kucağımda ya da ayağımda zaten akşama kadar. Telefondan bile zor girebiliyorum

Kizlar sabahtan beri giremedim baya yazi olmus okuyamadim tektek kusurabakmayin nolur. Benim gibi olan var mi igrenc otesi bi gun geciriyorum suan havadan midir nedir bilmiyorum cok canim skkn butun gun okuldaydim cok yoruldum insanlarin salak sacma konusmalarina ve sakalarina luzumsuz takildim galiba ama anliyacaginiz sinirim tepemde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…