seninki de güzelmiş fotoda ki sen misin canım
ayy çok güzel bence başka birine sor başka yere diktir benim çok hoşuma gitti tek eksi yönü duvak olması ben nişanlık ve kınada duvağı sevmiyorum
sagol kuzum bakalım nasıl olacakben de pek şanslı sayılmamm... hiç konuşmuyor benimle... sanırım ben katilsizimmmm
kuzumm sana su yeşili de yakışır ama yaaaaa
geçmiş olsunnnnn
seninkide hosmus canım oda fusya
seninki de güzelmiş fotoda ki sen misin canım
çok güzellllllllll
teş.ederim canım
iyi kuzum seni sormalı
iyi bakalım ben başladımidare ediyor müdürem :) herkes hediyeleri almaya başladı mı yahu?
idare ediyor müdürem :) herkes hediyeleri almaya başladı mı yahu?
bir ipucu daha geliyooooooooooooooooooooooo :)
Slm hatunlar neler yapıyosunuz bakayım. Evet bende hediyelerimi almaya basladım
ben aldımmmmm ilk hediyemi bugünnnn
kendime avon siparişi verirken kurbancığıma da bu şişesi çok sevimli ve harika kokan duş jelinden sipariş etmiştimmm
Eki Görüntüle 1309589
hani hani nerdeeee
katilciiiim ne aldın bana bakiiiimmmmm
Ben o programı izlemiyorum artıkkızlaaar nabersiniz :) bu tarz benime dalmışım hay allah çok komik bu kızlar
Canım başka yerlerede sordur nasıl elinde yokmuş,parayı almasını biliyorlar sonuçta bulmak zorunda.Bu arada rengide modelide çok güzelmiş :)Kızlar yaa nisanlık diktiriyordum fusya rengi istedim .Diken bayan danteli istanbuldan alacagini soylemisti biraz once aradi istedigim renk dantel yokmus turuncu su yesili var dedimoralim cok bozuldu bende visne curugu veya gul kurusu rengi varni die sorduruyorun
Aktif olmayan birisimi senin katil ? Çıkar ortaya elbet ya boşver sıkma canınıGünaydın kızlaaaaarrrr
Kusura bakmayın, katilim sağolsun beni çekilişden soğuttuğu için giremedim topiğe fazla.
Banlıydım zaten iki gündür, ona da ayrı bi sinirliyim.
Umarım katili konusunda benim kadar şanssız olan yoktur.
benbenim kurbanım 2013te kk'ya üye olmuşşşşşşşşşşşşşşşşş :)
Ayy ne kadar tatlı bir şişe o öyle :) İnsan kullanmaya kıyamaz onu
belki de senindir tatlımm
umman123 benim katilim bikere
Tabi yanılıyorsam diye , yine katil arayışları içindeyim evet sende olabilirsin aslında ipuçların tutuyordu
Çok şüpheleniyorum kendisindenbence o değil senin katilinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?