2015 yılbaşı çekilişi

Tünaydın herkese anca gelebildim işlerimm yoğundu katilimi buldum ben o ben değilim desede ben eminimm başka kimseyi göremiormm çünküümm ama başkasıda çıkarsa büyükk şoklara girerimm
Bu arada ben yarın küçük bi operasyon geçiricem bikaç gün gelemeseem gelmiyyyy etmiyyy bu kız demeyinn emiii

aaaaaaaaaaaaa, hayırdırrr

Hayırdır canım ne operasyonu

benim katilime ulaştı mı numaram neden yazmadı ki hiç bari sen bir ipucu ver aktif olarak geliyor mu katilim
ulaşır canım merak etme çok tatlı bir hatun katilin
burdayım canım ne var ne yok nasılsın
iyim canım sağol sen nasılsın
Canım yoksa senmisin benim katilim :)
olabilirim olmaya da bilirim evli benim kurbanım hehehehe
bu arada herkese günaydın kk nın güzel hatunları
günaydın canımmmm
tünaydın canım geçmiş olsun hayırdır

biraz rahatsızm canım regl oldumda (

aaaaaaaaaaaaa, hayırdırrr

Hayırdır canım ne operasyonu

Diş etinde 2 adet kist oluşmuş onlar alıncak doktor 1 hafta falan yüzün şişer sıvıyla beslenceksin dedi ama bakalım belki olmaz öyle birşey bilmiyorum hiç ilk defa olccağı içinde tırsıyorum

Diş etinde 2 adet kist oluşmuş onlar alıncak doktor 1 hafta falan yüzün şişer sıvıyla beslenceksin dedi ama bakalım belki olmaz öyle birşey bilmiyorum hiç ilk defa olccağı içinde tırsıyorum

çok geçmiş olsun canımmm

owww allah yardımcın osun canım korkma bişeycik olmaz hemencenek alıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…