gunaydın eskı katilim nasılsın
çok iyiyim cnm ne kahvemi içiyorum işe gidicem ojelerimi sürüyorumGünaydın canım iyiyim sen nasılsın
katilimmmmmmmmmmçok iyiyim cnm ne kahvemi içiyorum işe gidicem ojelerimi sürüyorum
Tünaydın herkese anca gelebildim işlerimm yoğundu katilimi buldum ben o ben değilim desede ben eminimm başka kimseyi göremiormm çünküümm ama başkasıda çıkarsa büyükk şoklara girerimm
Bu arada ben yarın küçük bi operasyon geçiricem bikaç gün gelemeseem gelmiyyyy etmiyyy bu kız demeyinn emiii
Tünaydın herkese anca gelebildim işlerimm yoğundu katilimi buldum ben o ben değilim desede ben eminimm başka kimseyi göremiormm çünküümm ama başkasıda çıkarsa büyükk şoklara girerimm
Bu arada ben yarın küçük bi operasyon geçiricem bikaç gün gelemeseem gelmiyyyy etmiyyy bu kız demeyinn emiii
ulaşır canım merak etme çok tatlı bir hatun katilinbenim katilime ulaştı mı numaram neden yazmadı ki hiçbari sen bir ipucu ver aktif olarak geliyor mu katilim
iyim canım sağol sen nasılsınburdayım canım ne var ne yok nasılsın
olabilirim olmaya da bilirim evli benim kurbanım heheheheCanım yoksa senmisin benim katilim :)
günaydın canımmmmbu arada herkese günaydın kk nın güzel hatunları
tünaydın canım geçmiş olsun hayırdırTünaydın herkese anca gelebildim işlerimm yoğundu katilimi buldum ben o ben değilim desede ben eminimm başka kimseyi göremiormm çünküümm ama başkasıda çıkarsa büyükk şoklara girerimm
eşin nasıl oldu canımCanım yoksa senmisin benim katilim :)
ulaşır canım merak etme çok tatlı bir hatun katilin
iyim canım sağol sen nasılsın
olabilirim olmaya da bilirim evli benim kurbanım hehehehe
günaydın canımmmm
tünaydın canım geçmiş olsun hayırdır
owwww doğum yapınca geçer canım bende öyleydim şimdi çok şükür iyi artık sıkıntı olmuyobiraz rahatsızm canım regl oldumda(
yatıp dinlenmeye ihtiyacım vaaarrrrowwww doğum yapınca geçer canım bende öyleydim şimdi çok şükür iyi artık sıkıntı olmuyo
kesinlikle izin al canım eğer çalışıyorsanyatıp dinlenmeye ihtiyacım vaaarrrr(
Daha iyi tatlım çok sağoleşin nasıl oldu canım
rabbim şifalar versinDaha iyi tatlım çok sağol
aaaaaaaaaaaaa, hayırdırrr
Hayırdır canım ne operasyonu
ulaşır canım merak etme çok tatlı bir hatun katilin
iyim canım sağol sen nasılsın
olabilirim olmaya da bilirim evli benim kurbanım hehehehe
günaydın canımmmm
tünaydın canım geçmiş olsun hayırdır
Diş etinde 2 adet kist oluşmuş onlar alıncak doktor 1 hafta falan yüzün şişer sıvıyla beslenceksin dedi ama bakalım belki olmaz öyle birşey bilmiyorum hiç ilk defa olccağı içinde tırsıyorum
owww allah yardımcın osun canım korkma bişeycik olmaz hemencenek alıyolarDiş etinde 2 adet kist oluşmuş onlar alıncak doktor 1 hafta falan yüzün şişer sıvıyla beslenceksin dedi ama bakalım belki olmaz öyle birşey bilmiyorum hiç ilk defa olccağı içinde tırsıyorum
çok geçmiş olsun canımmm
owww allah yardımcın osun canım korkma bişeycik olmaz hemencenek alıyolar
burdayımmkurbancığım nerelerdesin sen ya neden girmiyorsun beni merak etmiyorsun yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?