2015 YGS-LYS BURAYA!

TÜRKÇE = cümle anlamı ve yorumu
TARİH = islamiyet öncesi türk tarihi
COĞRAFYA = Dünyanın şekli ve cografi konum
Matematik = antremanlarla matematikten başlıyacam
Geometri = Temel kavramlar doğruda açı

evet kızlar bitirmem gereken ilk konular bunlarrrr

Benimde haftaya kadar bitirmem gereken konular Mat1 - sayı basamakları ve taban arit. Türkçe- cümlenin öğeleri anlatım bozukluğu mat2 - eşitsizlik , ikinci dereceden denklemler coğ- dünyanın şekli ve hareketleri ve çalışabilirsem geometri . Haftaya pazar bende rapor veririm . :)

neyse canlar ben şimdi çıkıyorum yarın derse başlıyorum bir günde bitmesi mümkün değil zaten haftaya pazar rapor veririm artık

Süpersiniz kızlar! jouska bak huzur33 ün programı süper. Bende yazıcam birazdan. Şuanki durumuna göre seçersin birini..

Yaparsın sen bende eksik kitapları alayım pazartesi başlıyorum

Herkese iyi çalışmalar o zaman.. Benim de haftalık programım şöyle;
Matematik EBOB EKOK bitecek, soruları çözülecek, Rasyonel sayılar bitecek, Basit eşitsizlik ve mutlak değer çalışılacak.
Türkçe Sözcükte ve Sözde Anlam ve Cümlede Anlam bitecek.
Geometri Doğruda Açı bitecek, sorular çözülecek.

Sen bziden baya ilerdesinn süpppper :)

Kızlarr allah hepimize zihin açıklığı versin!!

jouska bana karşı sorumlu olduğunu unutmaa

Biliyorum tabi ki şehir dışındaydım yeni döndüm yol yorgunluğu da var eksik kitaplarımda hepsini bi halledeyim pazartesi kesin başlıyorum çalışmaya sen hangi bölümdesin?
Ben Adalet 2. sınıfa geçtim. Hukuka geçicem inşallah DGS ile Tabi puanlar fazla yüksek DGS'yi de zorlaştırdılar o yüzden nasıl olacak hiiç bilmiyorum..

Ben Adalet 2. sınıfa geçtim. Hukuka geçicem inşallah DGS ile Tabi puanlar fazla yüksek DGS'yi de zorlaştırdılar o yüzden nasıl olacak hiiç bilmiyorum..
Biliyorum ya bende bu sene içinde düşünmüştüm adalet okur dgs ile hukuka geçerim diye ama çok zor olduğunu duyunca vazgeçtim ama sen inşallah kazanırsın :) hangi üni.desin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…