- 22 Şubat 2014
- 1.377
- 782
-
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
Birde sen kazanamayınca bazılarının gözünde değerin düşüyor güyasorma kaç gündür bende öyleyim hatta uzunca bir zamandır öyleyim psikolojim bozuldu artık erkek arkadaşım saolsun sürekli yanımda konuşur akıl verir en büyük destekçim. birde kazananlar sormazmı ee sen naptın nereyi kazandın diye daha beter sinir oluyorum havalılarrr
Birde sen kazanamayınca bazılarının gözünde değerin düşüyor güyaama destekçilerim de var ailem gibi daha iyisini yapacağıma inanıyorlar sağ olsunlar bizim payımıza düşen çok çalışıp daha iyisini yapmak ve o bazılarına yapabileceğini göstermek
Senle konuşurken nasıl bir program izleyeyim diye sitelere bakıyorumevet canımm bir başlasaydık bizde
Ben olabilirim bende tm2 den gireceğim olursaKızlar kalabalık olmasını istiyorsanız benim gibi imzanıza konuyu yazın da diğer konulara yazdıkça gelen olsun.Bir de diğer ygs konularında tanıdıklarınız varsa konuya çağırın da bir an evvel gruplar oluşsun.
Benim eşim kim olucak?
Tm2 den girecek olan eş arıyorum.
HukukBen olabilirim bende tm2 den gireceğim olursaBenim tanıdığım kimse yok maalesef Sen bölüm olarak ne istiyorsun?
Olur inşallah
İnşallah minnik kuşOlur inşallahBende siyaset bilimi ve kamu yönetimi istiyorum
Eğer eşli olacaksa eşim olur musungünaydınnnbende tm3 den girecem sanırım
Eğer eşli olacaksa eşim olur musunbende tm3 den gireceğim de
Benim de çok iyi sayılmaz ama dediğin gibi zorlarsak yapabiliriz. :))olurr neden olmasın :) nasıl olacaksam bilmiyorum matematiğim kötüü ama bakalım zorlıyacamm
Benim de çok iyi sayılmaz ama dediğin gibi zorlarsak yapabiliriz. :))
kk'nın çalışkan kızları merhaba
Yok daha başlamadımmerhabaa canımmnaptın sen başladın mı çalışmaya
selam kızlar
sayısalcı yok mu aranızda?
Yok daha başlamadımpazartesi start vereceğim bir kaç tane matematik için kitap alacağım eksiklerimi kapatıp başlayayım diyorum sen?
Selamselam kızlar
sayısalcı yok mu aranızda?
Selamben değilim ama olanlar vardır illa ki
selammmvardır heralde ama bizim sayılsal çok kötüü
bende hafta sonu başlarım heralde