2015 YGS-LYS BURAYA!

vanilyalimuffin

En Vanilyalı Muffin
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2009
4.524
4.279
Kızlaaaarrrr.. Fikrim geldi:KK25::KK45:

Tek topic yapıyoruz. Ygs lys'ye beraber hazırlanıyoruz.:cool:

Katılanlar yorum atıyor ve başlıyoruz! :KK69: Yorumlara herkes her gün muhakkak yazıyor o gün sınav için ne yaptığını:KK69:

Ve bir de herkes biriyle eşleşiyor :KK19:Biliyorsunuz konuşmalara artık katılımcı ekleyebiliyoruz.:KK51:Dilerseniz aranızda maksimum katılımcıyla grup oluşturun dilerseniz iki kişi olun. Herkes eşleşeceği kişi yada kişileri yoruma yazsın lütfen eşleşeceği kişiden alıntı yaparak.

Peki eşleşmeyi neden yapıyoruz? Birebir ilgilenmek motivasyon ve kontrol sağlamak amaçlı. :KK5: Yani herkes eşleştiği kişiye bugün naptın diye soracak:KK4:Herkes birbirini ve özellikle kamkisini :KK19: kontrol edecek! :KK4:

Veeeeeeeee diyorum ki belli dönemlerde soru sayılarımızı kapıştıralım:KK73::cool::cool::cool:

kimler güveniyor kendine:cool:

Son düzenleme:
Kızlaaaarrrr.. Fikrim geldi:KK25::KK45:

Tek topic yapıyoruz. Ygs lys'ye beraber hazırlanıyoruz.:cool:

Katılanlar yorum atıyor ve başlıyoruz! :KK69: Yorumlara herkes her gün muhakkak yazıyor o gün sınav için ne yaptığını:KK69:

Ve bir de herkes biriyle eşleşiyor :KK19:Biliyorsunuz konuşmalara artık katılımcı ekleyebiliyoruz.:KK51:Dilerseniz aranızda maksimum katılımcıyla grup oluşturun dilerseniz iki kişi olun. Herkes eşleşeceği kişi yada kişileri yoruma yazsın lütfen eşleşeceği kişiden alıntı yaparak.

Peki eşleşmeyi neden yapıyoruz? Birebir ilgilenmek motivasyon ve kontrol sağlamak amaçlı. :KK5: Yani herkes eşleştiği kişiye bugün naptın diye soracak:KK4:Herkes birbirini ve özellikle kamkisini :KK19: kontrol edecek! :KK4:

Veeeeeeeee diyorum ki belli dönemlerde soru sayılarımızı kapıştıralım:KK73::cool::cool::cool:

kimler güveniyor kendine:cool:
Canmmmmm sen caliss ben seni motive edeyimm ben hic calismiyorummm

Kızlar yok mu kimse :KK43:

Ya böyle olmaz ki ama :KK42:

Kızlar anca böyle kazanırız lütfenn :KK64:

Daha önce de yapıldı ben kimi bulcam da yapcam şimdi:KK57:

hangi konuda ne durumdayım? ben sana genel anlatayım.
18 yaşındayım yeni mezun oldum düz liseden adam akıllı çalışmadım 350 bi bişey aldım tmciyim.
hedefim pdr idi. olmadı . adanadayım tercih yapmadım.
bu yıl hedefim (zor ama imkansız değil)
fizyoterapi ve rehabilitasyon 4 yıllık istiyorum. ygs 2 den alıyor en az 450 almak zorundayım.
yani fende çalışacagım. fen alanında çok kötüyüm ama hiç zorlamadım. hedefim yüksek. bakalım.:KK15:
sen?

hangi konuda ne durumdayım? ben sana genel anlatayım.
18 yaşındayım yeni mezun oldum düz liseden adam akıllı çalışmadım 350 bi bişey aldım tmciyim.
hedefim pdr idi. olmadı . adanadayım tercih yapmadım.
bu yıl hedefim (zor ama imkansız değil)
fizyoterapi ve rehabilitasyon 4 yıllık istiyorum. ygs 2 den alıyor en az 450 almak zorundayım.
yani fende çalışacagım. fen alanında çok kötüyüm ama hiç zorlamadım. hedefim yüksek. bakalım.:KK15:
sen?

20 yaşındayım adaletteyim dgs beklemek istemiyorum ygs denicem tekrar..
Sayısalda çok zayıfım sözeli de unutmuşum :/

Hedefim hukuk baya bi yüksek:110: Vakıf ünileri bile 390dan başlıyo.

yaparız canım yaa ygs ye 7 ay lys ye 10 ay var. ben mesela zayıf oldugum derslere o seviyede kitap alıyorum canım. sözeli unuttuysan onda sıkıntı yok hatırlaman kolay mesela bende matta zayıfım.
yayının yoksa veya alacaksan önerebilriim bişeyler.

mesela matta
acil çıkış var fasikül yayınlrı aşırı basit 0 ' dan alıyor.
sırasıyla kolaydan zora mat yayınları

kartezyen
körfez
mat vadisi
bireya
bireyb
fdd

ben bunları çözücem. en kötü insan bile 5 soru bankasından sonra kalıpları kafasına kazımış olur bence.

geometri içinde
pe-ce geometri
tümay geometri

kimya ve biyoloji ise
karekök 0
ve karekök soru bankası

fizik çalışmiycam. aşırı kötüyüm.

türkçe-edebiyat
altınanahtar

coğrafya
körfez aldım soru bankası farketmez

tarih
henüz almadım.

felsefede
farketmez.

böyle canım.

mesela matta
acil çıkış var fasikül yayınlrı aşırı basit 0 ' dan alıyor.
sırasıyla kolaydan zora mat yayınları

kartezyen
körfez
mat vadisi
bireya
bireyb
fdd

ben bunları çözücem. en kötü insan bile 5 soru bankasından sonra kalıpları kafasına kazımış olur bence.

geometri içinde
pe-ce geometri
tümay geometri

kimya ve biyoloji ise
karekök 0
ve karekök soru bankası

fizik çalışmiycam. aşırı kötüyüm.

türkçe-edebiyat
altınanahtar

coğrafya
körfez aldım soru bankası farketmez

tarih
henüz almadım.

felsefede
farketmez.

böyle canım.

Birey b ileri seviye baya. Lys de mi çalışıyosun?

Hangi konular bitti?

canım ben eylül1 de çalışmaya başlicam. evet lysde çalışıcam. ama ygsden gitmek asıl hedefim.
taze bilgilerim var ama dedigim gibi pek çalışmadım ben geçen yıl

X