2015 YAZ GELİNLERİ,TANIŞALIM KAYNAŞALIM HATTA BULUŞALIM :)

Ankara'da oturacaksan mobilya konusunda tedirgin olma mobilya sanayisi var oralarda ve istediğin modeli daha uyguna oradan yaptırabilirsin. Beyaz eşya da bence biraz şans işi :/ Benim de temmuz 23 ünde düğünüm sadece mobilya , halı , perde vs . ev belli olduktan sonra alınacak eşyalarım kaldı şuan hiç bir şeye bakmıyorum. Mart gibi gelinlik ve kına için gerekli olan şeylere bakacağım. :) Düğün yerin ve tarihin belli ise onunla ilgili organizasyon için değişik sürprizler düşünebilirsin ve tabi kına için

Kızlar Selammmm
5,Nisan'da nişanlandım, 12,Eylül'de düğünüm var. Siteye yeni üye oldum artık sıkı takipteyim. Çok heyecanlıyım, çok mutluyum.. Darısı tüm isteyenlere

Dörtyol benim memleketim. deniz kenarında çok güzel küçük kır düğünü mekanları vardır. otel düğünü de mümkün. ancak ben çok sevmediğim için deniz kenarı mekanlarını şimdiden ayarlamanızı öneririm.

Ayarladık :) Benim hayalim hep kır düğünüydü Ayışığı Kır Düğünü rezervasyonu yaptırdık.

benimde 22 ağustosta düğünüm kızlar. kına istanbulda düğün gebzede olacak. inşallah aksilik olmadan hepimizzz musmutlu geçiririz o günlerimiziiiii son 85 gün geçsin artık

Gumushanede nerede olacah dugununuz benim de g.hanede olcak yazdan sonra tabi.. yer konusunda hicbir fikrimiz yok

B
Gumushanede nerede olacah dugununuz benim de g.hanede olcak yazdan sonra tabi.. yer konusunda hicbir fikrimiz yok

Balyemez Konağı'nda olacak benim dugunum ama açık hava eğer sizin son bahar veya kışın olacaksa burasi pek uygun değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…