Ankara'da oturacaksan mobilya konusunda tedirgin olma mobilya sanayisi var oralarda ve istediğin modeli daha uyguna oradan yaptırabilirsin. Beyaz eşya da bence biraz şans işi :/ Benim de temmuz 23 ünde düğünüm sadece mobilya , halı , perde vs . ev belli olduktan sonra alınacak eşyalarım kaldı şuan hiç bir şeye bakmıyorum. Mart gibi gelinlik ve kına için gerekli olan şeylere bakacağım. :) Düğün yerin ve tarihin belli ise onunla ilgili organizasyon için değişik sürprizler düşünebilirsin ve tabi kına içinmerhaba arkadaşlar, benim de ankarada temmuzda düğüüm olacak inşallah. mutfak eşyalarının çoğunu aldım. artık büyük eşyalar alınacak beyaz eşya, salon, yatak, yemek odası vs.
istediğim tarzda şeyler bulamayacağımdan korkuyorum.
düğüne 6 ay kala başka nelere bakmalıyım sizce?
neresindensin sakaryanın düğün ne zaman?bende sakaryadanımmmmmm: benim düğünümde sapancada olacak..:d
Ayarladık :) Benim hayalim hep kır düğünüydü Ayışığı Kır Düğünü rezervasyonu yaptırdık.Dörtyol benim memleketim. deniz kenarında çok güzel küçük kır düğünü mekanları vardır. otel düğünü de mümkün. ancak ben çok sevmediğim için deniz kenarı mekanlarını şimdiden ayarlamanızı öneririm.
Gumushanede nerede olacah dugununuz benim de g.hanede olcak yazdan sonra tabi.. yer konusunda hicbir fikrimiz yokGümüşhane mi ? Benimde nişanlım Gümüşhane de ben Kocaeli deyim. Biz düğünü Gümüşhane de yapacağız ve orada bile yer bulamadık zar zor 23 temmuz a bulduk inşallah uzun beklemelerimize değecekİnşallah gönlünce yer bulup ayarlayabilirsin. Şimdiden Allah yardımcın olsun.. :)
Gumushanede nerede olacah dugununuz benim de g.hanede olcak yazdan sonra tabi.. yer konusunda hicbir fikrimiz yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?