Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hmm anliyorum canim peki istemeyi öne alsaniz hic olmazsa resmi bir adim atilmis olur salonuda tutmak daha gercekci olur annenler icin belkiİstanbulda olmayacak ama soyledigin gibi ramazan sonrasi okullar acilmadan herkes düğün yapmak istiyor
Ben nişan konusunu acinca bile hele o gün gelsin diyorlar, düğünü soylesem nişan olmadan salon mu tutulur derler..
Basim agridi artik dusunmekten
Hem benim memleketimde hem erkek arkadasimin memleketinde düğün yapilacak ama her şey son ana kalacak gibi hissediyorum
canım çok zor yer bulmakta zorlanırsınız belki haftaiçi gündüz yaparsan düğünü bi ihtimal olabilir benim 14 haziran da düğün geçen ay tuttuk düğün yeriniKizlar agustosta düğün yapmayi planliyoruz ama henüz isteme, nişan olmadi. Aileler tüm planlarimizi biliyor ama henüz icraat yok..
1 mayista nişan yapilacak, öyle ayarladik.
Düğün tarihini de o zaman netlestircez ama mayis ayında ağustos için salon bulabilir miyiz sizce geç mi kalmis oluruz
Ağustosta düğün yapacak olanlar salonlar tutuldu mu sizin???
canım çok zor yer bulmakta zorlanırsınız belki haftaiçi gündüz yaparsan düğünü bi ihtimal olabilir benim 14 haziran da düğün geçen ay tuttuk düğün yerini
canım zor valla işin yer bulmakta umarım zorluk yaşamazsın gönlüne göre olsun herşeyTatlim ben kendi memleketimde sadece nikah yapicam ama belediyenin nikah salonları çok küçük oluyor ve arkasindan başka nikah olduğu için hemen cikariyorlar
Bu nedenle
hafta sonu gündüz bir solan tutmayi düşünüyoruz
8 ya da 9 agustosta düşünüyoruz benim memleketimde
Diğer hafta sonu da erkek tarafinin memleketinde olacak
Sonrasında zaten iki hafta kaliyor ve 1 eylülde mesai basliyor
Ancak henüz iki tarafta da salon tutulmadi
Gümüşhane mi ? Benimde nişanlım Gümüşhane de ben Kocaeli deyim. Biz düğünü Gümüşhane de yapacağız ve orada bile yer bulamadık zar zor 23 temmuz a bulduk inşallah uzun beklemelerimize değecek İnşallah gönlünce yer bulup ayarlayabilirsin. Şimdiden Allah yardımcın olsun.. :)19 Temmuzda sakarya merkezde kır düğünü yapmak istiyorum ama nişanlım gümüşhanede ben çalışıyorum :/ nasıl olacak bilmiyorum tarih daha yeni konduğu için hemen bakmaya başladık. kır düğünü istiyorum 500 kişilik fiyatlardan bilgisi olan var mı acaba?
gümüşhaneye mi gelin gidiyorsun? benim nişanlım oralı değil sadece orada görev yapıor. sakaryalıyız biz. gümüşhane merkeze mi gidiyorsun? komşu oluruz belki kimimkimsem olmıcak orada anca haftasonları bakmaya çalışıyorum. ins. bu hafta sonu halledicem kayınpederımleGümüşhane mi ? Benimde nişanlım Gümüşhane de ben Kocaeli deyim. Biz düğünü Gümüşhane de yapacağız ve orada bile yer bulamadık zar zor 23 temmuz a bulduk inşallah uzun beklemelerimize değecek İnşallah gönlünce yer bulup ayarlayabilirsin. Şimdiden Allah yardımcın olsun.. :)
bende sakaryadanımmmmmm: benim düğünümde sapancada olacak..:dgümüşhaneye mi gelin gidiyorsun? benim nişanlım oralı değil sadece orada görev yapıor. sakaryalıyız biz. gümüşhane merkeze mi gidiyorsun? komşu oluruz belki kimimkimsem olmıcak orada anca haftasonları bakmaya çalışıyorum. ins. bu hafta sonu halledicem kayınpederımle
pekı gumushanede mi yaşayacaksınız? çok yakınız bende arifiyede çalışıyorum :) nişanlımın aileside buralı o yusden iki düğün yapmayacagız biz birtane olacakta bakalım nerede olacakbende sakaryadanımmmmmm: benim düğünümde sapancada olacak..:d
Evet canım oraya gelin gidiyorum merkezde oturacağım sen neresinde oturacaksın belli mi? Belki de komşu oluruzgümüşhaneye mi gelin gidiyorsun? benim nişanlım oralı değil sadece orada görev yapıor. sakaryalıyız biz. gümüşhane merkeze mi gidiyorsun? komşu oluruz belki kimimkimsem olmıcak orada anca haftasonları bakmaya çalışıyorum. ins. bu hafta sonu halledicem kayınpederımle
Çok Sevindim umarım hersey gönlünce olurDüğün yerini tuttuk arkadaslar istediğim yer oldu :) kır düğünü olacak inş.