• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 YAZ GELİNLERİ,TANIŞALIM KAYNAŞALIM HATTA BULUŞALIM :)

Meraba kızlar ben de 2015 Ağustos geliniyim.. benim teklif isteme söz nişan hepsi oldu :) kına denizlide hemen ertesi günü düğün aydında olacak.. iki tarafta da mekanlar hazır ama başka hiç bir hazırlığım yok :(

İstanbulda olmayacak ama soyledigin gibi ramazan sonrasi okullar acilmadan herkes düğün yapmak istiyor
Ben nişan konusunu acinca bile hele o gün gelsin diyorlar, düğünü soylesem nişan olmadan salon mu tutulur derler..

Basim agridi artik dusunmekten
Hem benim memleketimde hem erkek arkadasimin memleketinde düğün yapilacak ama her şey son ana kalacak gibi hissediyorum :KK43:
hmm anliyorum canim peki istemeyi öne alsaniz hic olmazsa resmi bir adim atilmis olur salonuda tutmak daha gercekci olur annenler icin belki

Kizlar agustosta düğün yapmayi planliyoruz ama henüz isteme, nişan olmadi. Aileler tüm planlarimizi biliyor ama henüz icraat yok..

1 mayista nişan yapilacak, öyle ayarladik.
Düğün tarihini de o zaman netlestircez ama mayis ayında ağustos için salon bulabilir miyiz sizce geç mi kalmis oluruz :KK43:

Ağustosta düğün yapacak olanlar salonlar tutuldu mu sizin???
canım çok zor yer bulmakta zorlanırsınız belki haftaiçi gündüz yaparsan düğünü bi ihtimal olabilir benim 14 haziran da düğün geçen ay tuttuk düğün yerini

canım çok zor yer bulmakta zorlanırsınız belki haftaiçi gündüz yaparsan düğünü bi ihtimal olabilir benim 14 haziran da düğün geçen ay tuttuk düğün yerini

Tatlim ben kendi memleketimde sadece nikah yapicam ama belediyenin nikah salonları çok küçük oluyor ve arkasindan başka nikah olduğu için hemen cikariyorlar
Bu nedenle
hafta sonu gündüz bir solan tutmayi düşünüyoruz
8 ya da 9 agustosta düşünüyoruz benim memleketimde
Diğer hafta sonu da erkek tarafinin memleketinde olacak
Sonrasında zaten iki hafta kaliyor ve 1 eylülde mesai basliyor
Ancak henüz iki tarafta da salon tutulmadi :(

Tatlim ben kendi memleketimde sadece nikah yapicam ama belediyenin nikah salonları çok küçük oluyor ve arkasindan başka nikah olduğu için hemen cikariyorlar
Bu nedenle
hafta sonu gündüz bir solan tutmayi düşünüyoruz
8 ya da 9 agustosta düşünüyoruz benim memleketimde
Diğer hafta sonu da erkek tarafinin memleketinde olacak
Sonrasında zaten iki hafta kaliyor ve 1 eylülde mesai basliyor
Ancak henüz iki tarafta da salon tutulmadi :KK43:
canım zor valla işin yer bulmakta umarım zorluk yaşamazsın gönlüne göre olsun herşey

selam kızlarrr ekimde nişanlandım :) bu eylül başında düğün kısmetse :)
avrıpa yakasında düğün salonu araştırıyorum fikirleri tavsiyeleri bekliyorummmm, :)

kızlar bende 2015 yaz evlenecek gibyim:KK48: komik ama şuan nişanlımla ayrıcayız ama birleşiriz benim akılsızlığım bitmez burayı sevdim merak ettiğim çok konu oluyorr tanışalımm birbirimize yardım edelim:KK15:

Kizlar Merhaba, kismetse 2015 eylül geliniyim,yatak odam disinda çoğu seyim tamam bakalim..allah hepimize huzur verip hayal kırıklığından korusun..Umarim çoook keyifli bir dönem olur..:KK28:

merhaba kızlar bende 2015 eylül gelini olucam kısmetse :KK76: isteme söz tamam sırada nişan telaşı var çok zor işlermiş tabi bi o kadarda eğlenceli ve heyecanlı :KK36: hayırlısı olsun hakkımızda rabbim utandırmasın hiç birimizi :KK5:

Kizlar salon tutulmadi daha diye dert yanmistim ya babamla konuştuk benim memleketimdeki salon tutuldu
1 ağustosta düğün var :)
Ama bizim isler coookk karisik ve yorucu olacak
Umarim her şey güzel olur

19 Temmuzda sakarya merkezde kır düğünü yapmak istiyorum ama nişanlım gümüşhanede ben çalışıyorum :/ nasıl olacak bilmiyorum tarih daha yeni konduğu için hemen bakmaya başladık. kır düğünü istiyorum 500 kişilik fiyatlardan bilgisi olan var mı acaba?

19 Temmuzda sakarya merkezde kır düğünü yapmak istiyorum ama nişanlım gümüşhanede ben çalışıyorum :/ nasıl olacak bilmiyorum tarih daha yeni konduğu için hemen bakmaya başladık. kır düğünü istiyorum 500 kişilik fiyatlardan bilgisi olan var mı acaba?
Gümüşhane mi ? Benimde nişanlım Gümüşhane de ben Kocaeli deyim. Biz düğünü Gümüşhane de yapacağız ve orada bile yer bulamadık zar zor 23 temmuz a bulduk inşallah uzun beklemelerimize değecek :D İnşallah gönlünce yer bulup ayarlayabilirsin. Şimdiden Allah yardımcın olsun.. :)

Gümüşhane mi ? Benimde nişanlım Gümüşhane de ben Kocaeli deyim. Biz düğünü Gümüşhane de yapacağız ve orada bile yer bulamadık zar zor 23 temmuz a bulduk inşallah uzun beklemelerimize değecek :D İnşallah gönlünce yer bulup ayarlayabilirsin. Şimdiden Allah yardımcın olsun.. :)
gümüşhaneye mi gelin gidiyorsun? benim nişanlım oralı değil sadece orada görev yapıor. sakaryalıyız biz. gümüşhane merkeze mi gidiyorsun? komşu oluruz belki kimimkimsem olmıcak orada :KK42: anca haftasonları bakmaya çalışıyorum. ins. bu hafta sonu halledicem kayınpederımle :KK55::KK68:

gümüşhaneye mi gelin gidiyorsun? benim nişanlım oralı değil sadece orada görev yapıor. sakaryalıyız biz. gümüşhane merkeze mi gidiyorsun? komşu oluruz belki kimimkimsem olmıcak orada :KK42: anca haftasonları bakmaya çalışıyorum. ins. bu hafta sonu halledicem kayınpederımle :KK55::KK68:
bende sakaryadanımmmmmm:D:D::D benim düğünümde sapancada olacak..:d

bende sakaryadanımmmmmm:D:D::D benim düğünümde sapancada olacak..:d
pekı gumushanede mi yaşayacaksınız? çok yakınız bende arifiyede çalışıyorum :) nişanlımın aileside buralı o yusden iki düğün yapmayacagız biz birtane olacakta bakalım nerede olacak :oops:

Evet canım oraya gelin gidiyorum merkezde oturacağım sen neresinde oturacaksın belli mi? Belki de komşu oluruz :KK49::KK49:

Düğün yerini tuttuk arkadaslar istediğim yer oldu :) kır düğünü olacak inş. :KK55::D

merhaba arkadaşlar, benim de ankarada temmuzda düğüüm olacak inşallah. mutfak eşyalarının çoğunu aldım. artık büyük eşyalar alınacak beyaz eşya, salon, yatak, yemek odası vs.
istediğim tarzda şeyler bulamayacağımdan korkuyorum.
düğüne 6 ay kala başka nelere bakmalıyım sizce?

Back