• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 YAZ GELİNLERİ,TANIŞALIM KAYNAŞALIM HATTA BULUŞALIM :)

bende mayısta yapmak istiyorum ama tarihler hep dolu nereyi aradıysam. siz düğün yeri tuttunuz mu.?
ben taaa 10 ay önceden tutmama rağmen akşam 8-12 yapmak istiyorduk istediğimiz yerler doluydu mecburen 3-7 arası yapıyoruz o_O

merhabaaaa :KK54:
benim düğün haziranın 6sında olacak inşaallah :KK22:
ben eylül ayında tutmak için gittiğimde dolmuştu istediğim saat ben de 3-7 arası tutmak zorunda kaldım.
düğünü yapacağım yer Salon Bağdat. fiyatlar çok uygun hem de salon bence standart düğün salonlarından daha elit duruyor :)
onun dışında kasr-ı lena, yakamoz düğün salonu var.
bunlara da bi bak derim, hayırlı olsun şimdiden :KK68:
Teşekkür ederim çok:) Bende 6-7 haziran düşünüyorum gittiğimiz yerlerde çok fazla yer sıkıntısı olmasada bütçemizi oldukça aşıyordu,kasr-ı lena gerçekten çok hoş duruyor,çok sağol:)

Umarım her şey istediğimiz gibi olur:)

Teşekkür ederim çok:) Bende 6-7 haziran düşünüyorum gittiğimiz yerlerde çok fazla yer sıkıntısı olmasada bütçemizi oldukça aşıyordu,kasr-ı lena gerçekten çok hoş duruyor,çok sağol:)

Umarım her şey istediğimiz gibi olur:)
aminnn :KK15:

Arkadaşlar merhaba öncelikle hepimize hayırlı olur inşallah, bende yer bulabilirsem haziran ilk hafta düşünüyorum fakat biraz geç kaldık sanırım çünkü çoğu yer dolmuş,İstanbul Anadolu yakasında yemekli kişi başı 50-60 TL civarında olan düğün mekanları hakkında bir fikriniz varsa paylaşırsanız çok ama çok mutlu olurummm:)
merhaba , bende yeni üye oldum kısmetse bizimde 17 mayıs opsiyon yaptırdık ama bende baya bir yer dolaştım istanbul asya tarafı için düşünebiliceğin rakkas olabilir kapalı mekan yemekli kişi başı alköllü 75 tl falandı alkolsuz istersen 60 fln olur sanırım sonra bambi garden o ağacın altı var açık alan kır düğünü gibi güzel olabilir 65 tl idi ben orayı istedim ama haziran da yağmur yağar sel olur v.s diye vazgeçmek zorunda kaldık çamlıcada baya ucuz yerler var güzel manzaralı 45 tl gibi negahana bakabilirsin ama haziran ve mayıs çoğu yer dolu :)

merhaba , bende yeni üye oldum kısmetse bizimde 17 mayıs opsiyon yaptırdık ama bende baya bir yer dolaştım istanbul asya tarafı için düşünebiliceğin rakkas olabilir kapalı mekan yemekli kişi başı alköllü 75 tl falandı alkolsuz istersen 60 fln olur sanırım sonra bambi garden o ağacın altı var açık alan kır düğünü gibi güzel olabilir 65 tl idi ben orayı istedim ama haziran da yağmur yağar sel olur v.s diye vazgeçmek zorunda kaldık çamlıcada baya ucuz yerler var güzel manzaralı 45 tl gibi negahana bakabilirsin ama haziran ve mayıs çoğu yer dolu :)
Teşekkür ederim çok:)Çamlıcadaki Hacegan ile konuştuk fakat kapalı salonu sevmedim teras da haziranın6 sı için cesaret edemiyorum.Siz neresini düşündünüz, biz hala arayış içindeyiz karar vermek çok zor süremizde kısıtlı istediğim birkaç yer var umarım içimde kalmaz:)

merhaba kızlar bende Haziran 2015 geliniyim nasipse . Düğün değil nikah tercih edeceğiz ama sonrasında alkolsüz bir mekanda yakın arkadaşlarımızla eğlenmek istiyoruz. Önerebileceğiniz mekanlar var mıdır? Lütfen öneride bulunun o_O

hoşgeldin canım :KK33:
eylülde de havalar sıcak oluyor. yaz sayılır bir nevi :KK53: hayırlı olsun şimdiden

teşekkür ederim :) evet sıcak oluyor havalar tabi ne olacağıda bellideğil ama olsun kapalı mekan sonuçta çokta sıkıntı çıkmaz :D

Bendeee 2015 EYLÜL Gelini olacam. Rabbim izin verirsee :) :KK49::nazar::KK9::KK36:

bende eylül geliniyim canım hangi gün düğünün ? hoş geldin bu arada :D

teşekkür ederim :) evet sıcak oluyor havalar tabi ne olacağıda bellideğil ama olsun kapalı mekan sonuçta çokta sıkıntı çıkmaz :D

bende eylül geliniyim canım hangi gün düğünün ? hoş geldin bu arada :D
hosbuldum :) Gün ü henuz belli degıl canım ama 1. haftası olsun ıstyrm ben

kızlar düğün konsepti istemiyoruz nişanlımla. Nikah istiyoruz. Ama öyle hemen 2 dakikada bitip gidecek gibi geliyor. Ne yapılabilir bi akıl verir misiniz bana? Kokteyl düşündüm ama o da hem yaşlı başlı insanlar olacak uygun olmaz hem de biraz pahalı geldi. Ne yapsam :KK34:

kızlar düğün konsepti istemiyoruz nişanlımla. Nikah istiyoruz. Ama öyle hemen 2 dakikada bitip gidecek gibi geliyor. Ne yapılabilir bi akıl verir misiniz bana? Kokteyl düşündüm ama o da hem yaşlı başlı insanlar olacak uygun olmaz hem de biraz pahalı geldi. Ne yapsam :KK34:
After party yapın:KK53:

Aynı dertten müzdaribiz :( Bizde düğün istemiyoruz nikah sonrası için yakın arkadaşlarımızla canlı müziği olan güzel bir cafe & restaurant ta eğlenmeyi düşünüyoruz ama bunun için bu tarz hizmet veren uygun yer bulamıyoruz,arayış içindeyiz :(

Aynı dertten müzdaribiz :KK43: Bizde düğün istemiyoruz nikah sonrası için yakın arkadaşlarımızla canlı müziği olan güzel bir cafe & restaurant ta eğlenmeyi düşünüyoruz ama bunun için bu tarz hizmet veren uygun yer bulamıyoruz,arayış içindeyiz :KK43:
Hmm hangi şehirdesin. Restorant tarzı bi yer düşünüyosanız aslında işiniz daha kolay olmalı, çok şık bir mekan olabilir ki hemen hemen her ilde de mevcut.
Kokteyl konusunda sen ne düşünüyosun?

Hmm hangi şehirdesin. Restorant tarzı bi yer düşünüyosanız aslında işiniz daha kolay olmalı, çok şık bir mekan olabilir ki hemen hemen her ilde de mevcut.
Kokteyl konusunda sen ne düşünüyosun?
Koktey le ilgili fiyat araştırması yapmıştık tabi düğün için araştırma yaptığımız zamanlarda fiyatlar çok cazip gelmedi açıkçası . Bizde o yüzden max 30 kişilik bir arkadaş grubuyla nikah sonrasında hem eğlenelim hem de doğru düzgün bir yerde yemek yiyelim diye düşündük. İstanbuldayım. Ama canlı müziği olan mekanlar genelde alkollü ,tercihimiz alkolsüz olması fakat tabi mecbur kalırsak alkollü bir mekanda alkolsüz eğleneceğiz artık :110:

Merhaba kizlar bizim dügünde 1 Agustosta Istanbulda olacak salonuda tuttuk :) Yalniz benim söyle bir sorunum var Almanyada yasiyorum haliyle ceyiz falan düzemiyorum burda tasiyamiyacagim icin. dügünden bir bucuk ay önce Istanbula gelsem yetistirir miyim acaba alisveris islerini? Söyle toptan uygun yerler varmi herseyin bir arada oldugu? Korkuyorum yetismicek diye :/

Kizlar agustosta düğün yapmayi planliyoruz ama henüz isteme, nişan olmadi. Aileler tüm planlarimizi biliyor ama henüz icraat yok..

1 mayista nişan yapilacak, öyle ayarladik.
Düğün tarihini de o zaman netlestircez ama mayis ayında ağustos için salon bulabilir miyiz sizce geç mi kalmis oluruz :KK43:

Ağustosta düğün yapacak olanlar salonlar tutuldu mu sizin???

Kizlar agustosta düğün yapmayi planliyoruz ama henüz isteme, nişan olmadi. Aileler tüm planlarimizi biliyor ama henüz icraat yok..

1 mayista nişan yapilacak, öyle ayarladik.
Düğün tarihini de o zaman netlestircez ama mayis ayında ağustos için salon bulabilir miyiz sizce geç mi kalmis oluruz :KK43:

Ağustosta düğün yapacak olanlar salonlar tutuldu mu sizin???
Cnm Istanbulda olacaksa dügün acele edin derim bizde simdiden tuttuk 1 Agustos icin ve cogu salon doluydu ramazan sonrasi oldugu icin. Zaten uygun ve güzel salon bulmak dert birde gün bulmakla ugrasmayin simdiden tutun derim ailelerinde rizasi varsa zaten sorun yok. bu arada bizimde isteme, nisan daha olmadi aileler ortak gün belirledi tuttuk :)

Cnm Istanbulda olacaksa dügün acele edin derim bizde simdiden tuttuk 1 Agustos icin ve cogu salon doluydu ramazan sonrasi oldugu icin. Zaten uygun ve güzel salon bulmak dert birde gün bulmakla ugrasmayin simdiden tutun derim ailelerinde rizasi varsa zaten sorun yok. bu arada bizimde isteme, nisan daha olmadi aileler ortak gün belirledi tuttuk :)

İstanbulda olmayacak ama soyledigin gibi ramazan sonrasi okullar acilmadan herkes düğün yapmak istiyor
Ben nişan konusunu acinca bile hele o gün gelsin diyorlar, düğünü soylesem nişan olmadan salon mu tutulur derler..

Basim agridi artik dusunmekten
Hem benim memleketimde hem erkek arkadasimin memleketinde düğün yapilacak ama her şey son ana kalacak gibi hissediyorum :(

Back