2015 YAZ GELİNLERİ,TANIŞALIM KAYNAŞALIM HATTA BULUŞALIM :)

ne kadar güzel çok şanslıymişsın cnm yerim olsa bende kendim ilgilenmek isterim bizde eskişehirde yapıcaz allah mutlu etsin

İzmir'de Güzelbahçe'de Gizlibaçe diye bir yer var, benim arkadaşım evlendi orada. Bahçesinde Atatürk'ün kahve içtiği bir kamelya var yani tarihi olan bir yer. fiyatları da çok uygun. İzmir'de kır düğünü yapacaksanız kızlar Mutlaka görün derim. Kına gecesi için kapalı mekanı da var.

evet çok güzel kahvesi var hatta benimde kındam olcak ama nerde yapsam bilemiyorum kayınvalidem tutturdu inciraltı falan olmaz diye onlar mavişehirde oturuyor daha kolay biyerde olsunmuş napcam hiç bilmiyorum başka neresinde var güzel salon izmirin

Kızlar bende mayıs sonu yada Haziranın 2. haftası gibi düşünüyorum. bir çok yere gidip baktım ayrıca telefonla bilgi aldım. benim gözlemlerim yer zor bulunuyor. şimdiden tutulmuş neredeyse. Ata Garden diye bir yer var orası ile konuştum bugün. ama tereddütlerim var orada düğün yapan yada düğüne giden var mı?

ben istanbulda oturuyorum, neresi ile anlaştınız? düğün yemekli mi açık alan mayısta sıkıntı olabilir diyorlar
Ben Ankaradayım ben kına ve nikah için aynı yerle anlaştım.. Düğün olmayacak romantik bir nikah olacak :) Evet mayısta açık alan bencede risk... Mayıs gelinleri diye bir topic var orda istanbulda olan gelinler var onlardan fikir alabilirsiniz çok eğlenceli bir grubuz :)

mayıs gelinleri hemen bakayım :)

bende mayısta yapmak istiyorum ama tarihler hep dolu nereyi aradıysam. siz düğün yeri tuttunuz mu.?
merhaba benim de düğünüm haziranın ilk haftası olacak inşaallah. ben 2 ay önce tuttum yeri yani düğüne 9 ay kala ve istediğim gün istediğim saati bulamadım. o kadar ki her yer tutulmuş elini çabuk tut derim canım

merhaba kızlar aranızda son bahar gelini olarak katılabilir miyim??? eylül 12 de düğğünüm olack nasipse

Kizlarr selam,en nihayetinde 2015 istanbul gelini olaraktan ben de buradayimm..yaklasik 2 aydir her h.sonu dugun mekani baktim(kir ya da acik alan konseptli)..asya avrupa farketmeksizin..hee buldun mu derseniz karar asamasindayim ama sorulariniz varsa seve seve cevaplarim..bn cektim aman her delige bakan bn gibi siz cekmeyin:)))

Arkadaşlar merhaba öncelikle hepimize hayırlı olur inşallah, bende yer bulabilirsem haziran ilk hafta düşünüyorum fakat biraz geç kaldık sanırım çünkü çoğu yer dolmuş,İstanbul Anadolu yakasında yemekli kişi başı 50-60 TL civarında olan düğün mekanları hakkında bir fikriniz varsa paylaşırsanız çok ama çok mutlu olurummm:)

merhaba kızlar, bir ay önce nişanlanadım 2015 eylül başında düşünüyoruz düğünü 9 ay var ve henüz doğru düzgün hiç bişeyim yok nasıl yetişicem bilmiyorum

9 ay çooookk rahat bir süre canım rahat rahat yetişirsiniz.
merhaba kızlar, bir ay önce nişanlanadım 2015 eylül başında düşünüyoruz düğünü 9 ay var ve henüz doğru düzgün hiç bişeyim yok nasıl yetişicem bilmiyorum

canım, benim 6 ay var daha hiç bir şeyim yok desem yeridir. yavaş yavaş mutfak eşyalarını alıyorum.

9 aya rahat rahat yetişirsin hiiiiç merak etme
zaten artık yemek takımı çkb takımı ve tencereleri içeren kampanyalar var büyük markaların. onlardan alınca çoğu halledilmiş oluyor. ev eşyalarını da ev tutulmadan alma derim. sığmaz falan zaten hep stresliyiz iyice stres olmayalım

merhabaaaa
benim düğün haziranın 6sında olacak inşaallah
ben eylül ayında tutmak için gittiğimde dolmuştu istediğim saat ben de 3-7 arası tutmak zorunda kaldım.
düğünü yapacağım yer Salon Bağdat. fiyatlar çok uygun hem de salon bence standart düğün salonlarından daha elit duruyor :)
onun dışında kasr-ı lena, yakamoz düğün salonu var.
bunlara da bi bak derim, hayırlı olsun şimdiden

merhaba kızlar aranızda son bahar gelini olarak katılabilir miyim??? eylül 12 de düğğünüm olack nasipse
hoşgeldin canım
eylülde de havalar sıcak oluyor. yaz sayılır bir nevi hayırlı olsun şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…