ne kadar güzel çok şanslıymişsın cnm yerim olsa bende kendim ilgilenmek isterim bizde eskişehirde yapıcaz allah mutlu etsinArkadaşlar MErhaba; bende 2015 gelini olacağım inş. Kına Eskişehirde Düğün istanbulda olacak. Kına için yerimiz hazır bahçeli bir evde olacak.Kocamnn bir bahçe.. nişanımda aynı şekilde oldu kendim süsleyip püsledim masalara kadar çok keyifliydi..
Şuan çeyize başladım bakalım..
İzmir'de Güzelbahçe'de Gizlibaçe diye bir yer var, benim arkadaşım evlendi orada. Bahçesinde Atatürk'ün kahve içtiği bir kamelya var yani tarihi olan bir yer. fiyatları da çok uygun. İzmir'de kır düğünü yapacaksanız kızlar Mutlaka görün derim. Kına gecesi için kapalı mekanı da var.Bende haziran geliniyim. İzmir de kına gecesi + nikah. Çanakkale de düğün olacak. Düğün mekanımızı tuttuk şimdiden, kır düğünü olacak. Ama İzmir de mekan ayarlamak daha zor geldi bana hala karar veremedim.
evet çok güzel kahvesi var hatta benimde kındam olcak ama nerde yapsam bilemiyorum kayınvalidem tutturdu inciraltı falan olmaz diye onlar mavişehirde oturuyor daha kolay biyerde olsunmuş napcam hiç bilmiyorum başka neresinde var güzel salon izmirinİzmir'de Güzelbahçe'de Gizlibaçe diye bir yer var, benim arkadaşım evlendi orada. Bahçesinde Atatürk'ün kahve içtiği bir kamelya var yani tarihi olan bir yer. fiyatları da çok uygun. İzmir'de kır düğünü yapacaksanız kızlar Mutlaka görün derim. Kına gecesi için kapalı mekanı da var.
bende mayısta yapmak istiyorum ama tarihler hep dolu nereyi aradıysam. siz düğün yeri tuttunuz mu.?Ben Mayıs geliniyim :)
Evet ben tuttum geçen ay doğru yer bulmak zorlaşıyo gün geçtikçebende mayısta yapmak istiyorum ama tarihler hep dolu nereyi aradıysam. siz düğün yeri tuttunuz mu.?
ben istanbulda oturuyorum, neresi ile anlaştınız? düğün yemekli mi açık alan mayısta sıkıntı olabilir diyorlarEvet ben tuttum geçen ay doğru yer bulmak zorlaşıyo gün geçtikçe
Ben Ankaradayım ben kına ve nikah için aynı yerle anlaştım.. Düğün olmayacak romantik bir nikah olacak :) Evet mayısta açık alan bencede risk... Mayıs gelinleri diye bir topic var orda istanbulda olan gelinler var onlardan fikir alabilirsiniz çok eğlenceli bir grubuz :)ben istanbulda oturuyorum, neresi ile anlaştınız? düğün yemekli mi açık alan mayısta sıkıntı olabilir diyorlar
mayıs gelinleri hemen bakayım :)Ben Ankaradayım ben kına ve nikah için aynı yerle anlaştım.. Düğün olmayacak romantik bir nikah olacak :) Evet mayısta açık alan bencede risk... Mayıs gelinleri diye bir topic var orda istanbulda olan gelinler var onlardan fikir alabilirsiniz çok eğlenceli bir grubuz :)
merhaba benim de düğünüm haziranın ilk haftası olacak inşaallah. ben 2 ay önce tuttum yeri yani düğüne 9 ay kala ve istediğim gün istediğim saati bulamadım. o kadar ki her yer tutulmuş elini çabuk tut derim canımbende mayısta yapmak istiyorum ama tarihler hep dolu nereyi aradıysam. siz düğün yeri tuttunuz mu.?
merhaba kızlar, bir ay önce nişanlanadım 2015 eylül başında düşünüyoruz düğünü 9 ay var ve henüz doğru düzgün hiç bişeyim yok nasıl yetişicem bilmiyorum
canım, benim 6 ay var daha hiç bir şeyim yok desem yeridir. yavaş yavaş mutfak eşyalarını alıyorum.merhaba kızlar, bir ay önce nişanlanadım 2015 eylül başında düşünüyoruz düğünü 9 ay var ve henüz doğru düzgün hiç bişeyim yok nasıl yetişicem bilmiyorum
merhabaaaaArkadaşlar merhaba öncelikle hepimize hayırlı olur inşallah, bende yer bulabilirsem haziran ilk hafta düşünüyorum fakat biraz geç kaldık sanırım çünkü çoğu yer dolmuş,İstanbul Anadolu yakasında yemekli kişi başı 50-60 TL civarında olan düğün mekanları hakkında bir fikriniz varsa paylaşırsanız çok ama çok mutlu olurummm:)
hoşgeldin canımmerhaba kızlar aranızda son bahar gelini olarak katılabilir miyim??? eylül 12 de düğğünüm olack nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?