Meme büyütme hemen öncesi veya sonrasında forumdan çıkmaZken, artık kimsecikler yokben de eskisi kadar girmiyorum nankörüz yahu şimdi taze kanlar var, bizim yaşadığımız süreçten geçiyorlar, anlatıyorlar-soruyorlar-öğreniyorlar iyi ki bu forum var diyorlar
Neyse, memeler ne durumda 2,5 sene olcak Nerdeyse
Ben 2014te ameliyat oldum 3 seneyi geride bıraktım neredeyse 3,5 sene olacak. Çok memnunum, inşallah herkes halinden memnundur.
Asıl eskilere ihtiyacımız var. Bunca zaman iyi kötü yorumlarınız çok çok önemli :)
En baştan beri var mı peki bu sende? Yani suni olmaları düşüncesi? Benim hiç aklıma gelmiyor öyle oldukları, yatarken kalkarken bir rahatsızlık hissetmiyorum.evet bizim memelerimiz cidden çok güzel olmuştu. senin de sonuçlarını çok beğenmiştim.ama sıkıldım ben ya suni bişey taşımaktan. belki de iş arıyorum kendime shahsjs
Kamran beyin sonuçlarından çok memnun kaldım ben çok şükür ama işte büyük ve suni geliyor gözüme. dogal meme yumuşaklıgı yatınca olmuyor falan. yağ enjeksiyonu düşünüyorum protezi çıkarttırıp
En baştan beri var mı peki bu sende? Yani suni olmaları düşüncesi? Benim hiç aklıma gelmiyor öyle oldukları, yatarken kalkarken bir rahatsızlık hissetmiyorum.
Eğer meme dokun halihazırda varsa yağ enjeksiyonu güzel olabilir, benim dokum olmadığı için zaten direkt protez..yani normalde çok sahici duruyorlar ama ben fazla doğalcı oldugum için baştan hataydı belki de öyle bi işleme kalkışmam. yağ enjeksiyonu yeterliydi benim için şuan düşündüğümde anlıyorum ama bunu. eskiden olayın bu kadar farkında değilmişim. kendi dokuma biraz yağ ekletseymişim şuan gül gibi geçinip gitcekmişim. zaten eriyor bir kısmı yağın ama tamamen erime olmuyor
Eğer meme dokun halihazırda varsa yağ enjeksiyonu güzel olabilir, benim dokum olmadığı için zaten direkt protez..
Allah Allah... yapma yaaaa... ne gerek var!!! Bir sürü sıkıntı yine... ya protezler çıkınca görüntü nasıl olur Kİ??????! Büzük bir avuç deri kalmasın... yağ enjeksiyonu DA o kadar kolay birşey değil ki, özellikle de yağ alınan bölge çok acıyormuş. Ya o yağı homojen bir şekilde almazsa ve o bölgede çöküklük olursa. Ya da memene enjekte edilen yağ homojen ermezse orada da çukurlar kalırsa... ay manyak mıyım neyimaynen kendi dokum var. ekstra yağ enjeksiyonu şart ama silikonun yarattıgı deri deformasyonunu önlemek için.
Allah Allah... yapma yaaaa... ne gerek var!!! Bir sürü sıkıntı yine... ya protezler çıkınca görüntü nasıl olur Kİ??????! Büzük bir avuç deri kalmasın... yağ enjeksiyonu DA o kadar kolay birşey değil ki, özellikle de yağ alınan bölge çok acıyormuş. Ya o yağı homojen bir şekilde almazsa ve o bölgede çöküklük olursa. Ya da memene enjekte edilen yağ homojen ermezse orada da çukurlar kalırsa... ay manyak mıyım neyimabarttım mı ne ama senin memeler çok büyük olmamıştı diye hatırlıyorum. Gayet doğaldı.