2015 ve Öncesi Meme Büyütme yaptıran Tayfa

mary jane

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2015
1.908
1.488
Merhaba kızlar :halay:

Yaa çok uzun zaman oldu buralara girmeyeli. Açıkçası bizim tayfayı merak ediyorum çok. Neler yaptınız? Nerelerdesiniz? Memnun musunuz halinizden? Eskiden hergün sabahtan akşama konuşurduk. :KK51:Şimdi buralar değişmiş gibi geliyor agshsh klasik "ahh eskiler.." muhabbeti yani. :KK14:
Hadi dökülün buraya, meraktayım. :KK200:

Meme büyütme hemen öncesi veya sonrasında forumdan çıkmaZken, artık kimsecikler yok :deli: ben de eskisi kadar girmiyorum :110: nankörüz yahu:KK14: şimdi taze kanlar var, bizim yaşadığımız süreçten geçiyorlar, anlatıyorlar-soruyorlar-öğreniyorlar :KK55:iyi ki bu forum var diyorlar En Büyük KK

Neyse, memeler ne durumda 2,5 sene olcak Nerdeyse :eğlence:

Meme büyütme hemen öncesi veya sonrasında forumdan çıkmaZken, artık kimsecikler yok :deli: ben de eskisi kadar girmiyorum :110: nankörüz yahu:KK14: şimdi taze kanlar var, bizim yaşadığımız süreçten geçiyorlar, anlatıyorlar-soruyorlar-öğreniyorlar :KK55:iyi ki bu forum var diyorlar En Büyük KK

Neyse, memeler ne durumda 2,5 sene olcak Nerdeyse :eğlence:

hoşbulduuuk bebeğim :KK49:
sorma ya cidden, kendi işimiz halloldu çok şükür bir sorun da çıkmayınca forumun yolunu unuttuk. evet 2 bucuk yıl olmak üzere. ama ben çıkarttırıcam galiba :işsiz::KK14:

Ben 2014te ameliyat oldum 3 seneyi geride bıraktım neredeyse 3,5 sene olacak. Çok memnunum, inşallah herkes halinden memnundur.

evet bizim memelerimiz cidden çok güzel olmuştu. senin de sonuçlarını çok beğenmiştim. :halay: ama sıkıldım ben ya suni bişey taşımaktan. belki de iş arıyorum kendime shahsjs :kahve:
Kamran beyin sonuçlarından çok memnun kaldım ben çok şükür ama işte büyük ve suni geliyor gözüme. dogal meme yumuşaklıgı yatınca olmuyor falan. yağ enjeksiyonu düşünüyorum protezi çıkarttırıp :KK45::deli:

evet bizim memelerimiz cidden çok güzel olmuştu. senin de sonuçlarını çok beğenmiştim. :halay: ama sıkıldım ben ya suni bişey taşımaktan. belki de iş arıyorum kendime shahsjs :kahve:
Kamran beyin sonuçlarından çok memnun kaldım ben çok şükür ama işte büyük ve suni geliyor gözüme. dogal meme yumuşaklıgı yatınca olmuyor falan. yağ enjeksiyonu düşünüyorum protezi çıkarttırıp :KK45::deli:
En baştan beri var mı peki bu sende? Yani suni olmaları düşüncesi? Benim hiç aklıma gelmiyor öyle oldukları, yatarken kalkarken bir rahatsızlık hissetmiyorum.

En baştan beri var mı peki bu sende? Yani suni olmaları düşüncesi? Benim hiç aklıma gelmiyor öyle oldukları, yatarken kalkarken bir rahatsızlık hissetmiyorum.

yani normalde çok sahici duruyorlar ama ben fazla doğalcı oldugum için baştan hataydı belki de öyle bi işleme kalkışmam. yağ enjeksiyonu yeterliydi benim için şuan düşündüğümde anlıyorum ama bunu. eskiden olayın bu kadar farkında değilmişim. kendi dokuma biraz yağ ekletseymişim şuan gül gibi geçinip gitcekmişim. zaten eriyor bir kısmı yağın ama tamamen erime olmuyor

yani normalde çok sahici duruyorlar ama ben fazla doğalcı oldugum için baştan hataydı belki de öyle bi işleme kalkışmam. yağ enjeksiyonu yeterliydi benim için şuan düşündüğümde anlıyorum ama bunu. eskiden olayın bu kadar farkında değilmişim. kendi dokuma biraz yağ ekletseymişim şuan gül gibi geçinip gitcekmişim. zaten eriyor bir kısmı yağın ama tamamen erime olmuyor
Eğer meme dokun halihazırda varsa yağ enjeksiyonu güzel olabilir, benim dokum olmadığı için zaten direkt protez..

aynen kendi dokum var. ekstra yağ enjeksiyonu şart ama silikonun yarattıgı deri deformasyonunu önlemek için.
Allah Allah... yapma yaaaa... ne gerek var!!! Bir sürü sıkıntı yine... ya protezler çıkınca görüntü nasıl olur Kİ??????! Büzük bir avuç deri kalmasın... yağ enjeksiyonu DA o kadar kolay birşey değil ki, özellikle de yağ alınan bölge çok acıyormuş. Ya o yağı homojen bir şekilde almazsa ve o bölgede çöküklük olursa. Ya da memene enjekte edilen yağ homojen ermezse orada da çukurlar kalırsa... ay manyak mıyım neyim :KK70: abarttım mı ne :KK70: ama senin memeler çok büyük olmamıştı diye hatırlıyorum. Gayet doğaldı.

Allah Allah... yapma yaaaa... ne gerek var!!! Bir sürü sıkıntı yine... ya protezler çıkınca görüntü nasıl olur Kİ??????! Büzük bir avuç deri kalmasın... yağ enjeksiyonu DA o kadar kolay birşey değil ki, özellikle de yağ alınan bölge çok acıyormuş. Ya o yağı homojen bir şekilde almazsa ve o bölgede çöküklük olursa. Ya da memene enjekte edilen yağ homojen ermezse orada da çukurlar kalırsa... ay manyak mıyım neyim :KK70: abarttım mı ne :KK70: ama senin memeler çok büyük olmamıştı diye hatırlıyorum. Gayet doğaldı.

sabah sabah kahkaha attım :KK70::confused: deli hshsjsj :KK73:
yok ya o çökmeler herkeste olmuyor. tabi risk bunlar hep, silikonda da olası riskler hep söyleniyor ama çok şükür bize bişey olmadı :KK72:
Kamran beyle bi konuşucam, o kabul etmezse bülent cihantimurla görüşücem. kendi dokum var zaten. bakalım biri sonucundan memnun oldugum doktorum, diğeri baya başarılı bi doktor. :KK9:
aşkım o meme öyle büzüşüp kalmıyor işte 1.si içine yağ enjekte edilicek her birine 300 cc yağ istiyorum. 450 cc ye kadar koyabiliyolarmış yağı zaten. 2.si bu sarkma büzüşme çökme konularında, deri yaşı, derinin diriliği en az doktor kadar mühim. iştr bu yüzden biri bir doktordan çok memnunken diğeri kilot çökmelerinden dolayı bile doktordan şikayetlenebiliyor. aslında kendi vücudumuzun deri sağlığı kendi yaşımız bunları da değerlendirmek gerek. çok sigara içmiş orta yaşlı bir kadınla 20 25 yaşlarında bir genç kadın aynı sonucu elde edemeyebiliyor sağlık yüzünden :KK8:

X