2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Ay canım cok sağol yardımcı oldgn için.sağsalim kucağımıza alalım yawrularımızı insallah razıyım sancıya
Aynen canım bugün yine korktum koştur koştur doktora gittim bebeğim iyiymiş çok şükür cinsiyeti kesinleşti prensesim oluyor inşallah prensim vardı prenses de geliyor inşallah

Kızlar yarın seker testi yapılıcak bu ne demek oluyo Bn anlamadım doktor da anlatamadı tam

Kızlar yarın seker testi yapılıcak bu ne demek oluyo Bn anlamadım doktor da anlatamadı tam
Ozgecim benim bildigim hollandada yapilmiyodu seker testi. Hadtaneden hastaneye degisiyor demekki. Turkiyedede cok tartismali bir konu kimisi iyidir diyo kimisi iyi degil. Bence once bir arastirin yaptirmadan once.

Ozgecim benim bildigim hollandada yapilmiyodu seker testi. Hadtaneden hastaneye degisiyor demekki. Turkiyedede cok tartismali bir konu kimisi iyidir diyo kimisi iyi degil. Bence once bir arastirin yaptirmadan once.
Abla acaba bizde çok sorun oldu ondan dolayı mı istedi bilmiyorum ki hayırlısıyla bi bitseydi yoruldum gerçekten artık . Bide bebek geceleri tamamen bi yerde toplanıyo korkuyorum herşeyden

Aynen canım bugün yine korktum koştur koştur doktora gittim bebeğim iyiymiş çok şükür cinsiyeti kesinleşti prensesim oluyor inşallah prensim vardı prenses de geliyor inşallah
Ayyyy ne kadar güzeeeel Rabbim bana da o güzel günleri nasip etsin insallah canım ya.maşallah sübhanallah prensine de prensesine de :) kız bebek belirtileri yaşadn mı canım hiç?

Ayyyy ne kadar güzeeeel Rabbim bana da o güzel günleri nasip etsin insallah canım ya.maşallah sübhanallah prensine de prensesine de :) kız bebek belirtileri yaşadn mı canım hiç?
Amin canım inşallah. Kız bebek belirtisi olarak oğlumda çok rahattım bunda midem çok bulandı yüzüm sivilceyle doldu karnım yayık gibi sivri değil hareketini ilk sol tarafımda hissettim ama bünyeye göre değişiyor hakkımızda hayırlısı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…