- 9 Kasım 2015
- 339
- 390
- 23
- 36
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #6.741
Allah yardımcısı olsun canım, dualarımız onunla. Tez vakitte saglıgına kabüvuşur kucagına alırsın insallahKızlar erken doğum yaptım bebeğim küvezde yalvarırım duanızı esirgemeyin bebeğim çok küçük yaşaması mucize diyorlar DUA EDIN NOLURR
Ay canım cok sağol yardımcı oldgn için.sağsalim kucağımıza alalım yawrularımızı insallah razıyım sancıyaBenim hala oluyor sancılarım
Aynen canım bugün yine korktum koştur koştur doktora gittim bebeğim iyiymiş çok şükür cinsiyeti kesinleşti prensesim oluyor inşallah prensim vardı prenses de geliyor inşallahAy canım cok sağol yardımcı oldgn için.sağsalim kucağımıza alalım yawrularımızı insallah razıyım sancıya
Canım açlık ve tokluk şekerine bakılacak ilk önce aç karnına kan veriyorsun şekerli su içip iki saat sonra tekrar veriyorsun kan Şekerine bakıyorlarKızlar yarın seker testi yapılıcak bu ne demek oluyo Bn anlamadım doktor da anlatamadı tam
Sonuç ne çıkıyo cnmCanım açlık ve tokluk şekerine bakılacak ilk önce aç karnına kan veriyorsun şekerli su içip iki saat sonra tekrar veriyorsun kan Şekerine bakıyorlar
Eğer şeker yüksek çıkarsa erken doğum veya bebeğin fazla kilolu olması gibi riskler oluyor bu var mı diye bakılıyor canımSonuç ne çıkıyo cnm
Ozgecim benim bildigim hollandada yapilmiyodu seker testi. Hadtaneden hastaneye degisiyor demekki. Turkiyedede cok tartismali bir konu kimisi iyidir diyo kimisi iyi degil. Bence once bir arastirin yaptirmadan once.Kızlar yarın seker testi yapılıcak bu ne demek oluyo Bn anlamadım doktor da anlatamadı tam
Bn korktum bi sorun çıkacak yine diyeEğer şeker yüksek çıkarsa erken doğum veya bebeğin fazla kilolu olması gibi riskler oluyor bu var mı diye bakılıyor canım
Hayırlı olsun diycem inş bu kez olucak ablaKizlar bugun son dondurulmusumu alip eve geldim. Kismet bakalim. Kismet olurda pizitif olursa sizin tecrubelerinizden bayagi faydalacam. O yuzden sakin biryerlere ayrilmayin.
Abla acaba bizde çok sorun oldu ondan dolayı mı istedi bilmiyorum ki hayırlısıyla bi bitseydi yoruldum gerçekten artık . Bide bebek geceleri tamamen bi yerde toplanıyo korkuyorum herşeydenOzgecim benim bildigim hollandada yapilmiyodu seker testi. Hadtaneden hastaneye degisiyor demekki. Turkiyedede cok tartismali bir konu kimisi iyidir diyo kimisi iyi degil. Bence once bir arastirin yaptirmadan once.
Bncede Bnde öyle istiyorum bazen desteğe konuşmaya ihtiyacımız oluyoÖzge Buara benim de işlerim vardı, cok sık giremedim bende.. Artık daha sakinim olabildiğimiz kadar birarada kalalım, kader arkadaşıyız birbirimize, kopmayalım:)
Ayyyy ne kadar güzeeeel Rabbim bana da o güzel günleri nasip etsin insallah canım ya.maşallah sübhanallah prensine de prensesine de :) kız bebek belirtileri yaşadn mı canım hiç?Aynen canım bugün yine korktum koştur koştur doktora gittim bebeğim iyiymiş çok şükür cinsiyeti kesinleşti prensesim oluyor inşallah prensim vardı prenses de geliyor inşallah
Hayırlı olsun canım insallah güzel haberlerni bekliyrzKizlar bugun son dondurulmusumu alip eve geldim. Kismet bakalim. Kismet olurda pizitif olursa sizin tecrubelerinizden bayagi faydalacam. O yuzden sakin biryerlere ayrilmayin.
Yok canım sakin ol korkma daha önce hiç şeker baktırmadın mıBn korktum bi sorun çıkacak yine diye
Yok korkma sorun cikmaz. Onlem amacli o test. Sekerini olcuyolar bildigim kadariyla.Bn korktum bi sorun çıkacak yine diye
Tesekkur ederim. Guzel haberler vermek en buyuk hayalim. Insallah allahim nasip eder.Hayırlı olsun canım insallah güzel haberlerni bekliyrz
Amin canım inşallah. Kız bebek belirtisi olarak oğlumda çok rahattım bunda midem çok bulandı yüzüm sivilceyle doldu karnım yayık gibi sivri değil hareketini ilk sol tarafımda hissettim ama bünyeye göre değişiyor hakkımızda hayırlısı canımAyyyy ne kadar güzeeeel Rabbim bana da o güzel günleri nasip etsin insallah canım ya.maşallah sübhanallah prensine de prensesine de :) kız bebek belirtileri yaşadn mı canım hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?