2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

41 kere maşallah hemde oyy cok tatlı ya
Teşekkür ederiz teyzesi

Bu de benim bebişimin biri.:)
Maşallah çok tatlı buda Allah bağışlasın diğeri yüzünu göstermedi mi?
Maşallah canım Allah nazarlardan saklasın
Teşekkür ederiz senin de herşeyin yolunda olmasına sevindim

Benim eşimin şimdiki aklı olsaymş ; 4 ay peşimde koşup Tup Bebek yaptırmazmış..Bebek var dıye katlamıyormuş bana..zaten acele etmişiz...Kızım adına çok üzgünüm
Canım sen bakma eşine tüp bebek sürecinde nasıl zorlu yollardan geçtik hepimiz tabiki kızı çok kiymetli ama herşeyden önce kızının annesi gelir tabiki o bir anlık kizginlikla istemeden söylemiştir gör bak telafi edecektir

Gözümüz aydın cnm . Burun kemiğini hiç duymamıştım Bnde doktor da demedi hani öyle bişiy. Yaptıracak Mısın amniyosentez

Çok sevindim senin adına tarama testlerini ben hic yaptirmadim bile canım gerek yok önemli olan senin muayene bulguların ense kalınlığı gelişimi organları iyiyse bence de sıkıntı olmaz rahat rahat geçir şimdi gebelik sürecini

Türkyede olanlar ultrason

Göstermiyorsa kız derler Kız uy

o nerden çıkmış mış yani o Nasıl cümle ya
Hayırlısı canım ense kalınlığı önemliydi çok şükür o da iyi çıktı inşallah tarama testi de riskli çıkmaz rahatlarız sağlıklı olsun inşallah ama kız da istemiyo değilim açıkçası

Gözümüz aydın cnm . Burun kemiğini hiç duymamıştım Bnde doktor da demedi hani öyle bişiy. Yaptıracak Mısın amniyosentez

Burun kemiği ve ense kalınlığı down sendromunun tespitinde en belirgin bulgularmış, kulak uzunluğu ve kalp kapakçıkları , kalp ritmide diğer önemli bulgularmış.
Sen yaptırdın artık atlattın bebişin gayet iyi özgecim merak etme, ben amniyosentez yaptırmayacağım, dr bana risk çok düşük iç organları ve gelişimi gayet güzel herşeyi yerinde burun ense kalp kulak herşeyi normal dedi, asıl yaptırırsam düşük riskim down riskinden daha fazla olur dedi karar senin dedi.
İçim rahatladı canım zaten gördüm onu dünyam değişti :) o şirin parmakları masum masum..ay ağlayacağım şimdi çok duygusalım ben bu ara

Evet bende rahatladım canım ..çok ciciydi bebecik mink minik parmakları öyle masumdu ki Allah korusun bebişlerimizi hepimizin inşallah canım

Hayırlısı sağlıklı olsunda cinsiyet fark etmez ki cnm Rabbim kalbinde kini versin

Rabbim korusun bebeklerimizi.o kadar zor bir süreç ki bu dönemde eşlerimiz yanımzda olmasa nasıl atlatlrdı bilmyrm.ben sanmyrm ki Helin1994 eşin bunu yürekten söylemiş olsun.belki birseye üzülmüş sıkılmştr.sen kendni ve kızını üzme.kolay olmuyorlar.Rabbimin mucizesi onlar

oz-ge-mavi ve secretxxx gözünüz aydın canım allah hepimizede sonuna kadar sorunsuz bir hamilelik versin ve oznur65 canım msallah bebisine çok güzel bir kız olacak kızlar benim de 14. Hafta ikili testte doktor erkek büyük ihtimal demişti 16 . Haftada doktor kız gibi ama kesin 20. Hafta da netleşnetleşecegini söyledi bu cuma bbelli olur bdn kız hissediyorum ama eşim de erkek istiyor onu da anlıyorum ailenin tek erkek çocuğu ve anne babası erkek torun bekler hakkımızda hayırlısı olsun zor elde ettiğim için benim için anne olmak daha önemli

Bizim tüm testler temiz cıktı sadece Bnm hasta olmamam bide hasta biriyle aynı ortamda bulunmamam lazım mış . Son bi testimiz kaldı 2 hafta sonra çıkıcak oda az. Bn bişiy olmadığını hissediyorum ama yinede korkuyo insan her türlü şeyi duydum çünkü . Ense kalınlığı normal çıkmıştı bizde . Maşşallah bebişine çoğu gitti azı kaldı sabır edicez . Bn en cok bu süreçte sabır etmeyi dua etmeyi içten kalpten etmeyi olumlu Nasıl düşünebilirim bunları ögrendim

O problem degıl hani doğuştan körlük vs gibi bi sorun olmasın . O zmn bnm çocuğumda şimdi bi risk yok hani sadece bu hastalığı geçiren biriyle aynı ortamda bulunursam tehlikeli demi
Hayatim senin o doktorun olacak serefsiz evladini bulsam doverim! Allah onu bildigi gibu yapsin!

Sakin canini sikma
Benim de kizamikcik bagisikligim yok
Doktorum kucuk cocuklardan uzak dur birsey olmaz dedi
Bu kadar basit birseyi niye buyutuyorlar da seni uzuyorlar ya?!

Cok sevindim canim yeni okuyorum ancak bugun girebildim inan ki cok sevindim Allah dualarini kabul etti bebegin cok sukur sapasaglam

Benim eşimin şimdiki aklı olsaymş ; 4 ay peşimde koşup Tup Bebek yaptırmazmış..Bebek var dıye katlamıyormuş bana..zaten acele etmişiz...Kızım adına çok üzgünüm
O ne demekmis ya
Bu stres onu da etkiledi heralde hayatim
Erkekler boyledir apik sapik konusurlar stresli olunca
Uzulme ve ciddiye alma
Allah sana dunyaya yeni bir canli getirmeyi nasip etti
Suan hayatindaki en onemli sey bu

Nasılda belli pipisi çok net gözüküyor 3 hafta sonra gidicem demissin detaylı ultrason a bence biraz daha geciktir kalp gelişimini 22. haftada tamamliyormus öncesinde çok net gözlenemiyormus bizde 3 hafta sonra gidicez sen 1 ay sonra gitsen daha mantıklı sanki

Aaa tamamdir biraz geciktireyim o halde
İyi ki soyledin canim yine hizir gibi yetistin

Mahvettiler Bni gerçekten ztn tek derdımı sıkıntımı anlattığım yer burası . Şuan verdıklerı cvb sey hani biz tereddüt ettik onun içinde araştırma yaptık dıyolad

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…