- 15 Ocak 2011
- 2.196
- 1.954
- 133
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #6.281
Teşekkür ederiz teyzesi41 kere maşallah hemdeoyy cok tatlı ya
Maşallah çok tatlı buda Allah bağışlasın diğeri yüzünu göstermedi mi?Bu de benim bebişimin biri.:)
Teşekkür ederiz senin de herşeyin yolunda olmasına sevindimMaşallah canım Allah nazarlardan saklasın
Canım sen bakma eşine tüp bebek sürecinde nasıl zorlu yollardan geçtik hepimiz tabiki kızı çok kiymetli ama herşeyden önce kızının annesi gelir tabiki o bir anlık kizginlikla istemeden söylemiştir gör bak telafi edecektirBenim eşimin şimdiki aklı olsaymş ; 4 ay peşimde koşup Tup Bebek yaptırmazmış..Bebek var dıye katlamıyormuş bana..zaten acele etmişiz...Kızım adına çok üzgünüm
Gözümüz aydın cnm . Burun kemiğini hiç duymamıştım Bnde doktor da demedi hani öyle bişiy. Yaptıracak Mısın amniyosentezCanım maşallah çok tatlıı kız ya birde sana benziyor dudak yapısı böyle gülümsemiş anneciğne yavrum..
Bu arada kızlar haberlerim var, dün ayrıntılı ultrasona gittik, 4 boyutlu dr bana oğlumun herşeyinin yerinde olduğunu burun kemiği oluşumu gayet sağlıklı , ense kalınlığı normal, kalp ritmi ve kapakçıklar gayet sağlıklı , kulak oluşumu be uzunluğu yerinde,herşeyi normal dedi, eğer down riskiniz diyelim ki 1/61 ise bu şuan 1/500 e düştü dedi..eğer aminosentez yaptırırsan bebeği kaybetme riskin 1/200 dedi, yani down riskinden fazla ..Allah korusun tüm bebişleri..
Ben hep kız diye şartlamıştım , ama şimdi oğlumu görünce 4 boyutluda ay garip oldum Rabbim hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah..
Çok tatlıydı içim rahatladı artık aminosentez düşünmüyorum, yaş itibarıyle bünyemde kaldıramaz zaten riskide yok öyle dedi dr..
( bu arada down sendromlu bebeklerde ilk ense kalınlığı normalden fazla,burun kemiği oluşumu olmazmış, kulakları çok küçük ve kalp ritmi yahut kapakçıklarında sorun olurmuş..) Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın..herkese sağlık versin böyle zor bir karar almak zorunda olanlara yardım etsin..
Çok sevindim senin adına tarama testlerini ben hic yaptirmadim bile canım gerek yok önemli olan senin muayene bulguların ense kalınlığı gelişimi organları iyiyse bence de sıkıntı olmaz rahat rahat geçir şimdi gebelik süreciniCanım maşallah çok tatlıı kız ya birde sana benziyor dudak yapısı böyle gülümsemiş anneciğne yavrum..
Bu arada kızlar haberlerim var, dün ayrıntılı ultrasona gittik, 4 boyutlu dr bana oğlumun herşeyinin yerinde olduğunu burun kemiği oluşumu gayet sağlıklı , ense kalınlığı normal, kalp ritmi ve kapakçıklar gayet sağlıklı , kulak oluşumu be uzunluğu yerinde,herşeyi normal dedi, eğer down riskiniz diyelim ki 1/61 ise bu şuan 1/500 e düştü dedi..eğer aminosentez yaptırırsan bebeği kaybetme riskin 1/200 dedi, yani down riskinden fazla ..Allah korusun tüm bebişleri..
Ben hep kız diye şartlamıştım , ama şimdi oğlumu görünce 4 boyutluda ay garip oldum Rabbim hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah..
Çok tatlıydı içim rahatladı artık aminosentez düşünmüyorum, yaş itibarıyle bünyemde kaldıramaz zaten riskide yok öyle dedi dr..
( bu arada down sendromlu bebeklerde ilk ense kalınlığı normalden fazla,burun kemiği oluşumu olmazmış, kulakları çok küçük ve kalp ritmi yahut kapakçıklarında sorun olurmuş..) Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın..herkese sağlık versin böyle zor bir karar almak zorunda olanlara yardım etsin..
Hayırlısı canım ense kalınlığı önemliydi çok şükür o da iyi çıktı inşallah tarama testi de riskli çıkmaz rahatlarız sağlıklı olsun inşallah ama kız da istemiyo değilim açıkçasıTürkyede olanlar ultrason
Göstermiyorsa kız derler Kız uy
o nerden çıkmış mış yani o Nasıl cümle ya
Gözümüz aydın cnm . Burun kemiğini hiç duymamıştım Bnde doktor da demedi hani öyle bişiy. Yaptıracak Mısın amniyosentez
Evet bende rahatladım canım ..çok ciciydi bebecik mink minik parmakları öyle masumdu ki Allah korusun bebişlerimizi hepimizin inşallah canımÇok sevindim senin adına tarama testlerini ben hic yaptirmadim bile canım gerek yok önemli olan senin muayene bulguların ense kalınlığı gelişimi organları iyiyse bence de sıkıntı olmaz rahat rahat geçir şimdi gebelik sürecini
Hayırlısı sağlıklı olsunda cinsiyet fark etmez ki cnm Rabbim kalbinde kini versinHayırlısı canım ense kalınlığı önemliydi çok şükür o da iyi çıktı inşallah tarama testi de riskli çıkmaz rahatlarız sağlıklı olsun inşallah ama kız da istemiyo değilim açıkçası
Bizim tüm testler temiz cıktı sadece Bnm hasta olmamam bide hasta biriyle aynı ortamda bulunmamam lazım mış . Son bi testimiz kaldı 2 hafta sonra çıkıcak oda az. Bn bişiy olmadığını hissediyorum ama yinede korkuyo insan her türlü şeyi duydum çünkü . Ense kalınlığı normal çıkmıştı bizde . Maşşallah bebişine çoğu gitti azı kaldı sabır edicez . Bn en cok bu süreçte sabır etmeyi dua etmeyi içten kalpten etmeyi olumlu Nasıl düşünebilirim bunları ögrendimBurun kemiği ve ense kalınlığı down sendromunun tespitinde en belirgin bulgularmış, kulak uzunluğu ve kalp kapakçıkları , kalp ritmide diğer önemli bulgularmış.
Sen yaptırdın artık atlattın bebişin gayet iyi özgecim merak etme, ben amniyosentez yaptırmayacağım, dr bana risk çok düşük iç organları ve gelişimi gayet güzel herşeyi yerinde burun ense kalp kulak herşeyi normal dedi, asıl yaptırırsam düşük riskim down riskinden daha fazla olur dedi karar senin dedi.
İçim rahatladı canım zaten gördüm onu dünyam değişti :) o şirin parmakları masum masum..ay ağlayacağım şimdi çok duygusalım ben bu ara
Amin canım gün gelir bebislerimiz hakkında tatlı sikayetlerde bile bulunuruz belkiaysena2286 saol cnm Allah kimseye yaşatmasın o kötü seyleri
Hayatim senin o doktorun olacak serefsiz evladini bulsam doverim! Allah onu bildigi gibu yapsin!O problem degıl hani doğuştan körlük vs gibi bi sorun olmasın . O zmn bnm çocuğumda şimdi bi risk yok hani sadece bu hastalığı geçiren biriyle aynı ortamda bulunursam tehlikeli demi
Cok sevindim canim yeni okuyorum ancak bugun girebildim inan ki cok sevindim Allah dualarini kabul etti bebegin cok sukur sapasaglamAllah kimseyi evladıyla imtihan etmesin çok zor çocuğuma söylenmedik sey kalmadı herşeyi söylediler cok şükür bişiy çıkmadı ama dıyorum ya hani tek korktuğum sey herşey temiz çıkıyo o beyazlık niye var yani bunu mrk ediyorum . Bn ilk baştan beri isim amine Nur yada su istiyorum eşim de annesinin adını koymak istiyo
Guluyor galiba cimcimeeeDün bizde kontrole gittik kızımla 370 gram olmuşuz 20+1 diye ölçüm yaptı doktorumuz inci olacak inşallah bizim kızın adı maşallah demeyi unutmayınEki Görüntüle 1646233
O ne demekmis yaBenim eşimin şimdiki aklı olsaymş ; 4 ay peşimde koşup Tup Bebek yaptırmazmış..Bebek var dıye katlamıyormuş bana..zaten acele etmişiz...Kızım adına çok üzgünüm
Nasılda belli pipisi çok net gözüküyor 3 hafta sonra gidicem demissin detaylı ultrason a bence biraz daha geciktir kalp gelişimini 22. haftada tamamliyormus öncesinde çok net gözlenemiyormus bizde 3 hafta sonra gidicez sen 1 ay sonra gitsen daha mantıklı sankiKizlar biz de bugun kontrole gittik 4 lu test icin.
3 hafta sonra da detayli ultrasona girecegim cok heyecanliyim
Bizim minigin de cinsiyeti kesinlesti
Gormemislik yapip pipisini sizle paylasacagim :))
Allah saglikli hayirli evlatlar versin hepimi Eki Görüntüle 1646599 ze
Aaa tamamdir biraz geciktireyim o haldeNasılda belli pipisi çok net gözüküyor 3 hafta sonra gidicem demissin detaylı ultrason a bence biraz daha geciktir kalp gelişimini 22. haftada tamamliyormus öncesinde çok net gözlenemiyormus bizde 3 hafta sonra gidicez sen 1 ay sonra gitsen daha mantıklı sanki
Mahvettiler Bni gerçekten ztn tek derdımı sıkıntımı anlattığım yer burası . Şuan verdıklerı cvb sey hani biz tereddüt ettik onun içinde araştırma yaptık dıyoladHayatim senin o doktorun olacak serefsiz evladini bulsam doverim! Allah onu bildigi gibu yapsin!
Sakin canini sikma
Benim de kizamikcik bagisikligim yok
Doktorum kucuk cocuklardan uzak dur birsey olmaz dedi
Bu kadar basit birseyi niye buyutuyorlar da seni uzuyorlar ya?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?