- 26 Ağustos 2013
- 845
- 721
- 123
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #6.021
Gözün aydın Canım, daha da kücülsün yok olsun o alanlar:) Bayram'ı rahat huzurla geçirelim hepimiz. Benim de salı günüydü kontrolüm. Kızımız artık kesinleşti. Sağlıklı olması icin dua ediyorum, hepimizin bebeklerine tabi ki..Biz kontrole gittik bugün 17+3 olmuşuz maşallah kanama alanı hala var ama küçülmüş bayramdada istirahate devam dedi doktor bayram sonrası gidicez tekrar bizden haberler böyle
Amin canım benimde kız olduğu kesinleşti rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallahGözün aydın Canım, daha da kücülsün yok olsun o alanlar:) Bayram'ı rahat huzurla geçirelim hepimiz. Benim de salı günüydü kontrolüm. Kızımız artık kesinleşti. Sağlıklı olması icin dua ediyorum, hepimizin bebeklerine tabi ki..
Bende 2 gün oldu hissedeli canım merak etme hissedersin yakında 20. haftada falan hissediyorlar geneldeBen hala hareketleri hissedemiyorum normal mi ki ya?
Sürekli hissediyor musunuz peki? Inşallah sorun olmadan hissederimBende 2 gün oldu hissedeli canım merak etme hissedersin yakında 20. haftada falan hissediyorlar genelde
Yok canım sabah hissettim bide akşama doğru 2_3 kere yani o kadar yuzeyelki henüz muhtemelen aradakileri kaciriyorumSürekli hissediyor musunuz peki? Inşallah sorun olmadan hissederim
Canim hala gonal f ariyorsan ben sana yollarım elimde 7 tane var 4 tanesini kendime ayirdim Mart ayı son kullanma tarihi özelden konuşuruz istersenArkadaşlar içindeki acı Geçmiyor bir türlü,doktorun verdiği süre dolar dolmaz 5. Tedâvime başlıcam.bu acıyı ancak yeni bir bebek hafifletebilir sanırım.Ben tedavilerimde gonal f 450 kullanmıştım.elimde 2 tane kalmış fakat Aralık 2015 son kullanma tarihli,onlar bana yaramıcak muhtemelen.Aranızda GONAL F 45o Kullanıpta elinde kalan ve SGK fiyatıyla bana yollamak isteyen olursa çok mutlu olurum.Ne olur hepiniz benim için dua edin,dayanamıyorum
Canım merhaba sanırım ilk denemende pozitif olmuş takvimin bile var hayırlı olsun tatlım darısı başıma17'si gibi canım. Yok dondurulmuş değil, benim ilk denemem olacak. Senin?
Canım normal jelin gelmesi de jeli yaptıktan sonra beş dk uzan sonra da kalk yürü biraz sakın belirti arama herkeste farklı olabiliyorKızlar ikinci günden bel agrısı normal micok erken değil mi sizce de ? Bir de bu crinone jel başlarda sadece iç çamaşırımı ıslatrdı şimdi artık baya baya camaşırıma geri gelmiş buluyrm nolur birseyler söyleyn bana
Ben daha cok uzanıyorum canım bi sorun olmaz değil mi yani sürekli yatmyrm ama dün epey bi dışrda gezdim diye vicdan azabı duyuyorum daha ilk günde yapmamalıydımCanım normal jelin gelmesi de jeli yaptıktan sonra beş dk uzan sonra da kalk yürü biraz sakın belirti arama herkeste farklı olabiliyor
merhaba canım. evet çok şükür. darısı senin başına inşallah.Canım merhaba sanırım ilk denemende pozitif olmuş takvimin bile var hayırlı olsun tatlım darısı başıma
Amin canım insallah.transferimin 2.günü bugün sabırla bekliyorum.merhaba canım. evet çok şükür. darısı senin başına inşallah.
Aynen canım sevdiğin şeyleri seçerek onlarla uğraş internet televizyon kafanı dağıtacak şeylerle uğraşBen daha cok uzanıyorum canım bi sorun olmaz değil mi yani sürekli yatmyrm ama dün epey bi dışrda gezdim diye vicdan azabı duyuyorum daha ilk günde yapmamalıydımstres yapma demiştin bana o bu oluyo sanırım değil mi
Peki canım sen transfrden sonra hep yattın mı? Yani dışrda cıkıp gezdn mi? Nelere dikkat edeyim senceAynen canım sevdiğin şeyleri seçerek onlarla uğraş internet televizyon kafanı dağıtacak şeylerle uğraş
Ben daha cok uzanıyorum canım bi sorun olmaz değil mi yani sürekli yatmyrm ama dün epey bi dışrda gezdim diye vicdan azabı duyuyorum daha ilk günde yapmamalıydımstres yapma demiştin bana o bu oluyo sanırım değil mi
Gezdim sadece evde ağır iş yapmadım uzanır pozisyonda oturdum ama ilk günlerde çıkmadım dışarı sonra çıktımPeki canım sen transfrden sonra hep yattın mı? Yani dışrda cıkıp gezdn mi? Nelere dikkat edeyim sence
Canımmm nasıl mutlu ettin beni ben de vicdan azabı duyuyorum neden cıkyrm diye ama dediğin gibi evde kalsam bu defa da aklımı hep ona vercm.Rabbim nasip etmişse her durumda olur çok çok çok sağol canım.Rabbim bana da nasip etmiş olsun insallahRabbim nasip edecekse eğer her türlü olur canım merak etme, kendini strese sokma..ben transferden sonra hergün dışarıdaydım, iğne oluyordum mecburen..transferden sonra beklemesi zor, zaman geçmiyor.Allah ım yardım etsin cümlemize inşaallah..
Canım ben de cıkıyorum ama gittiğim yerlerde otryrm sık sık insallah bir sıkıntı olmamştr.Rabbim nasip etsin bana da ben de bayram edeyim insallahGezdim sadece evde ağır iş yapmadım uzanır pozisyonda oturdum ama ilk günlerde çıkmadım dışarı sonra çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?