2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Biz kontrole gittik bugün 17+3 olmuşuz maşallah kanama alanı hala var ama küçülmüş bayramdada istirahate devam dedi doktor bayram sonrası gidicez tekrar bizden haberler böyle
Gözün aydın Canım, daha da kücülsün yok olsun o alanlar:) Bayram'ı rahat huzurla geçirelim hepimiz. Benim de salı günüydü kontrolüm. Kızımız artık kesinleşti. Sağlıklı olması icin dua ediyorum, hepimizin bebeklerine tabi ki..

Amin canım benimde kız olduğu kesinleşti rabbim sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah

Canim hala gonal f ariyorsan ben sana yollarım elimde 7 tane var 4 tanesini kendime ayirdim Mart ayı son kullanma tarihi özelden konuşuruz istersen

Kızlar ikinci günden bel agrısı normal mi cok erken değil mi sizce de ? Bir de bu crinone jel başlarda sadece iç çamaşırımı ıslatrdı şimdi artık baya baya camaşırıma geri gelmiş buluyrm nolur birseyler söyleyn bana

Canım normal jelin gelmesi de jeli yaptıktan sonra beş dk uzan sonra da kalk yürü biraz sakın belirti arama herkeste farklı olabiliyor

Bu arada ben crınone jelden nefret etmeye başladım yeni bir topik açacağım crınone jel mağdurları diye benim bi de yaptıktan sonra karnım ağrıyor

Canım normal jelin gelmesi de jeli yaptıktan sonra beş dk uzan sonra da kalk yürü biraz sakın belirti arama herkeste farklı olabiliyor
Ben daha cok uzanıyorum canım bi sorun olmaz değil mi yani sürekli yatmyrm ama dün epey bi dışrda gezdim diye vicdan azabı duyuyorum daha ilk günde yapmamalıydım stres yapma demiştin bana o bu oluyo sanırım değil mi

Aynen canım sevdiğin şeyleri seçerek onlarla uğraş internet televizyon kafanı dağıtacak şeylerle uğraş

Rabbim nasip edecekse eğer her türlü olur canım merak etme, kendini strese sokma..ben transferden sonra hergün dışarıdaydım, iğne oluyordum mecburen..transferden sonra beklemesi zor, zaman geçmiyor.Allah ım yardım etsin cümlemize inşaallah..

Canımmm nasıl mutlu ettin beni ben de vicdan azabı duyuyorum neden cıkyrm diye ama dediğin gibi evde kalsam bu defa da aklımı hep ona vercm.Rabbim nasip etmişse her durumda olur çok çok çok sağol canım.Rabbim bana da nasip etmiş olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…