- 22 Haziran 2015
- 138
- 122
- 33
- 41
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #5.821
Merhaba canım ben de suan dondurulmşlarm için yola cıktm 4 gündür estrofem alyrm.ikimiz de insallah güzel sonucumuzu yazarız burayaBende geldim kızlar eylül 14 de transferim olacak inşallah dondurulmuslarla ilk denemem
Bn bayadır hissedıyırum cnm :)Kızlar ya hareket hissediyor musunuz???? Benim bugğn iki tarafımda bi dalgalanma oldu. Sonra sağ tarafım göğüs altına doğru sertleşti. Acep ne oliiiiii
Nasıl oluyor. Bugün hissetiğim gaz mı anlamadım. Çok erken ama çok farklı bi duyguyduBn bayadır hissedıyırum cnm :)
Bende 3 kilo aldım canım kocaman bir göbeğim var gece acıkmış uyanıyorum birşeyler yiyorum şikayet olarak ara ara kasik ağrısı bide aşağı doğru baskı hissediyorum özellikle ayakta fazla durduğumda oluyor onun dışında hiç şikayetim yok çok şükür bebeğin iyidir tabiki neden iyi olmasın kontrole 15 günde 1 gidiyorum ben olmadı sende öyle al randevularini bide olumlu düşün hep ağrı kanama olsa bile çoğu gebelikte sıkıntı olmuyor senin hiç şikayetin yokken neden sıkıntı olsunPeki canım birşeyler hissediyormusun , bende bazen hiç birşey olmuyor normal günlerim gibi nadiren bel ağrısı ..ya acaba diyorum bebişim iyi mi, birde 65 kilıydum 67 olmuşum okadar..bazen aksine zayıfladığımı hissediyorum, kontrole kadar sabırsızlanıyorum bebeğim iyi mi çoooook merak ediyorum bununla nasıl başa çıkacağım ??
Ben daha hissetmiyorum canım ah bir hissetsem çok güzel olacak ama malesefKızlar ya hareket hissediyor musunuz???? Benim bugğn iki tarafımda bi dalgalanma oldu. Sonra sağ tarafım göğüs altına doğru sertleşti. Acep ne oliiiiii
Çok güzel bir duygu o ilk başta hani gözünüz seyirir ya onun gibi seyirmeler başlar sonra dalgalanma ben uzanıp saatlerce izlerdim hele de sevip konuşunca daha bi hareketleniyordu oğluşum özlemişim o duyguyu çok tatlı :)))) bu arada kızlar ben de 6 Kilo vermişim transferden beri ama göbeğim var ne alakaysa anlayamadım kendimiKızlar ya hareket hissediyor musunuz???? Benim bugğn iki tarafımda bi dalgalanma oldu. Sonra sağ tarafım göğüs altına doğru sertleşti. Acep ne oliiiiii
Sitelerde yazılanlar öyle cnm bn bayadır hissediyorum . Bayadır hissettiğim gaz olamaz ki srnin ki de öyle tekme degıl ama bebegın Dönme hareketleri :)Nasıl oluyor. Bugün hissetiğim gaz mı anlamadım. Çok erken ama çok farklı bi duyguydu
Dayanamadım bugün devlet hastanesine gittim ya göstermediler bebişimi ekrandan yasak dedi sinir oldum ve 3 lü test Zaman'ın gelmiş kan ver dedi baş ölçüsünden söyledi bunu sadece baş ölçüsü resmini verdi..neyse iyi ya dayanmaya Çalışacam artık haftaya kendi drum çağırdı ..hayırlısı ne diyelim desteğin için çok Sağol canımBende 3 kilo aldım canım kocaman bir göbeğim var gece acıkmış uyanıyorum birşeyler yiyorum şikayet olarak ara ara kasik ağrısı bide aşağı doğru baskı hissediyorum özellikle ayakta fazla durduğumda oluyor onun dışında hiç şikayetim yok çok şükür bebeğin iyidir tabiki neden iyi olmasın kontrole 15 günde 1 gidiyorum ben olmadı sende öyle al randevularini bide olumlu düşün hep ağrı kanama olsa bile çoğu gebelikte sıkıntı olmuyor senin hiç şikayetin yokken neden sıkıntı olsun
İnşallah canım senin de ilk denemenmiMerhaba canım ben de suan dondurulmşlarm için yola cıktm 4 gündür estrofem alyrm.ikimiz de insallah güzel sonucumuzu yazarız buraya
Kızlar selamlar herkes iyi mi.. Bende de hareket namına bise yok.. Olsa içimiz rahat olur ne güzel, insallah tüm bebeklerimiz sağlıklıdır, sağlıkla dogururuz
Kızlar selamlar herkes iyi mi.. Bende de hareket namına bise yok.. Olsa içimiz rahat olur ne güzel, insallah tüm bebeklerimiz sağlıklıdır, sağlıkla dogururuz
Kimine göre zor kimine göre kolay bünye ile alakalı özellerde anstezi oluyor ama devlette yok inşallah en kısa zamnda bebeğine kavuşursunMerhaba bende bebek düşünüyorum fakat 6 aydır olmuyor doktora gittim 5 sağda 5 solda yumurta var dedi klomen kullanmaya başladım 5 gün kullandım 5 günde bekle 10.gun gel rahim filmi çekelim kanallara bakalım zaman kaybetmemek adına dedi
Rahim filmi zor oluyor mu anestezi veriliyormu yardimci olurmusunuz tsklr kızlar
Hayırlısı olsun canım inşallah pozitif çıkarMerhaba bende transferinin 7.günün deyim sabırla bekliyorum inat ettim test yapmicam perşembe günü test günüm çarşamba yaptiricam hastane uzak olduğu için
Hoşgeldin canım hamile misin inşallahKizlar bende katildim araniza bende bir mayis annesi olucam sanirim
Hayırlısı olsun canım inşallah pozitif çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?