- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #5.581
amin cnaım çok sagol allah razı olsun rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin yavrunu.Ben sonuncusunu Şişli Memorial da yaptırdım tek doktor bakmadı bi kaç doktora denk geldim ekip olarak çalışıyorlar inşallah bu denemende yavruna kavusursun canim
Denwdım ama vururken degıl vurduktan sonra çok yakıyor..senın yakmıyormu??estrofemı dıreckt Dr arayıp sordunmu????Canım soruyorum sürekli ilaçlara aynen devam diyolar bana.. Benim en zorlandığm progestan iğne. Aslnda ilk günler alkollü pamukla göbeğimi silip yapıyodum hiboru daha fazla yakıyodu şimdilerde direk yapıyorum fazla yakmıyo. Forumda yazan birisinden öğrenmiştim bunu canım sende dene istersen.. Sen kacıncı haftadasn ?
Evet canım sen söylemiştin daha önce hiç iş yapmadım bende ama eşimin ananesinin köyüne gittik 2 saatlik yol ordada rahat davrandım galiba biraz şimdi yatiyorum hep inşallah herşey yolunda gider canımöznur canım ben daha öncede yazmıştım sana alt tarfım ağırıyor deyince hatırlarsan ben oğlumda yaşadım aynı sıkıntıyı inan yrümek işkence oluyordu hep yattım sakın iş yapma eğilme yüksege uzanma allahın izni ile bişey olmaz ben 12. ve 28. haftalarda kanam yaşamıştım ama bak oğlum içerde uyuyor şimdi moralini yüksek tut canım geçmiş olsun
.
Estrofemi bebeğin kalp atislarini duyancaya kadar kullandim bende canım 8. haftada kestik yaniCanım soruyorum sürekli ilaçlara aynen devam diyolar bana.. Benim en zorlandığm progestan iğne. Aslnda ilk günler alkollü pamukla göbeğimi silip yapıyodum hiboru daha fazla yakıyodu şimdilerde direk yapıyorum fazla yakmıyo. Forumda yazan birisinden öğrenmiştim bunu canım sende dene istersen.. Sen kacıncı haftadasn ?
Evt canm sordum 8. haftaya kadar devam dedi rahmin kalınlaşmasını sağlıyomuş dedi. Canım bende de yakıyo yakmaz olur mu hiboru vuruyorum sonra kalkıp zıplıyorum çarçabuk yakması geçsin diyeDenwdım ama vururken degıl vurduktan sonra çok yakıyor..senın yakmıyormu??estrofemı dıreckt Dr arayıp sordunmu????
Sağol canm cevap verdiğin için, peki progestan mı kullandın jel mi ? Onu bıraktın mı ?Estrofemi bebeğin kalp atislarini duyancaya kadar kullandim bende canım 8. haftada kestik yani
Hayırlı olsun canım çok erken öğrendin galiba altıncı gün daha hadi gözün aydınKızlar bişy diycem elimde test vardı sabah ilk idrarla yaptım pozif çıktı hemen kan vermeye gittik şimdi baktım sonuç 56 çıkmış ayın 21 dondurulmuş transfer yaptırmıştık
canım çok teşekkür ederim evet braz erken oldu :)) pazartesi tekrarlıycaz testi ogüne kadar yne gebelik testi yapmaya devam ederim :))Hayırlı olsun canım çok erken öğrendin galiba altıncı gün daha hadi gözün aydın
Ahhh darısı dondurulmuşlarımla benim başıma :) çok sevindim adına canımKızlar bişy diycem elimde test vardı sabah ilk idrarla yaptım pozif çıktı hemen kan vermeye gittik şimdi baktım sonuç 56 çıkmış ayın 21 dondurulmuş transfer yaptırmıştık
Tek embriyo mu çift micanım çok teşekkür ederim evet braz erken oldu :)) pazartesi tekrarlıycaz testi ogüne kadar yne gebelik testi yapmaya devam ederim :))
Amin canım inşallahAhhh darısı dondurulmuşlarımla benim başıma :) çok sevindim adına canım
2 embriyo transfer edilmişti canımTek embriyo mu çift mi
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah :)2 embriyo transfer edilmişti canım
Inşallah canım aslında bukadar erken yaptırmazdım ama bu sayfada belinda87 arkadaşın yazdıkları dikkatmi çekti oda 6 , gün yaptırmştı bende öylesine bi test yaptım pozitifi görünce hemen kan vermye gittim:)Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah :)
sıkma canını herşey yoluna girer allahın izni ile yolculuk yapma canım münkün oldugu kadar.Evet canım sen söylemiştin daha önce hiç iş yapmadım bende ama eşimin ananesinin köyüne gittik 2 saatlik yol ordada rahat davrandım galiba biraz şimdi yatiyorum hep inşallah herşey yolunda gider canım
Crinone jel kullandım daha geçen cumartesi bıraktım pazartesi kanamam oldu simdi prolutan depo ve progestan hap kullaniyorum coraspini kestik kan sulandiricida 2 gunde 1 yapiyorum çok şükür kanamam kesildi iyiyim şimdiSağol canm cevap verdiğin için, peki progestan mı kullandın jel mi ? Onu bıraktın mı ?
Crinone jel kullandım daha geçen cumartesi bıraktım pazartesi kanamam oldu simdi prolutan depo ve progestan hap kullaniyorum coraspini kestik kan sulandiricida 2 gunde 1 yapiyorum çok şükür kanamam kesildi iyiyim şimdi
Gözün aydın canımKızlar bişy diycem elimde test vardı sabah ilk idrarla yaptım pozif çıktı hemen kan vermeye gittik şimdi baktım sonuç 56 çıkmış ayın 21 dondurulmuş transfer yaptırmıştık
Tekrar geçmiş olsun canım. İnşallah geçecek hepsiCrinone jel kullandım daha geçen cumartesi bıraktım pazartesi kanamam oldu simdi prolutan depo ve progestan hap kullaniyorum coraspini kestik kan sulandiricida 2 gunde 1 yapiyorum çok şükür kanamam kesildi iyiyim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?