2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Denwdım ama vururken degıl vurduktan sonra çok yakıyor..senın yakmıyormu??estrofemı dıreckt Dr arayıp sordunmu????

Evet canım sen söylemiştin daha önce hiç iş yapmadım bende ama eşimin ananesinin köyüne gittik 2 saatlik yol ordada rahat davrandım galiba biraz şimdi yatiyorum hep inşallah herşey yolunda gider canım

Estrofemi bebeğin kalp atislarini duyancaya kadar kullandim bende canım 8. haftada kestik yani

Denwdım ama vururken degıl vurduktan sonra çok yakıyor..senın yakmıyormu??estrofemı dıreckt Dr arayıp sordunmu????
Evt canm sordum 8. haftaya kadar devam dedi rahmin kalınlaşmasını sağlıyomuş dedi. Canım bende de yakıyo yakmaz olur mu hiboru vuruyorum sonra kalkıp zıplıyorum çarçabuk yakması geçsin diye Ama anlık bişy bir buçuk dakikada falan geçiyo yakması. İstersen doktoruna söyle ilacını değişebilir belli ki senin vücudun fazla etkileniyo bu ilaçtan

Evet canım sen söylemiştin daha önce hiç iş yapmadım bende ama eşimin ananesinin köyüne gittik 2 saatlik yol ordada rahat davrandım galiba biraz şimdi yatiyorum hep inşallah herşey yolunda gider canım
sıkma canını herşey yoluna girer allahın izni ile yolculuk yapma canım münkün oldugu kadar.

kızlar biz evdeki interneti kapatmaya karar verdik artık giremezsem kendinize ve bebeklerinize iyi bakın öpüldünüz çoook :)

Sağol canm cevap verdiğin için, peki progestan mı kullandın jel mi ? Onu bıraktın mı ?
Crinone jel kullandım daha geçen cumartesi bıraktım pazartesi kanamam oldu simdi prolutan depo ve progestan hap kullaniyorum coraspini kestik kan sulandiricida 2 gunde 1 yapiyorum çok şükür kanamam kesildi iyiyim şimdi

Crinone jel kullandım daha geçen cumartesi bıraktım pazartesi kanamam oldu simdi prolutan depo ve progestan hap kullaniyorum coraspini kestik kan sulandiricida 2 gunde 1 yapiyorum çok şükür kanamam kesildi iyiyim şimdi

Tekrar geçmiş olsun canım..kasıklarında batmalar oluyor mu senin de..? uzanırken ve otururken bi şeyim yok ama ayağa kalkınca adım attıkça batıyor..

Tekrar geçmiş olsun canım. İnşallah geçecek hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…