- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #5.561
geçmiş olsun canımArkadaşlar desteğiniz için teşekkür ederim dün gece saat 1de kanamam kırmızıya döndü apar topar hastaneye gittik progestan 2amp yaptılar sabahta kendi doktorumuza gittik kanama alani gordu plesenta bebeğin önündeymis ondan olmus kanama bebek gayet iyi dedi 12.haftadan sonra olan kanama cok önemli değil dedi progestan hap ve depo igne verdi onları kullanip 10gün sonra kontrole gidicem
Korkulacak bişey yokmuş sevindim Öznur allah bir daha göstermesinArkadaşlar desteğiniz için teşekkür ederim dün gece saat 1de kanamam kırmızıya döndü apar topar hastaneye gittik progestan 2amp yaptılar sabahta kendi doktorumuza gittik kanama alani gordu plesenta bebeğin önündeymis ondan olmus kanama bebek gayet iyi dedi 12.haftadan sonra olan kanama cok önemli değil dedi progestan hap ve depo igne verdi onları kullanip 10gün sonra kontrole gidicem
Arkadaşlar desteğiniz için teşekkür ederim dün gece saat 1de kanamam kırmızıya döndü apar topar hastaneye gittik progestan 2amp yaptılar sabahta kendi doktorumuza gittik kanama alani gordu plesenta bebeğin önündeymis ondan olmus kanama bebek gayet iyi dedi 12.haftadan sonra olan kanama cok önemli değil dedi progestan hap ve depo igne verdi onları kullanip 10gün sonra kontrole gidicem
Çok geçmiş olsun. Bebişine de sana da sağlık versinArkadaşlar desteğiniz için teşekkür ederim dün gece saat 1de kanamam kırmızıya döndü apar topar hastaneye gittik progestan 2amp yaptılar sabahta kendi doktorumuza gittik kanama alani gordu plesenta bebeğin önündeymis ondan olmus kanama bebek gayet iyi dedi 12.haftadan sonra olan kanama cok önemli değil dedi progestan hap ve depo igne verdi onları kullanip 10gün sonra kontrole gidicem
inşallah canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsunhayırlı olsun inşallah sıkıca tutunur sana yavrun.çok belirti arama bazen hiç belirti olmuyor
çok geçmiş olsun canım hani diyordun ya alt tarafım ağırıyor diye ondan olmuş olabilir ben oğlumda aynı sıkıntıyı yaşadım çok dikkat et sol yanına yat ayakları havada tut inşallah bişeycik olmaz annesine sıkıca tutunur kuzucuk.
hayırlı olsun erkeginiz :) önemli olan sağlıklı olması canım dediğin gibi.
İyiyim çok şükür kanamam kesildi ama 10 gün yatmam lâzım şimdiden sıkıldım ama yapacak bişey yok biz nelere katlanmadık ki buda geçer çabucak inşallahoznur65 çok geçmiş olsun canım.şimdi nasılsin?
Estrofemı hamıle kalınca hemen bıraktırdı...bır sor ıstersen hamıleyken zararlımış o ılac...Ilk muayenede 8 haftaydı sanırım..progestan ampulü bıraktık...ama hıbor devam..senın çanını açıtmıyormu??vurduktan sonra çok yakıyor ağlıyorumİyi geceler kızlarBi sorum var sizlere tüp bebek tedavisinde verilen ilaçları kaçıncı haftaya kadar kullandınız? Progestan iğne estrofem ve hibor kullanıyorum. Diğerleri değilde progestan iğne yüzünden oturup kalkamıyorum uyuyamıyom. Doktorunuz ne zaman ilaçları bıraktrdı size ?
Çok çok gecmış olsun cnm.... Allah hepımıze bebegımızı bağışlasınArkadaşlar desteğiniz için teşekkür ederim dün gece saat 1de kanamam kırmızıya döndü apar topar hastaneye gittik progestan 2amp yaptılar sabahta kendi doktorumuza gittik kanama alani gordu plesenta bebeğin önündeymis ondan olmus kanama bebek gayet iyi dedi 12.haftadan sonra olan kanama cok önemli değil dedi progestan hap ve depo igne verdi onları kullanip 10gün sonra kontrole gidicem
Canim ben en son 2012 de içektirdim 3 negatif im vardı ama doktor rahim temiz ben sorun görmüyorum dedi ne hitereskopiye nede rahim filmine gerek görmedi çok şükür tutundu inşallah sonuna kadar da bi sorun olmaz nerde tedavi oluyosunkızlar merhaba 2 negatif tüp bebek denemem var 3 deneme için dün doktora gittim dondurulmuş emriyo transferi olacaktı ama doktora rahim filmi istedi 1 tane rahim filmi var ikisi de temiz en son çektirdiğim 2 sene olmuş doktorum tekrar çektir dedi sizden de istedi mi doktoruz ?
ben 1 defa çektirdim o sonuçtan 1 sene sonra tüp yaptırdık 2. yi istemedi doktorum.İyiyim çok şükür kanamam kesildi ama 10 gün yatmam lâzım şimdiden sıkıldım ama yapacak bişey yok biz nelere katlanmadık ki buda geçer çabucak inşallah
kızlar merhaba 2 negatif tüp bebek denemem var 3 deneme için dün doktora gittim dondurulmuş emriyo transferi olacaktı ama doktora rahim filmi istedi 1 tane rahim filmi var ikisi de temiz en son çektirdiğim 2 sene olmuş doktorum tekrar çektir dedi sizden de istedi mi doktoruz ?
inşallah canım.aman o iyi olsunda varsın yat.aç bilğisayarı tv yi zaman geçer çabucak.bende kızımda ytmiştim kayınvalidem çamaşir bile astırmadı bana kızım en basından cok aşağdaydı.zaten düşük tehlıkem hep vardı yıllar sonra öğrendim ki rahimde oerde varmiş ondan dokayı coxugu taşiyaniyormus bilsem avm am gezmektense. Otururdumİyiyim çok şükür kanamam kesildi ama 10 gün yatmam lâzım şimdiden sıkıldım ama yapacak bişey yok biz nelere katlanmadık ki buda geçer çabucak inşallah
cevap için sagol canım 2 tüp negatif istanbul tüp bebek merkezi suzan hn doktorum siz hangi hastaneye gidiyorsunuzCanim ben en son 2012 de içektirdim 3 negatif im vardı ama doktor rahim temiz ben sorun görmüyorum dedi ne hitereskopiye nede rahim filmine gerek görmedi çok şükür tutundu inşallah sonuna kadar da bi sorun olmaz nerde tedavi oluyosun
cevap için sagol canımöznur canım ben daha öncede yazmıştım sana alt tarfım ağırıyor deyince hatırlarsan ben oğlumda yaşadım aynı sıkıntıyı inan yrümek işkence oluyordu hep yattım sakın iş yapma eğilme yüksege uzanma allahın izni ile bişey olmaz ben 12. ve 28. haftalarda kanam yaşamıştım ama bak oğlum içerde uyuyor şimdi moralini yüksek tut canım geçmiş olsun
ben 1 defa çektirdim o sonuçtan 1 sene sonra tüp yaptırdık 2. yi istemedi doktorum.
Ben sonuncusunu Şişli Memorial da yaptırdım tek doktor bakmadı bi kaç doktora denk geldim ekip olarak çalışıyorlar inşallah bu denemende yavruna kavusursun canimcevap için sagol canım 2 tüp negatif istanbul tüp bebek merkezi suzan hn doktorum siz hangi hastaneye gidiyorsunuz
Canım soruyorum sürekli ilaçlara aynen devam diyolar bana.. Benim en zorlandığm progestan iğne. Aslnda ilk günler alkollü pamukla göbeğimi silip yapıyodum hiboru daha fazla yakıyodu şimdilerde direk yapıyorum fazla yakmıyo. Forumda yazan birisinden öğrenmiştim bunu canım sende dene istersen.. Sen kacıncı haftadasn ?Estrofemı hamıle kalınca hemen bıraktırdı...bır sor ıstersen hamıleyken zararlımış o ılac...Ilk muayenede 8 haftaydı sanırım..progestan ampulü bıraktık...ama hıbor devam..senın çanını açıtmıyormu??vurduktan sonra çok yakıyor ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?