2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

merhaba arkadaşlar bugün adetimin 4 günü doktora gittim bu ay dondurulmuş emriyolarımla 3,denemeyi yaptırmayı düşünüyordum ama olmadı emriyolarımın kalitesi iyiymiş tutmaması için sebep yokmuş doktorum benden rahim filmi istedi.daha önce 2 kez çektirdim fakat 1,5 sene geçmiş son çektirdiğimin üstünden benden tekrar film istedi ve filim bakacakmış belki laporoskop mi ne isteyebilirmiş doktor biz bazen muaynede göremiyoruz rahimde yapışma vs olabiliyor biz şimdi rahim filmi çektirelim dedi bir kaç test daha istedi
daha önce 2 kez çektirdim herşey temizdi neden tekrar istedi ki

HBsAG
HCV
hıv 1-2
bu testleri de istedi bu testler nedir?
kızlar sizce dondurulmuş emriyo için 3,kez rahim filmi çektirmek gerekir mi?

geçmiş olsun canım

Korkulacak bişey yokmuş sevindim Öznur allah bir daha göstermesin

Çok şükür canım..ben de bugün ne yaptı acaba diye düşünüyordum..Allah size bağışlasın bebeğinizi, Rabbim yardım etsin..

Çok geçmiş olsun. Bebişine de sana da sağlık versin

inşallah canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Estrofemı hamıle kalınca hemen bıraktırdı...bır sor ıstersen hamıleyken zararlımış o ılac...Ilk muayenede 8 haftaydı sanırım..progestan ampulü bıraktık...ama hıbor devam..senın çanını açıtmıyormu??vurduktan sonra çok yakıyor ağlıyorum

Çok çok gecmış olsun cnm.... Allah hepımıze bebegımızı bağışlasın

Kızlar merhaba uzun bir ara verdim sanırım bir sorum olacak.Furkan Kayabaşoğluna giden var mı aranızda ona dair bilgisi olan var mı? Yardımcı olursanız cok sevinirim.araştırma aşamasındayım da.bu ay dondurulmuşlrımı denemyi düşünyrm bakalım hayırlısı ne ise o olsun insallah.

kızlar merhaba 2 negatif tüp bebek denemem var 3 deneme için dün doktora gittim dondurulmuş emriyo transferi olacaktı ama doktora rahim filmi istedi 1 tane rahim filmi var ikisi de temiz en son çektirdiğim 2 sene olmuş doktorum tekrar çektir dedi sizden de istedi mi doktoruz ?

Canim ben en son 2012 de içektirdim 3 negatif im vardı ama doktor rahim temiz ben sorun görmüyorum dedi ne hitereskopiye nede rahim filmine gerek görmedi çok şükür tutundu inşallah sonuna kadar da bi sorun olmaz nerde tedavi oluyosun

öznur canım ben daha öncede yazmıştım sana alt tarfım ağırıyor deyince hatırlarsan ben oğlumda yaşadım aynı sıkıntıyı inan yrümek işkence oluyordu hep yattım sakın iş yapma eğilme yüksege uzanma allahın izni ile bişey olmaz ben 12. ve 28. haftalarda kanam yaşamıştım ama bak oğlum içerde uyuyor şimdi moralini yüksek tut canım geçmiş olsun
İyiyim çok şükür kanamam kesildi ama 10 gün yatmam lâzım şimdiden sıkıldım ama yapacak bişey yok biz nelere katlanmadık ki buda geçer çabucak inşallah
ben 1 defa çektirdim o sonuçtan 1 sene sonra tüp yaptırdık 2. yi istemedi doktorum.

İyiyim çok şükür kanamam kesildi ama 10 gün yatmam lâzım şimdiden sıkıldım ama yapacak bişey yok biz nelere katlanmadık ki buda geçer çabucak inşallah
inşallah canım.aman o iyi olsunda varsın yat.aç bilğisayarı tv yi zaman geçer çabucak.bende kızımda ytmiştim kayınvalidem çamaşir bile astırmadı bana kızım en basından cok aşağdaydı.zaten düşük tehlıkem hep vardı yıllar sonra öğrendim ki rahimde oerde varmiş ondan dokayı coxugu taşiyaniyormus bilsem avm am gezmektense. Otururdum

cevap için sagol canım 2 tüp negatif istanbul tüp bebek merkezi suzan hn doktorum siz hangi hastaneye gidiyorsunuz

cevap için sagol canım

cevap için sagol canım 2 tüp negatif istanbul tüp bebek merkezi suzan hn doktorum siz hangi hastaneye gidiyorsunuz
Ben sonuncusunu Şişli Memorial da yaptırdım tek doktor bakmadı bi kaç doktora denk geldim ekip olarak çalışıyorlar inşallah bu denemende yavruna kavusursun canim

Canım soruyorum sürekli ilaçlara aynen devam diyolar bana.. Benim en zorlandığm progestan iğne. Aslnda ilk günler alkollü pamukla göbeğimi silip yapıyodum hiboru daha fazla yakıyodu şimdilerde direk yapıyorum fazla yakmıyo. Forumda yazan birisinden öğrenmiştim bunu canım sende dene istersen.. Sen kacıncı haftadasn ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…