2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

sağol canım işe geldim bugün mecburen, kese görmesi şart değildi bence kanama yeri nerde iltihap falan mı var neden olmuş bu kanama bakabilirdi keşke kendi doktoruma gitseydim bugünü bekleyip

merhaba kızlar pazartesi bende minnoşumun kalbini dinledim hayatımda duyduğum en güzel sesti Rabbim isteyen herkese nasip etsin çok şükür bebeğim bana hiç sorun çıkarmıyo sadece kendmi çok yorgun ve uykusuz hissediyorum bi merdiven çıksam nefes nefese kalıyorum yinede bin şükür
doktorum ultrasonda 7+2 görünüyo dedi burdakiyle biraz farklı

sana tüm kalbimle en kısa zamanda güzel bir bebeiş diliyorum Allahtan. sevgiler...

eger ara vereceksen birkaç ay boyunca akupunktur ve nöral terapi tavsiye ederim canım. ben etkisine yuzdeyuz inanıyorum. bir arştır istersen.

sana tüm kalbimle en kısa zamanda güzel bir bebeiş diliyorum Allahtan. sevgiler...
Sağol canım
eger ara vereceksen birkaç ay boyunca akupunktur ve nöral terapi tavsiye ederim canım. ben etkisine yuzdeyuz inanıyorum. bir arştır istersen.
bu tedavimden önce nöral terapi gördüm canım.teşekür ederim

Merhaba arkadaşlar. Hamile olduğunuzu öğrendikten sonra tüp bebek doktorunuza veya orda çalışanlara hediye aldınız mı. Aldıysanız ne aldınız acaba.

Cnm niye devam etmiyosun doktor mu dedi ?

ben çiçek gönderdim doktoruma ve embriyoloğa.
Benim doktorum erkek ama gerçi kese için gideceğim gün izinli olacak. Orda çalışanlara çikolata falan mı alsam bilemedim ki. Birde sizinde yeni galiba. Keseyi gördünüz mü. Cuma günü gideceğim bende doktora.

evet canım yeniyim. ben de cuma gideceğim. benim doktorum da erkek:)

evet canım yeniyim. ben de cuma gideceğim. benim doktorum da erkek:)
Hadi inşallah canım ya güzel haberler alırız. İnsan nede olsa tedirgin oluyor. Transfer tarihin ne zamandı. Kaçıncı gün embriyosuydu. Kaç haftalık oluyor ki bizimkiler şimdi :)

Hadi inşallah canım ya güzel haberler alırız. İnsan nede olsa tedirgin oluyor. Transfer tarihin ne zamandı. Kaçıncı gün embriyosuydu. Kaç haftalık oluyor ki bizimkiler şimdi :)

5.gün embriyosuydu. 4Ağustos transfer tarihim:) valla hiç fikrim yok Cuma doktora gidince öğrenicem inşallah canım.
İstanbulda mısın? aynı hastaneden çıkarmışız:))

5.gün embriyosuydu. 4Ağustos transfer tarihim:) valla hiç fikrim yok Cuma doktora gidince öğrenicem inşallah canım.
İstanbulda mısın? aynı hastaneden çıkarmışız:))
Benimde 5. Gün embriyosu canım 2 ağustostu transfer tarihim. Malesef canım ya ben Ankara dayım. İnşallah cuma günü hayırlı haberler alırız rahatlarız. Ben çok stresliyim :)

Tuğçe Dr görüşmesinden sonra yaz mutlaka, ne dicekler ne önericekler merak ediyoruz.. Ilk çocuğunu tek denemede kucagına almışsın Şükürler olsun ki, ikinci de gelicek elbet

Bana coraapini kestikten sonra verdi omega 3. Belki dedigin gibi bir baglantısı vardır. En iyisi sor bi dr una canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…