- 2 Ağustos 2015
- 451
- 476
- 103
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #5.401
Yoo sayıyorlar benim taze denemem birtek kızım.resmi kayıtlarda 4.denemem o yüzden iki embiriyo transfer ediliyorcanım lütfen umıtsizliğe kapılma . olacak inşallah göreceksin . kaçıncı taze denemen? dondurulmuş denemleri saymıyor doktorlar.
Kızlar bana müsade kendinize çok çok iyi bakın benim 2015. De transferim olmıycak artık.hepinize hayırlı doğumlar diliyorum arada gelir bakarım.desteğiniz için cok teşekürler.yol arkadaşliğiniz için cok cok sağolun.
Kızlar bana müsade kendinize çok çok iyi bakın benim 2015. De transferim olmıycak artık.hepinize hayırlı doğumlar diliyorum arada gelir bakarım.desteğiniz için cok teşekürler.yol arkadaşliğiniz için cok cok sağolun.
Sağol canımsana tüm kalbimle en kısa zamanda güzel bir bebeiş diliyorum Allahtan. sevgiler...
bu tedavimden önce nöral terapi gördüm canım.teşekür ederimeger ara vereceksen birkaç ay boyunca akupunktur ve nöral terapi tavsiye ederim canım. ben etkisine yuzdeyuz inanıyorum. bir arştır istersen.
Cnm niye devam etmiyosun doktor mu dedi ?Kızlar bana müsade kendinize çok çok iyi bakın benim 2015. De transferim olmıycak artık.hepinize hayırlı doğumlar diliyorum arada gelir bakarım.desteğiniz için cok teşekürler.yol arkadaşliğiniz için cok cok sağolun.
Merhaba arkadaşlar. Hamile olduğunuzu öğrendikten sonra tüp bebek doktorunuza veya orda çalışanlara hediye aldınız mı. Aldıysanız ne aldınız acaba.
Benim doktorum erkek ama gerçi kese için gideceğim gün izinli olacak. Orda çalışanlara çikolata falan mı alsam bilemedim ki. Birde sizinde yeni galiba. Keseyi gördünüz mü. Cuma günü gideceğim bende doktora.ben çiçek gönderdim doktoruma ve embriyoloğa.
Benim doktorum erkek ama gerçi kese için gideceğim gün izinli olacak. Orda çalışanlara çikolata falan mı alsam bilemedim ki. Birde sizinde yeni galiba. Keseyi gördünüz mü. Cuma günü gideceğim bende doktora.
Hadi inşallah canım ya güzel haberler alırız. İnsan nede olsa tedirgin oluyor. Transfer tarihin ne zamandı. Kaçıncı gün embriyosuydu. Kaç haftalık oluyor ki bizimkiler şimdi :)evet canım yeniyim. ben de cuma gideceğim. benim doktorum da erkek:)
Hadi inşallah canım ya güzel haberler alırız. İnsan nede olsa tedirgin oluyor. Transfer tarihin ne zamandı. Kaçıncı gün embriyosuydu. Kaç haftalık oluyor ki bizimkiler şimdi :)
Benimde 5. Gün embriyosu canım 2 ağustostu transfer tarihim. Malesef canım ya ben Ankara dayım. İnşallah cuma günü hayırlı haberler alırız rahatlarız. Ben çok stresliyim :)5.gün embriyosuydu. 4Ağustos transfer tarihim:) valla hiç fikrim yok Cuma doktora gidince öğrenicem inşallah canım.
İstanbulda mısın? aynı hastaneden çıkarmışız:))
Benimde 5. Gün embriyosu canım 2 ağustostu transfer tarihim. Malesef canım ya ben Ankara dayım. İnşallah cuma günü hayırlı haberler alırız rahatlarız. Ben çok stresliyim :)
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.. Doğana kadar stres hic bitmicek sanırım kızlar.Insallah canim:) kese stresi bitecek kalp atisi baslayacak:)
Tuğçe Dr görüşmesinden sonra yaz mutlaka, ne dicekler ne önericekler merak ediyoruz.. Ilk çocuğunu tek denemede kucagına almışsın Şükürler olsun ki, ikinci de gelicek elbetKızlar bana müsade kendinize çok çok iyi bakın benim 2015. De transferim olmıycak artık.hepinize hayırlı doğumlar diliyorum arada gelir bakarım.desteğiniz için cok teşekürler.yol arkadaşliğiniz için cok cok sağolun.
Bana coraapini kestikten sonra verdi omega 3. Belki dedigin gibi bir baglantısı vardır. En iyisi sor bi dr una canımKızlar bende hiç balık yiyemiyorum balık yağı tb kullanayim diye şöyle bir arastirayim dedim kan sulandirici iğne kullananlar için onerilmez kanama ihtimalini arttırır yazıyor o yüzden bilemedim alsam mi almasam mi doktorada sormadım daha @hosmn senin bu konuda fikrin varmı canım söyledi mi doktorun bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?