- 2 Temmuz 2015
- 616
- 445
- 18
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #5.261
Benim yüksekti ama tek bebiş tutundu :) istisnalar kaideyi bozmaz herhalde :)Canım kaçıncı gün sonucu bu?
14. gün test sonucunda 600 den fazla ise Bhcg ikiz olma olasılığı çok yüksek bilesin
Bilimsel makaleden okudum hatta foruma da TR'ye çevirip yapıştırmıştım...
Walla değer çok iyi, ister misin ikiz minnoşların büyüsün :)
Ayyyy ne güzel olur dimi yaa keşke olsa yanımızda bebişlerBu arada kızlar biliyorum hepimiz başka bir köşedeyiz ama şu dönemi atlatınca bir buluşalım ya :)
Mutlaka bir forum buluşması yapalım bu başlıktaki arkadaşlarla.
Yurt dışında olanlarla da görüşmek çok isterim keşke kısmet olsa...
Cok umitliydim senden. Dondurulmusun var dimi. Uzulme sakin. Bellide olmaz daha var gunune. Bende eylulden sonra deniyecem yoldas oluruz birbirimize. Hayirlisi hep allahtan.1,21 malesef:-(
Doktor kontrolüm vardı bugün hamile kaldığım kilodayım hala hiç kilo almamışım 12 haftalık bebegımde acaba neler yemeliyim doktor böyle giderse bebegin cok zayıf doğar dedi
size soracağım son bi sorum daha var :) daha önce düşük yapan kızlar kanamaniz kaç gün sürdü ?? Sanki hiç bitmeyecek gibi geliyo bana yaben kürtaj da olmadım biri kürtaj yapsak olur ama yapmayam diyo diğeri endometrium 5.5 gerek yok diyo anlamadım.... hatta ertesi gün minik bi et parçası geldi sinir oldum Dr aradım kalan son parcadir dedi
Kızlar ben iki güne kadar yolculuğa çıkacağım 10.gün olacak bişey olmaz herhalde artık doktor bişey olmaz diyo ama dün bi arkadaşla görüştük 3. 4 sene tüp bebek merkezinde çalışmış o da test gününe kadar kıpırdama dedi aklım karıştı napsam
Hurma yemeyin kızlar sakın ha rahim kasilmasini en çok arttıran ve düşüge sebep olan yiyeceklerden biri hurma Allah muhafaza sonra sıkıntı yasamayin
Merhaba kızlar aranıza yeni katılıyorum bende tüp bebek yaptırıp hamile kalanlardanım. 5. gün embriyosu 2 adet. Dün sonuç aldık değer 216,2 doktorum iki gün sonra kan vermene gerek yok iki hafta sonra gel dedi aranızda böyle olan var mı? İlk hamileliğim çok heyecanlıyım.
Çok şükür iyi geçti yolculuk çok pozitif bir insana benziyorsun hoşgeldin aramıza ben de topiğe yazarken baştan sona okudum çok şükür bugünüme inşallah oğluşuna kardes gelir hayırlısıylaMerhaba kizlar,
böyle paldir küldür oldu ama söz kendimle ilgili bir seyler de söyleyecegim. belki isinize yarayabilir. roman gibi sizleri bstan sona bir solukta okudum. bebegini kaybedenlere sabirlarin en büyügünü dilerim. bende bu yolda cok acilar cekmis biri olarak bilirim ne zor oldugunu. ümidinizi asla kaybetmeyin. ben her zaman kendime dedim ki "yarin yeniden günes dogacak ve yeni umutlar doguracak". esim cogu ümidini yitirmisken ben bu dünyada cocuk sahibi olmak icin her yolu deneyecegim dedim. gercekten de her seye hazirdim. hatta donasyonu bile düsünüyorken Yüce Rabbim bize mucizemizi verdi. oglum, hayatimin yegane anlami 5 Mart'ta dünyaya geldi. ama insanoglu doymak bilmez simdi de kardes arayisina girdik. kismetse Kasim-Aralik gibi donmuslarimizi alacagiz. o yüzden düsündüm ki belki beni de topic'e kabul edersiniz. hem belki bir faydam olur hem de bende sizlerin destegini almis olurum. bebisini karninda tasiyanlara da bir nacizane tavsiye, belirti aramayin, kendinizi deli etmeyin ve her seyi dogalligina birakin. bebisleriniz Allaha emanet, siz ne yaparsaniz yapin yiyecek ekmekleri, icecek sulari ve alacak nefesleri varsa olacaktir :)
senin su doktora bir kafa atasim geldi. delirmis herhalde. sen sakin takma kafana. ne bekliyor karnindakinin dev bebek olmasini mi. bebegin senden güzelce beslenecektir gönlünü ferah tut.
sevgili ucurtma avcisi. nikindeki 86 sanirim ki dogum tarihin o nedenle bir abla olarak sana sesleniyorum. seni kendime cok benzettim. ben melegimi 4.cü denememde buldum ve ilk 3 denememde aynen senin gibi krizler yasadim. her harekette belirti aradim, kendimi yiprattim, deli ettim, ona buna sordum, dünyayi ayaga kaldirdim. sakin gücenme ve sakin ola kizma. geriye dönük yayinladiklarini okursan ne demek istedigimi anlayacaksin. kendini deli divane etmissin. ben son denememde gercekten her seyi olacagina biraktim. Allahim eger bana bu bebegi nasip ettiyse olacaktir dedim. doktorum da bana ayni seyi söyledi. bana rakamlara, degerlere takilma. hatta mümkünse hamilelikle ilgili internette arastirma yapma dedi. bana telkinlerde bulundu. her kadinin hamileligi ve her bebegin gelisimi farkli olur dedi. karsilastirma yapma dedi. dedi de dedi. ilk kan degerlerin cok yüksek cikip sonra hamileligin devam da etmeyebilir dedi. o sebeple de bana sadece bir kez kan testi yapti, o da benim zorumla. sevgili ucurtma avcisi simdi de ben sana telkin yapiyorum. sana bu bebegi CANI gönülden diliyorum ve umarim bir sonraki denemende ablanin bu yazdiklari biraz da olsun aklinda bulunur.
hic merak etme birsey olmaz. ben tüp bebegi Cek Cumhuriyet'inde yaptirdim. Transferi yaptiktan sonra 30 dakika yatirdilar sonra da arabamiza binip evimizin yolunu tuttuk. ayiptir söylemesi arabayi da ben kullandim ve mesafe yaklasik 500 km. yani transfer günü bile seyahat edilebilir :)
aman sakin hurmadan uzak durun. bana esim dogumdan önce cok yedirdi özelllikle de meyvesini ki dogum kasilmalari artsin ve rahat bir dogum olsun diye. birde ben ananastan da uzak durdum. onun yerine citletebildigim kadar kabak cekirdegi citlettim :)
bana 2 adet 5 günlük transfer edilmisti. 10.cu gün dayanamadim idrar testi yaptim, ikinci cizgi hemen cikmisti. kosa kosa doktora gittim ve kan testi yapalim dedim. cubuga bakti ve ne gerek var ahanda hamilesin dedi. 2 hafta sonra gel keseye bakalim demisti. dedim ben deger istiyorum kan testi yapilacka diye israr edince yaptik. bende 409 cikmisti. bir daha da kan testi yapmadi 2 hafta sonra 2 kese gözüktü. ne yazik ki ikizlerden birinin kalbi 10 haftalikken durdu. Allahim ogluma uzun ömürler versin. merak etme ikinci testi istemediyse gerek duymamistir.
İnşallah canım sağolun desteğin için.Canım seni merak etmiştim çok üzüldük ama elden ne gelirdi Rabbin sabır versin sana en kısa zamanda da ikinci yavrunun nasip etsin.
hayırlı olsun öift embiriyo transfer edildiyse ikizdir bu.yarına ikiye katlamıs olması lazımkızlar bugündü test günüm 9. gün yani 112 çıktı şükürler olsun:) dün 48 çıkmıştı.
bende ümitliydim ama artık herşeye lanet ediyorum.dondurulmuslarımi bırakıp başka bir hastanede yeni bir tedaviye başlıycam inşallahCok umitliydim senden. Dondurulmusun var dimi. Uzulme sakin. Bellide olmaz daha var gunune. Bende eylulden sonra deniyecem yoldas oluruz birbirimize. Hayirlisi hep allahtan.
Valla canım bende düşündüm onu 17 tane embiriyom 5.gündü hepsi üstelik hepsi ziyan oldu 4 tane transfer edildi.neden?kaliteli değillerdi çözününce çıktu ortaya.deneme yanılma yöntemiyle ümitsizleştik iyice yeni merkezim kızına sahip oldugum memorial.eski ekibi yok ama yeni ekibinde aynı disiplinle çaliştiklarına ve kucagımı doldurucaklarına eminim.aynu kızımda okdugu gibiArkadaslar bunca tecrubeden sonra tek tavsiyem gucunuz varsa mutlaka pgt islemini yaptirin. Dortdortluk gorunen embriyolar pgt testine girince cogu eleniyor ve elinize en kaliteli en dogru embriyolar kaliyor. Bilseydim en bastan ilk denememde yapardim pgt yi. Bir arastirin derim.
Valla canım bende düşündüm onu 17 tane embiriyom 5.gündü hepsi üstelik hepsi ziyan oldu 4 tane transfer edildi.neden?kaliteli değillerdi çözününce çıktu ortaya.deneme yanılma yöntemiyle ümitsizleştik iyice yeni merkezim kızına sahip oldugum memorial.eski ekibi yok ama yeni ekibinde aynı disiplinle çaliştiklarına ve kucagımı doldurucaklarına eminim.aynu kızımda okdugu gibi
Benim 10. Gün 204 tü 5 gün sonra 695 oldu. 10 gün sonra tek kese gördük. 15 gün sonra çift kalp atışı duyduk. Ikizlerle yola devam ediyorum. Bhcg Değeri ve yükselişi herkesle farklı olabiliyor. Inşallah Allah Gönlünde olanı verir.Doktorum gayet iyi bir sonuç dedi ikiz olabilir dedi
Dikkat et artık agır kaldırma :) hergün süt iç mutlaka :) inanki tğm kalbimle sevindimCok sagol ozgecim . Amin insallah:)
Amin canım hayırlısı olsun inşallah tek çift önemli değilBenim 10. Gün 204 tü 5 gün sonra 695 oldu. 10 gün sonra tek kese gördük. 15 gün sonra çift kalp atışı duyduk. Ikizlerle yola devam ediyorum. Bhcg Değeri ve yükselişi herkesle farklı olabiliyor. Inşallah Allah Gönlünde olanı verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?