- 15 Ocak 2011
- 2.196
- 1.954
- 133
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #5.221
Hayırlısı böyleymis diyelim canım çok fazla söylenecek söz yok biliyorsun rabbim tez zamanda evladina kardeş nasip etsin inşallah1,21 malesef:-(
Canım benim üzülme desem de üzüleceksin ama hakkında hayırlısı ben de kötü oldum senden çok umutluydum inşallah bi daha ki tranferinde muvaffak olursun1,21 malesef:-(
Merakla senin için girmiştim canım sağlık olsun diyecek fazla söz yok inş kendiliğinden olur da tedaviye gerek bile kalmaz1,21 malesef:-(
Çift embriyo muydu canımKızlar sonucum 1246 bu yükseliş normal mi
Hayirlisi buymus demekten baska sansimiz maalesef yok.insallah bi sonraki denemede pozitif olur canim1,21 malesef:-(
Evet canım çift embriyoÇift embriyo muydu canım
Ikizlerde böyle sonuç cikiyo diye biliyorum canim gözünaydiEvet canım çift embriyo
1,21 malesef:-(
Ayyyy inşallah canım yaaa 129.6 dan yükseldiIkizlerde böyle sonuç cikiyo diye biliyorum canim gözünaydi
Çok büyük ihtimalle öyle canim.merkezin ne dedi bilgi verir onlar daAyyyy inşallah canım yaaa 129.6 dan yükseldi
Doktorum gayet iyi bir sonuç dedi ikiz olabilir dediÇok büyük ihtimalle öyle canim.merkezin ne dedi bilgi verir onlar da
Hayırlısı böyleymis diyelim canım çok fazla söylenecek söz yok biliyorsun rabbim tez zamanda evladina kardeş nasip etsin inşallah
Canım benim üzülme desem de üzüleceksin ama hakkında hayırlısı ben de kötü oldum senden çok umutluydum inşallah bi daha ki tranferinde muvaffak olursun((
Merakla senin için girmiştim canım sağlık olsun diyecek fazla söz yok inş kendiliğinden olur da tedaviye gerek bile kalmaz
Hayirlisi buymus demekten baska sansimiz maalesef yok.insallah bi sonraki denemede pozitif olur canim
sağolun kızlar dondurulmusum var ama büyük ihtinalle merjezini değiştirmeye karar verdim.kızına sahip oldugum hastaneye geri dönücwm doktorumu cok seviyorum ama demekki ters giden bieley vaecanım ne olur yılma. ben 4.de bu sonucu aldım.
güzel bir kızın var ve ikincisi de olacak inşallah.
bugun de senin için girmiştim hayırlısı canım en azından donmuş embriyon var hayırlı vakitte gelsin yavrun üzülme demek kolay biliyorum ama üzülmemeye çalış.sağolun kızlar dondurulmusum var ama büyük ihtinalle merjezini değiştirmeye karar verdim.kızına sahip oldugum hastaneye geri dönücwm doktorumu cok seviyorum ama demekki ters giden bieley vae
Gözün aydın canım benimmerhaba arkadaşlar çok şükür bugün kalp atışları duyuldu doktor çok iyi artık buraya gelmene gerek yok normal kadın doğuma gideceksin dedi RaBbim isteyen herkese nasip etsin AMİN
sağolasın darısı tüm bekleyenlerin başına...AMİNGözün aydın canım benim
Aa benim de 5. Gündü doktor 12 ve 15. Gunler yaptırmıstı...Benim 5: gun embriyosu oldugu icin 12. Gun degil csnim 9. Gun yani bugunki test sonucum onemli.
Canım seni merak etmiştim çok üzüldük ama elden ne gelirdi Rabbin sabır versin sana en kısa zamanda da ikinci yavrunun nasip etsin.1,21 malesef:-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?