2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Beni Kocam uyandırdı ya sen çok sicaksin diyodu ama ben hissetmiyom tabi internetten araştırdım normalmis hastanede 38 ve ustu cikiyodu hemsireler normal diyolardi :)
Iyi aksamlar arkadasimm .bu ates yukselme olayini hamile kalmadan mi yani transfer sonrasi bekleme anindami yasadiniz yoksa pozitif haberinizi alincami farkina vardiniz

Rabbim hayırlusın versin cnm inş bundan sonraki çok güzel bi şekilde tutacak

Tabiiki hatirladim canim. bana ya musavvir cek diyen sendin sanki. Hic unutmuyorum bu tavsiyeni. Sen nasilsin hamilelik nasil gidiyor?
evet evet o benim hatta şunu da hep derim rabbi yessir vela tuassir rabbi temmin bil hayr anlamı ise rabbim kolaylaştır zorlaştırma hayırla bitir.bilmiyorum ki canım şimdilik gidiyor haftaya kontrol var bakalım ne diyecek doktor.darısı sana

Gamze bugune kadar mucizelerini okuyarak heyecanlandık. Bebeğinde kalmak icin uğraştı ama olmayınca olmuyor işte. Allahım acını tez zamanda azaltsın, yeniden deneme gücü versin. Umut bitmicek, seni yeni denemende heyecanla yine bekliyorum, bizi habersiz bırakma

Tuğçe ve Orlando, bu tedavi hayırlı bebeklerinizi getiren tedavi olsun inşallah. Dualarımızdasınız, Allah bekleyenlere pozitifleri, tutulanlara sağlıkla Devamını nasip etsin.

Canim benim çok üzüldüm benimde 10 gün kadar önce 6 haftalik düştü daha vaktimiz gelmemiş hakkımızda hayırlısı olsun çok mücadele ettik ama olmadı allah burdaki gebeliği devam eden arkadaşlarımıza sağlık versin inşallah bize de yeni tüp bebek yapma gücü versin

Iyi aksamlar arkadasimm .bu ates yukselme olayini hamile kalmadan mi yani transfer sonrasi bekleme anindami yasadiniz yoksa pozitif haberinizi alincami farkina vardiniz
Transferimin 20. Gününde falan farkettik canım sonrasında düşük tehlikesiyle hastaneye yattigimda hemşireler hergün ölçüyodu yüksek cikiyodu ama normal diyolardi

Saglikla kucagina alirsin insallah canim.

Cok gecmis olsun canim. Kismet daha sonrayaymis. Bebegin bu dunyaya biraz daha sonra gelecek demekki. Uzulme sakin hayirlisi boyleymis.

2 oğlu var ıkısıde gözü gibi biri sag biri dol o kdr ki seviyo
Sormak lazım ona erkek çocuğunun olması için ne yapmış acaba ? Neyse bunun hiçbiryerinde mantık olmadığı için tartışmaya gerek yok.canım Allah sana sabır versin.ama maşallah sana bence sen çok sabırlısın.anlatırken hiç isyan etmiyorsun.inş çok sağlıklı çok hayırlı bir evladın olur o da çok sever de ettiklerine dediklerine utanır..

Canım ya çok üzüldüm bende seni merak ediyordum, dua ediyordum.ümidini yitirme bu kadar yaklaşmışken inş bundan sonrakinde olur.sen bu sefer çok süprizler yaşadın belkide bir bakarsın daha güzel süprizler seni bekliyordur.

canım cok uzuldum..allahım kucagını ınşallah bebekle doldurur dılerım normal yolla hemencecık kalıveırısın kımbılır..

aminnn yok böyle yapan kişileri sevdirmicem sevme dıycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…