- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.454
- 248
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #4.581
Kanaman sürüyorsa kes bence mantıken kanamalı bir hastaya kan sulandırıcı verilmez değil mi? Benim gibi 3 günlüğüne kes ya da Dr una Msj at, kanaman yoğunluk azaldı mı?
Merhaba canım, benim de kanamam olmuştu, coraspin kullanıyordum, doktorum hemen kestirdi, bir daha da kullanmadım..çok şükür şu an iyiyim..Allah yardımcın olsun..
Çok yoğun bi kanama yok bi pedin yarısı kdr oldu şimdiye kdr.doktora ulasamiyoruz aradık tekrar akşama kadar muayenesi var çok yoğun biri gidiyo biri geliyo biliyoruz da. hemşire döndü tekrar sordum kesinlikle kesme dedi.söylediklerini yapcaz napalim
Her Dr un kendine göre Uygulaması bi bildiği var demekki, olsun sen için nasıl rahatsaöyle yap, Dr unu dinle sonuçta tüm tahlillerini bilen o. Geçmiş olsun canım
inşllah bnmde bi skntı yokturbenimde öyleydi üstüne birde 8. haftaya kadar kanamam vardı
çok şükür allahıma bu günleri gördük şimdi inşallah bebeğimizi sağlıkla vakti zamanında kucağımıza almak kaldı allahın izniyle
Çok tesekkur ederim.cevaplariniz için.transferden sonra tutacakmi diye stres yapiyosun tutunca kanamasiydi agrisiydi onunla ugrasiosun işte.yeterki sağlıklı olsun da herşeye katlanılır.sizinde varmı bebis kaç haftaliksiniz
Kızlar bu topikte bu bulantı olayına niye buladar takıldık anlamıyorum.. Herkesin midesi bulanmaz ki ayrıca bu gercekten şükredilecek bi durum ne mutlu bize rahat geçiriyoruz zor Dönemleri.. Özge 3-4 hafta Gözümüzün önünde nekadar zorluk cekti.. Cok şükür bizler sanslıyızMidem bulanmiyor bence bende bir tuhaflik varacaba hersey yolunda degil mi?
3 agustosta doktora gidicem ama endiseliyim
Sorma ya bendede ayni. Bende dun aksam acik kan geldi tuvaletten sonra kurukarken tvalet kagidina geliyo daha cok, kahverengi akintida oyle. Kahve akinti az ve cok devamli geliyo bende. Sende geliyomu kahveakinti. Insallah sagsalim aliriz vebeklerimizi kucagimiza. Bol bol dua edelim.Ne güzel seviniodum kanamam olmuyo diye gece yine olmuş brz.Allahım bize yardım etsin ne zor biseymis
Hemen kotu dusunme hamilelikte normal agrilar siddetli olmadikca sorun yok.Kizlar simdi de bel ve kasik agrim var
Moralim bozuldu cok
Birdahaki sefere insallah. Kismet o zamana demekki. Sende yoluna devam etmelisin.Kızlar kan testi sonucum negatif çıktı.Yollarına devam eden tüm arkadaşlara şans ve sabır diliyorum...Kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın.
Doktor kontrolüm vardı bugün hamile kaldığım kilodayım hala hiç kilo almamışım 12 haftalık bebegımde acaba neler yemeliyim doktor böyle giderse bebegin cok zayıf doğar dedi
Sonuna kadar katılıyorum sana. Benim de doktorum maşallah de demişti.Kızlar bu topikte bu bulantı olayına niye buladar takıldık anlamıyorum.. Herkesin midesi bulanmaz ki ayrıca bu gercekten şükredilecek bi durum ne mutlu bize rahat geçiriyoruz zor Dönemleri.. Özge 3-4 hafta Gözümüzün önünde nekadar zorluk cekti.. Cok şükür bizler sanslıyız
Saçmalama. Bebek ilk 12 hafta annenin hazır deposundan yer. Benim doktorum ikiz olduğunu görünce sana kilo aldırmayacağız dedi. Şekeri çıkan bir arkadaşım var 7. Ayında 1 ay kilo almadı şeker diyeti yaptığı için bebeği 1 ayda 750 gr aldı. Normalden 3 hafta önde gidiyor. Yani öyle sen kilo almayınca bebekler beslenmiyor diye birşey yokDoktor kontrolüm vardı bugün hamile kaldığım kilodayım hala hiç kilo almamışım 12 haftalık bebegımde acaba neler yemeliyim doktor böyle giderse bebegin cok zayıf doğar dedi
Sorma ya bendede ayni. Bende dun aksam acik kan geldi tuvaletten sonra kurukarken tvalet kagidina geliyo daha cok, kahverengi akintida oyle. Kahve akinti az ve cok devamli geliyo bende. Sende geliyomu kahveakinti. Insallah sagsalim aliriz vebeklerimizi kucagimiza. Bol bol dua edelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?