2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Merhaba...
Kızlar benimde ilk tedavim kimyasal gebelikle sonuçlandı.. bebiş hemende düşmedi geç düştü.. İkinci transferi düşünürken ise endometrium kalınlaşması 7 olabildi en fazla.. Yani adetimin 14. gününde.. İlk tedavide 9 a kadar çıkmıştı ve bebiş tutunabilmişti.. Ama büyüyemedi maalesef.. Biraz üzgünüm bu araalr bu yüzden.. Eylül gibi tedaviye başlamayı planlııyorum tekrar.. Bakalım nasıl bir tedavi protokolu uygulayacaklar.. Benim gibi yaşayan var mı kızlar aranızda??

Kanaman sürüyorsa kes bence mantıken kanamalı bir hastaya kan sulandırıcı verilmez değil mi? Benim gibi 3 günlüğüne kes ya da Dr una Msj at, kanaman yoğunluk azaldı mı?

Çok yoğun bi kanama yok bi pedin yarısı kdr oldu şimdiye kdr.doktora ulasamiyoruz aradık tekrar akşama kadar muayenesi var çok yoğun biri gidiyo biri geliyo biliyoruz da. hemşire döndü tekrar sordum kesinlikle kesme dedi.söylediklerini yapcaz napalim

Her Dr un kendine göre Uygulaması bi bildiği var demekki, olsun sen için nasıl rahatsaöyle yap, Dr unu dinle sonuçta tüm tahlillerini bilen o. Geçmiş olsun canım

Her Dr un kendine göre Uygulaması bi bildiği var demekki, olsun sen için nasıl rahatsaöyle yap, Dr unu dinle sonuçta tüm tahlillerini bilen o. Geçmiş olsun canım

Çok tesekkur ederim.cevaplariniz için.transferden sonra tutacakmi diye stres yapiyosun tutunca kanamasiydi agrisiydi onunla ugrasiosun işte.yeterki sağlıklı olsun da herşeye katlanılır.sizinde varmı bebis kaç haftaliksiniz

inşllah bnmde bi skntı yoktur

9. Hafta bitti sonunda öğrendim gerçi hala şüphelerim var ama 2 haftaya netleşir, şu kritik haftaları atlatalım da hayırlısıyla canım , maşallah hepimize ne diyeyim

Midem bulanmiyor bence bende bir tuhaflik var acaba hersey yolunda degil mi?
3 agustosta doktora gidicem ama endiseliyim
Kızlar bu topikte bu bulantı olayına niye buladar takıldık anlamıyorum.. Herkesin midesi bulanmaz ki ayrıca bu gercekten şükredilecek bi durum ne mutlu bize rahat geçiriyoruz zor Dönemleri.. Özge 3-4 hafta Gözümüzün önünde nekadar zorluk cekti.. Cok şükür bizler sanslıyız

Ne güzel seviniodum kanamam olmuyo diye gece yine olmuş brz.Allahım bize yardım etsin ne zor biseymis
Sorma ya bendede ayni. Bende dun aksam acik kan geldi tuvaletten sonra kurukarken tvalet kagidina geliyo daha cok, kahverengi akintida oyle. Kahve akinti az ve cok devamli geliyo bende. Sende geliyomu kahveakinti. Insallah sagsalim aliriz vebeklerimizi kucagimiza. Bol bol dua edelim.

ARKADAŞLAR MERHABA BEN GEÇEN AY TARSUAL VERDİLER KULLANDIM ADET GÖRDÜM BİTİNCE 4 GÜN SONRA YİNE GÖRDÜM 3 GÜN SÜRDÜ ŞİMDİDE BEN HANGİSİNE GÖRE ADETİMİ BEKLEMELİYİM BANA BİR FİKİR VEREBİLİR MİSİNİZ? SİZCE DOKTORUMU ARAMALIMIYIM

Transferimin 5. Gunu bugunde adet olacakmisim gbi kasigima bi agri giriyo kizlar. Gerci reglm 4 agustos. Test gunumde 4 agustos. Ahhh ahhh bilemedim simdi noluyo

Doktor kontrolüm vardı bugün hamile kaldığım kilodayım hala hiç kilo almamışım 12 haftalık bebegımde acaba neler yemeliyim doktor böyle giderse bebegin cok zayıf doğar dedi

Doktor kontrolüm vardı bugün hamile kaldığım kilodayım hala hiç kilo almamışım 12 haftalık bebegımde acaba neler yemeliyim doktor böyle giderse bebegin cok zayıf doğar dedi

Üzülme canım, ben 5 kg verdim bulantılarla..doktora söylediğim zaman, ilk üç ay anneden besleniyor bebek, üç aydan sonra kilo için önemli dedi..sen de alırsın kilo, bebişin de tombişleşir inşallah..

Sonuna kadar katılıyorum sana. Benim de doktorum maşallah de demişti.

Saçmalama. Bebek ilk 12 hafta annenin hazır deposundan yer. Benim doktorum ikiz olduğunu görünce sana kilo aldırmayacağız dedi. Şekeri çıkan bir arkadaşım var 7. Ayında 1 ay kilo almadı şeker diyeti yaptığı için bebeği 1 ayda 750 gr aldı. Normalden 3 hafta önde gidiyor. Yani öyle sen kilo almayınca bebekler beslenmiyor diye birşey yok

Kahve deil benimki adet kani gibi kırmızı geceden beri olmadı su an öyle dvm eder inşallah.bi pedi dolduracak kadar olmadı su ana kadar.internette genelde plesantaya yerleşme kanaması şeklinde yazıyor inşallah öyle biseydir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…