- 8 Kasım 2013
- 1.957
- 2.174
- 358
- 34
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #4.521
merhaba canım benim transferim 11 haziranda 3. gün embriyosu ile oldu sat a göre 29 şubat doğum tarihi ama en son ki ultrason da doktorun hesaplamasında 3 mart çıktı benim hesabıma göre 3 gün geri çıktı. senin ki de bu civarda bişeydir. zaten ne kadar sat a göre ya da transfere göre hesaplansa da asıl olan ultrasonda çıkan haftaCanım transferim 10 Haziran 3. Gün embriyosuydu, sata göre diyor kimisi ama şimdi video izledim transfer tarihine göre oluyormuş of , transfer tarihini yazınca 28 Şubat diyo , sat a göre 3 Mart diyo
canım strese girme hepimiz senin durumunu yaşadık boşu boşuna kendimizi ve bebeğimizi üzdük sende yapma böyle inşallah pozitif sonuç alırsın belirtilere hiç takılma bebeğini içinde düşün ve rahat rahat bunun ispatı olan hcg yi bekleKızlar sabah kan testi verdim.Öğleden sonra 4-5 gibi arayacağız dediler.Kalbim boğazımda atıyor.Aşırı stres oldum.Çok karnım ağrıyor hala adet sancısı gibi...Sanki düşük çıkacak gibi bir his geldi içimeNe olur dua edin...
Ayy kiyamam canim benim. Sakin ol. Insallah pozitif cikicak. Icin pır pır simdi seni cok iyi anliyorum. Benim transferimin bugun 4.gunu inan benimde kasiklarim agriyo sanki adet olacakmisim gbi kramp gbi ignelenmeler oluyo.. oysaki test tarihimde regl tarihimde 4 agustos. Eminim suanda hastalanmicagima. Sende rahat ol. Psikolojik yasiyoruz aslinda korkudan. Dua et bol bol rabbim hakkinda hayirlisini versinKızlar sabah kan testi verdim.Öğleden sonra 4-5 gibi arayacağız dediler.Kalbim boğazımda atıyor.Aşırı stres oldum.Çok karnım ağrıyor hala adet sancısı gibi...Sanki düşük çıkacak gibi bir his geldi içimeNe olur dua edin...
Hayirli sonuclar aliriz insallah.Kızlar tranafer tarıhım belli oldu çarşamba günü saat 14 de alıyorum bebişlerimi.allahın izni ile 14 ağustosta test tarihim
Aldım abla bu arada H&M geen verzendkost oldu emzirme iç çamasırlqrı var kullananlar cok memnun Alman'ı tavsiye ederim :)Gunaydin kizlar. Turkiyedekiler gune guzel sicak hava ile merhaba diyo ne guzel. Burda ise yagmurlu soguk bir hava pattaniyenin altinda oturuyorum su an. Eeee nasil gidiyo hamilelikler. Cok sukur herkez artik iyi bahsediyo.oz-ge-mavi kendine yeni cicilerin almanin vakti geldi. ne guzel. @Ucurtma avcisi 86 nasilsin? Son durum nasil hafifledimi kanamalarin. @cerenery gorunmuyosun pek. Lekelenmeler ne durumda. Bendede hala var lekelenme. Sabah hastaneyi aradim anlattim durumu. Bana progesteron ilaci verin dedim burda boyle sorla isteyen ilaci. Butun hastaneler 12 hafta veriyo siz neden 12 gun veriyosunuz ben 42 yasindayim bana gerekli falan dedim. Bakalim doktorla konusup beni ariyacakmis oglen. Pek umidim yok ama. Hic kimildamadan korkuyla yatiyorum kanama olacam diye. Insallah yasatmaz allahim.
Bn pek yemiyorum bişi bi yediğim extra ceviz aklıma bişi gelmiyo hiçBen yeni şeyler aldım bile çoktan canım gebelik taytlari ve pantolonları benim bütün hepsi dar diye en başından basi yapmasın karnima diye aldım gerçekten çok güzel bir duyguydu bende 52 kiloydum yıllardır şimdi 54 oldum sürekli o faydalı bu faydalı diye yiyip duruyorum herşeyi ama kilo almaktan bile memnunum
Yaparımda cnm nasıl yapılıyo bilmiyorum bn :)Yaa artik bizde bi cizelge yapsak hamislerimizi yazsak
Sancı yapıyo dedin onuNeyi a
ne sorucam kız?bende jel kullandım gebeyken
Kızlar tranafer tarıhım belli oldu çarşamba günü saat 14 de alıyorum bebişlerimi.allahın izni ile 14 ağustosta test tarihim
Cok güzellll iki tane mi transfer olucakKızlar tranafer tarıhım belli oldu çarşamba günü saat 14 de alıyorum bebişlerimi.allahın izni ile 14 ağustosta test tarihim
Kızlar sabah kan testi verdim.Öğleden sonra 4-5 gibi arayacağız dediler.Kalbim boğazımda atıyor.Aşırı stres oldum.Çok karnım ağrıyor hala adet sancısı gibi...Sanki düşük çıkacak gibi bir his geldi içimeNe olur dua edin...
Canım transferim 10 Haziran 3. Gün embriyosuydu, sata göre diyor kimisi ama şimdi video izledim transfer tarihine göre oluyormuş of , transfer tarihini yazınca 28 Şubat diyo , sat a göre 3 Mart diyo
CANIM MERAK ETME BU BELİRTİLERİN HEPSİ NORMAL ... ADET BELİRTİLERİ İLE HAMİLELİK BELİRTİLERİ BİRBİRİNE ÇOK BENZİYOR...İÇİNİ FERAH TUT HER ZAMAN POZİTİF DÜŞÜNKızlar bugün 3.gün ama sanki adet görecekmişim gibi sancım var kasıklarımda neden böyle oluyor ki bi fikriniz var mı??
Seninkiler bayağı aşk bebeği olacaklar baksana doğum tarihleri 14 şubat :)Bencede doktoruna sor benim ilk muayenede 8 mart tı. Dün ikiz olduklarını öğrndik 14 şubatta alırız dedi. Tani aceleci davranmazsa şakacılar
tebrikler canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsinmerhabalar bende dün pozitif haberimi aldım değerim 377,95 çarşamba tekrarlanacak inşallah devamı gelir ve 2016 da bebişimi kucağıma alırım ve tabi isteyen herkes aminnn
Bak bunu ogrendigim iyi oldu. Ben o camasirlari turkiyeden gelen birine ismarlatacaktim. Burda carsida hic gormedim cunku. Bakacam simdi yattigim yerden internetten.Aldım abla bu arada H&M geen verzendkost oldu emzirme iç çamasırlqrı var kullananlar cok memnun Alman'ı tavsiye ederim :)
Amin Allah razı olsun darısı başına inşallahtebrikler canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın. Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin
Kendimi her iki sonuca da alıştırmaya çalışıyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah pozitif Sonuç alırız...CANIM MERAK ETME BU BELİRTİLERİN HEPSİ NORMAL ... ADET BELİRTİLERİ İLE HAMİLELİK BELİRTİLERİ BİRBİRİNE ÇOK BENZİYOR...İÇİNİ FERAH TUT HER ZAMAN POZİTİF DÜŞÜN
Canım ne oldu test sonucun inşallah olumludurKızlar sabah kan testi verdim.Öğleden sonra 4-5 gibi arayacağız dediler.Kalbim boğazımda atıyor.Aşırı stres oldum.Çok karnım ağrıyor hala adet sancısı gibi...Sanki düşük çıkacak gibi bir his geldi içimeNe olur dua edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?