- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #4.501
ne sorucam kız?bende jel kullandım gebeykenBn sadece hap ve fıtıl kullanmıştım cnm doktoruna bi sorsana niye öyle olmuş
Öznurcum merhaba transfer tarihim 10 Haziran ama sata göre hamilelik takvimi yanlış çıkıyor , en son Dr 8+4 Demişti ama burda 5 hafta görünüyor , senin transfer tarihini Hatırlıyorum formlardan ben beceremedim galiba takvimi kafa karıştı yaBen yeni şeyler aldım bile çoktan canım gebelik taytlari ve pantolonları benim bütün hepsi dar diye en başından basi yapmasın karnima diye aldım gerçekten çok güzel bir duyguydu bende 52 kiloydum yıllardır şimdi 54 oldum sürekli o faydalı bu faydalı diye yiyip duruyorum herşeyi ama kilo almaktan bile memnunum
Benimde gecen yil dan bir dusugum var. Korkum yine ayni durumlari yasamak. Insallah yasatmaz allahim hicbirimize. Simdi yataktan koltuga, koltukdan yataga yatip duruyorum.Canım geçmiş olsun lütfen dikkat et ilk haftaların benim gibi yapma geçen hafta birden ciddi bir kanama atlattım Ağlayarak acile gittik önceden düşük tecrübem var neyseki bebişimin kalbi atıyordu , iş Yaptım çamaşır Astım evi toparladım ama herhangi bir ağrım yoktu çok, ara ara olan ağrılar normaldir dedim, ah bilseydim neyse şimdi o kanepeden bu kanepeye pinekliyorum napim bebiş için herşey..lütfen kendini Sak'ın ama sakınnnn yorma..kahve akıntı bitmiş bir kanamanın belirtisi tekrarı Olmasın sık sık yat aman yorma kendini aman !!
Sen yanlislikla 10 haziran yerine 10 temmuz yazmis olamayasin bilgilere. Cunku benim transfver 11 temmuz ve benimle ayni hafta gorunuyosun. Birdaha bak istersen.Öznurcum merhaba transfer tarihim 10 Haziran ama sata göre hamilelik takvimi yanlış çıkıyor , en son Dr 8+4 Demişti ama burda 5 hafta görünüyor , senin transfer tarihini Hatırlıyorum formlardan ben beceremedim galiba takvimi kafa karıştı ya
Benimde gecen yil dan bir dusugum var. Korkum yine ayni durumlari yasamak. Insallah yasatmaz allahim hicbirimize. Simdi yataktan koltuga, koltukdan yataga yatip duruyorum.
İnşallah canım bugün ağrı sızı yokHadi insallah pozitifi gorucez.
Gözün aydın canımslm kızlar ikinci kan sonucum 874 çok şükür iki katından fazla artmış
Allah razı olsun darısı başınaGözün aydın canım
Hayırı olsun bebeişiiiiiiiin. Sayımız artıyor her geçen gün harikaslm kızlar ikinci kan sonucum 874 çok şükür iki katından fazla artmış
Amin canım başta burda bekleyen ve isteyen herkese inşallahAllah razı olsun darısı başına
13 haziran benimde transfer tarihim canım senin kaçıncı gün embriyosuydu eğer 5. günse beklenen doğum tarihini 23 şubat 3. günsede 25 şubat diye hesapladim kendimden yola cikarakÖznurcum merhaba transfer tarihim 10 Haziran ama sata göre hamilelik takvimi yanlış çıkıyor , en son Dr 8+4 Demişti ama burda 5 hafta görünüyor , senin transfer tarihini Hatırlıyorum formlardan ben beceremedim galiba takvimi kafa karıştı ya
Ben bebegimi 18 haftalıkken kaybetmistim. Butun hamilelikte kanama yasamistim. Benim korkum acaba benim rahmim bebeği tasiyamiyomu. Simdi yine böyle baslayinca acabalar kafamda. Ben ilac kullanmiyorum. Senin durum nasil şimdi? Lekelenme oldumu kanamadan sonra?[/QUOTE]Ben OTE="secretxxx, post: 41942280, member: 544754"]Korkma sancın sızın yoksa, belin kopacak gibi ağrımıyorsa hiç korkma, kanaman olsada korkma düşükten bilirsin çok sancılı oluyor. Progestan alıyorum ilk günden beri ona rağmen oldu , bende fitil olarak kullanmıyorum protestanı çünkü akıntı yapıyor o da psikolojimi bozdu korktum hep şimdi içiyorum yemek yer yemez ..iyiyim Şimdi ha kanaman olursa kan sulandırıcı kullanıyorsan kes hemen..korkma herşey düzelecek
13 haziran benimde transfer tarihim canım senin kaçıncı gün embriyosuydu eğer 5. günse beklenen doğum tarihini 23 şubat 3. günsede 25 şubat diye hesapladim kendimden yola cikarak
Sen en iyisi doktora gittiğinde sor bana beklenen doğum tarihini doktor söyledi ona göre değiştirdim bende en doğrusu bu sanırımCanım transferim 10 Haziran 3. Gün embriyosuydu, sata göre diyor kimisi ama şimdi video izledim transfer tarihine göre oluyormuş of , transfer tarihini yazınca 28 Şubat diyo , sat a göre 3 Mart diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?