2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Hatta 6 Artı 1 dedi,bilmiyorum nasip bekliyoruz hayırlısı olsun

Kizlar Ankaradayim. Ankara ve yakınlarında asilama ve tüp bebek icin önereceğiniz merkez varmi?
Nereye gidecegimi sasirdim. Karar veremiyorum

normal ı canım jel onun icin zaten

Hosgeldin canın transferimiz ayni günlere gelicek muhtemelen
ben sana diyorum bu bebiş veya bebişler seni bırakmıycak

Kizlar Ankaradayim. Ankara ve yakınlarında asilama ve tüp bebek icin önereceğiniz merkez varmi?
Nereye gidecegimi sasirdim. Karar veremiyorum
Ben başkent Hastanesi Göğşen Önalana gittim, hiç zaman kaybetmeden en doğru tahlilleri istedi, yoğun ama kısa ve net ne istediği belli , çok koruyordum içimden gelen sesi dinledim ona gittim Allah ondan Razı olsun, hiç pişman Değilim , yine de sen araştır içine sinen birine git istersen dene,
Başkent'te muayene 122 tl, ancak 10 gün geçerli yani tahlil şu ,bu muayene 10 gün boyunca 122 tl ye geliyor , kolay gelsin canım Allah bebişine kavuştursun

Mahalledeki bi komsumdan da ayni ismi duydum simdi bebişi 5 aylik sirinesi var. Sanirim ordan baslayacagim tedaviye... Allah razi olsun cok teşekkür ederim umarim isteyen herkes ve bende melegime kavusuruz

Aynı sorun bende de var bugün transferin 11.günü yarın kan testine gideceğim.Ama 4 gündür adet olacakmışım gibi ağrılar umudumu kırıyor.Ayrıca bende progestanı vajinal olarak alıyordum başlarda yağ gibi kayıp gidiyordu,şimdi o kadar zor ki resmen sımsıkı bir tuhaf içim şiş gibi ve acıyor.Offff vallahi geldiler artık.

Allah beişine kavuştursun sağlıkla , aslında bence bu iyiye işaret çünkü vajina Duvarı'nın kalınlaşması demek gebeliğin işareti demek , ben Dayanamayıp 10. Gün idrar yapmıştım çıkmamıştı Dr.um aradı yok hocam hiçbirşey yok sanırım olmadı dedim, aradan 4 saat geçti bi baktım test çok ama çok hafif ikinci çizgi aradan zaman geçtiği için önemsememek lazımdı ama umutlandım, tekrar tekrar Yaptım birinde belirginleşti bir sonrakinde silikleşti ..korktum ama Rabbim nasip etti..12. Gün çıktı çok şükür ...inşallah sende güzel haberlerini paylaşacaksın,
Bu arada adet sancılarına benzer sancılar gayet normal gebelik belirtileri adet belirtileri ile hemen hemen aynı oluyor korkma bebişinin melek yüzünü hayal et..öptüm

Mahalledeki bi komsumdan da ayni ismi duydum simdi bebişi 5 aylik sirinesi var. Sanirim ordan baslayacagim tedaviye... Allah razi olsun cok teşekkür ederim umarim isteyen herkes ve bende melegime kavusuruz

Evet canım çok çok iyi bir doktor , tespitleri istediği tahliller kimse istememişti benden o tahlilleri, kadın doğum kısmı Maltepe'de ayrı bi bina, Ankaray Maltepe durağında in hemen arka sokakta 5 dakikalık yol..Allah yardımcın olsun canım

Allah'ım inşallah öyledir...Günüm tuvalette geçiyor :) gelmiş mi gelmiş mi diye,günler geçmek bilmiyor.Çok teşekkür ederim,moral verdin,çok sağol arkadaşım.

Rahat ol bak bir gun kaldi. Insallah yarin pozitif sonucu alacaksin hayirlisiyla.

Kızlar bugün 3.gün ama sanki adet görecekmişim gibi sancım var kasıklarımda neden böyle oluyor ki bi fikriniz var mı??

Kızlar bugün 3.gün ama sanki adet görecekmişim gibi sancım var kasıklarımda neden böyle oluyor ki bi fikriniz var mı??

Transferin 3. Günü mü? Öyleyse inşallah tutunma sancısıdır, benimde. 3. Gün aşırı sancım olmuştu belim kasıklarım ağrımıştı , sonraki günler olmadı meğer o gün tutunmuş ..inşallah seninde öyledir inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…