- 15 Eylül 2012
- 1.107
- 933
- 323
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #4.401
Hatta 6 Artı 1 dedi,bilmiyorum nasip bekliyoruz hayırlısı olsunSen ona bakma canım. Normalde benim doktorun sat tarihini baz aldı. Şimdi yarın muayenemiz var. Yarın 8+0 olacağız bakalım ne diyecek. Ultrasonda ileri ya da geri öıkabiliyor ama onun önemi yok. Gelişiminş takio etmek için bakıyorlar ona. Takma sakın.
Insallah canim ilkinde her hafta gitmistim 5_6_7 boyle direk 7de gidince bi baktim bi anda kocaman olmus. Allah im korusun onlariBizde yarın gidiyoruz. 7+6 olacağız yarın. Inşallah duyarız kalp atışını
Oyle yapmiyorlar mi anacimSalla gez çok iyiymiş.
Amin Allah ım korusun hepsiniInsallah canim ilkinde her hafta gitmistim 5_6_7 boyle direk 7de gidince bi baktim bi anda kocaman olmus. Allah im korusun onlari
Gamze bak bir daha ki kontrolünde kalp atışı düzelecek lütfen stres yapma dua edelim elden başka bişey gelmiyoHatta 6 Artı 1 dedi,bilmiyorum nasip bekliyoruz hayırlısı olsun
normal ı canım jel onun icin zatenKızlar, özellikle crinone jel kullananlar..ilk haftalarda ben çok kolay kullanıyordum jeli, hiçbir sorun yaşamadım şükür..ama afedersiniz, artık jeli içeri ittirirken çok zorlanıyorum, acı çekiyorum resmen..böyle bi sorun yaşayan var mı aranızda..
Hosgeldin canın transferimiz ayni günlere gelicek muhtemelenSelam kızlar benide aranıza kabul edermisiniz acabaabenden bugun yumurta toplandı 14 tane eşimde azospermi vardi tese yapabilirIz demişlerdi ama normal yolla buldular bakalım şimdi bekliyoruz embriyolar iyi gitsin diye rabbim hepimize isteğini versin insallah
ben sana diyorum bu bebiş veya bebişler seni bırakmıycakMerhaba kızlar, benimki beni şaşırtmaya devam ediyor bugünkü kontrolde tek yumurta ikizi Olduğunu öğrendik, benim minik bölünmüş ama birinin kalbi atmıyor diğeri yavaş atmaya devam ediyor,durumlar iyi değil hikayenin sonuna yaklaşıyorum sanırım
Ben başkent Hastanesi Göğşen Önalana gittim, hiç zaman kaybetmeden en doğru tahlilleri istedi, yoğun ama kısa ve net ne istediği belli , çok koruyordum içimden gelen sesi dinledim ona gittim Allah ondan Razı olsun, hiç pişman Değilim , yine de sen araştır içine sinen birine git istersen dene,Kizlar Ankaradayim. Ankara ve yakınlarında asilama ve tüp bebek icin önereceğiniz merkez varmi?
Nereye gidecegimi sasirdim. Karar veremiyorum
Mahalledeki bi komsumdan da ayni ismi duydum simdi bebişi 5 aylik sirinesi var. Sanirim ordan baslayacagim tedaviye... Allah razi olsun cok teşekkür ederim umarim isteyen herkes ve bende melegime kavusuruzBen başkent Hastanesi Göğşen Önalana gittim, hiç zaman kaybetmeden en doğru tahlilleri istedi, yoğun ama kısa ve net ne istediği belli , çok koruyordum içimden gelen sesi dinledim ona gittim Allah ondan Razı olsun, hiç pişman Değilim , yine de sen araştır içine sinen birine git istersen dene,
Başkent'te muayene 122 tl, ancak 10 gün geçerli yani tahlil şu ,bu muayene 10 gün boyunca 122 tl ye geliyor , kolay gelsin canım Allah bebişine kavuştursun
Aynı sorun bende de varCanım artık itememen çok normal, gebelik ilerledikçe vajina ağzında tıpa gibi bi bölüm oluşuyormuş , Bebeğin sıkıca tutunması ve düşmemesi için. Ben Progestan fitil kullanıyordum eldivene bebeyağı sürüp ilerletiyordum, şimdi oral olarak kullanıyorum bıktım akıntıdan iki türlü kullanılabiliyormuş çünkü.
Aynı sorun bende de varbugün transferin 11.günü yarın kan testine gideceğim.Ama 4 gündür adet olacakmışım gibi ağrılar umudumu kırıyor.Ayrıca bende progestanı vajinal olarak alıyordum başlarda yağ gibi kayıp gidiyordu,şimdi o kadar zor ki resmen sımsıkı bir tuhaf içim şiş gibi ve acıyor.Offff vallahi geldiler artık.
Mahalledeki bi komsumdan da ayni ismi duydum simdi bebişi 5 aylik sirinesi var. Sanirim ordan baslayacagim tedaviye... Allah razi olsun cok teşekkür ederim umarim isteyen herkes ve bende melegime kavusuruz
Allah beişine kavuştursun sağlıkla , aslında bence bu iyiye işaret çünkü vajina Duvarı'nın kalınlaşması demek gebeliğin işareti demek , ben Dayanamayıp 10. Gün idrar yapmıştım çıkmamıştı Dr.um aradı yok hocam hiçbirşey yok sanırım olmadı dedim, aradan 4 saat geçti bi baktım test çok ama çok hafif ikinci çizgi aradan zaman geçtiği için önemsememek lazımdı ama umutlandım, tekrar tekrar Yaptım birinde belirginleşti bir sonrakinde silikleşti ..korktum ama Rabbim nasip etti..12. Gün çıktı çok şükür ...inşallah sende güzel haberlerini paylaşacaksın,
Bu arada adet sancılarına benzer sancılar gayet normal gebelik belirtileri adet belirtileri ile hemen hemen aynı oluyor korkma bebişinin melek yüzünü hayal et..öptüm
Rahat ol bak bir gun kaldi. Insallah yarin pozitif sonucu alacaksin hayirlisiyla.Aynı sorun bende de varbugün transferin 11.günü yarın kan testine gideceğim.Ama 4 gündür adet olacakmışım gibi ağrılar umudumu kırıyor.Ayrıca bende progestanı vajinal olarak alıyordum başlarda yağ gibi kayıp gidiyordu,şimdi o kadar zor ki resmen sımsıkı bir tuhaf içim şiş gibi ve acıyor.Offff vallahi geldiler artık.
Sancilar gaz sancisi hersey olabilir. Belirti icin henuz cok erken. Cok az daha sabir insallah guzel sonucu alacaksin.Kızlar bugün 3.gün ama sanki adet görecekmişim gibi sancım var kasıklarımda neden böyle oluyor ki bi fikriniz var mı??
İnşallah alırım güzel sonucu ama ağrı biraz korkutuyor beniSancilar gaz sancisi hersey olabilir. Belirti icin henuz cok erken. Cok az daha sabir insallah guzel sonucu alacaksin.
İyi gidiyor gibi bakalım yarın kontrolum var cunartesi veya oazartesi gibi olabilirSarisekerannesi nasil gidiyo tedavi. Transfer ne zamana?
Kızlar bugün 3.gün ama sanki adet görecekmişim gibi sancım var kasıklarımda neden böyle oluyor ki bi fikriniz var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?