- 29 Nisan 2015
- 600
- 491
- 53
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #4.381
Selam kızlar benide aranıza kabul edermisiniz acabaabenden bugun yumurta toplandı 14 tane eşimde azospermi vardi tese yapabilirIz demişlerdi ama normal yolla buldular bakalım şimdi bekliyoruz embriyolar iyi gitsin diye rabbim hepimize isteğini versin insallah
Aminnnnn :)))Hem de çoookkk zor..:) Allah yardımcımız olsun..
Hemen kötü düşünme canım inşallah tutunur hayata devam eder dünyada yiyecek ekmeği varsa hiçbirşey olmaz Allah'ın izniyleMerhaba kızlar, benimki beni şaşırtmaya devam ediyor bugünkü kontrolde tek yumurta ikizi Olduğunu öğrendik, benim minik bölünmüş ama birinin kalbi atmıyor diğeri yavaş atmaya devam ediyor,durumlar iyi değil hikayenin sonuna yaklaşıyorum sanırım
Bizde yarın gidiyoruz. 7+6 olacağız yarın. Inşallah duyarız kalp atışınıKizlaar biz bugun kalp atisimizi duyduk cok sukur7+1 olmusuz. Crl 9.90mm yaziyo sizler ne durumdasiniz uyumlu mu benim bebisim gunuyle sizcee
Canım ya umudunu yitirme lütfen. Bak 9 hafta oldu savaşıyor bebeğin. Ne zorluklar çekmiş içerde sende pozitif ol. Hissetsin seniMerhaba kızlar, benimki beni şaşırtmaya devam ediyor bugünkü kontrolde tek yumurta ikizi Olduğunu öğrendik, benim minik bölünmüş ama birinin kalbi atmıyor diğeri yavaş atmaya devam ediyor,durumlar iyi değil hikayenin sonuna yaklaşıyorum sanırım
Kullaniriz napalim kiz :)Masallah sen yarilamissin canim:) bizde gorelim insallah o gunleri. Her turlu kullanicaz ne olursa olsun mecburuz tabi birbirimizden fikir almak faydali oluyor bu surecte, iyiki varsiniz
Ay evet keske erkek olsaydim diyorum bazen :)))Kadın olmak çok zor yaaaa :))))
Hahahah cok guldurdun beni canim yaa, Allah iyiligini versinKullaniriz napalim kiz :)
Sumuklu bocek yiceksin cocuk icin deseler yiyecek durumdayim
7. Haftadaymışım canım bilmiyorum artık takdir Allah'ın ne verirse hayırlısını versinCanım ya umudunu yitirme lütfen. Bak 9 hafta oldu savaşıyor bebeğin. Ne zorluklar çekmiş içerde sende pozitif ol. Hissetsin seni
Ay evet keske erkek olsaydim diyorum bazen :)))
Nasıl 7. Haftadayız canım?7. Haftadaymışım canım bilmiyorum artık takdir Allah'ın ne verirse hayırlısını versin
Salla gez çok iyiymiş.Ay evet keske erkek olsaydim diyorum bazen :)))
Salla gez
Kızlar, özellikle crinone jel kullananlar..ilk haftalarda ben çok kolay kullanıyordum jeli, hiçbir sorun yaşamadım şükür..ama afedersiniz, artık jeli içeri ittirirken çok zorlanıyorum, acı çekiyorum resmen..böyle bi sorun yaşayan var mı aranızda..
Cnm o düzelebiliyor kalp atışı inş düzelck dua et bol bol7. Haftadaymışım canım bilmiyorum artık takdir Allah'ın ne verirse hayırlısını versin
Bugün öyle dedi doktor canımNasıl 7. Haftadayız canım?
Hoşgeldin aramızaSelam kızlar benide aranıza kabul edermisiniz acabaabenden bugun yumurta toplandı 14 tane eşimde azospermi vardi tese yapabilirIz demişlerdi ama normal yolla buldular bakalım şimdi bekliyoruz embriyolar iyi gitsin diye rabbim hepimize isteğini versin insallah
Sen ona bakma canım. Normalde benim doktorun sat tarihini baz aldı. Şimdi yarın muayenemiz var. Yarın 8+0 olacağız bakalım ne diyecek. Ultrasonda ileri ya da geri öıkabiliyor ama onun önemi yok. Gelişiminş takio etmek için bakıyorlar ona. Takma sakın.Bugün öyle dedi doktor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?