2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Dr yanlış hesaplamis olabilir canim ben de tatilde mrcbur kalip baska dra gitmistim 1 hafta geriden gelio dedi yanlış hesaplamis yani.7 haftalik olman lazim 6 haftalik duruyo bebwk demisti.dun kendi drumda kontrolumde 6+5 çıktı tam da oyle olmasi gerekiyirmus.takilma yani o konuya bosuna canini sikma.

Gözün aydın canım hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah ultrason farklı olabiliyor canım bi de doktor da farklı bi sıkıntı yoktur dert etme :)) bebişi de üzme

Merhaba arkadaşlar allah herkese yardım etsin hayırlı evlat versin inşallah. Ben 25 yaşındayım eşim 35 5 yıllık evliyiz medicalpark Göztepe aşılama için başvurduk esimin spermi düşük 5000 fln çıktı bunla olmaz tutmaz dedi tüp bebege geçin dedi bizde karar verdik başladık iğneler ilaçlar testler herseyebaşladık çok guzel geçti 8 yumurtam toplandı 6 tanesini dollendi 4 tanesi 1 kalite sağlıklı o kdr iyiymis ki embriyom 5.gun transfer ettiler hemde iki tane ikiz olur diye biz istedik bugün 9.gunum sonucum 4,50 çıktı yıkıldım şok oldum dha adet olmadım ağrım da yok beynim patlayacak cok üzüldüm doktor şimdi diyo ki eşinin spermi kötü kromozom testi fln yapalım diyo madem öyleydi aşılama yapmadin bu testen gecirseydin ya bayramşekeriniz olsun bebeginiz dedi okadar umutlanmistim ( değeri bu kadar düşük çıkıp yükselen var mıarkadaşlar lütfen cvp yazın

9. Gun bence cok erken. Hemen umutsuz olma derim.

Ne bitmez derdim var benim ya... 3 gündür gelen kanama oldu sana çamur gibi kahve gibi renkte kıvamlı akıntı arkadaş bu tüp bebek adama kafa yedirtir 5000 e düşen kan değerim oldumu sana 7500 sinir oldum nooluyo şimdi böyle.... var mı sağdan soldan böyle vakalar duyaniniz??? Acil doktoru clexane i kes kanaman var çünkü dedi kestim durmadı sonra niye kestin devam et dedi kendi doktorum vurdum kanama binevi durdu yani ben o doktorun taaa.... kafayı yiyecem ne üzüntü kaldı ne sevinç ne olcaksa olsun artık be of

Okuduğum şeyler kafami o kadar çok karıştırdı ki. Benim kanamandan sonra ki 5 gün doktora gittiğimizde bize sadece bebegim gelişmemiş normal hayatına dön ve ilaçları kes dedi ben de normal hayatıma döndüm ve kanamam var ama normal. Acaba hata mi yaptım ya kafam çok ama coooook karıştı. Başka doktora da gitmedim değerlerimide bakilmadi. Ben doktoruma çok güvendim. Ama benim 1 gün çok fazla kanamam olmustu.offff hiçbirşey bilmiyorum artık neyse hayirlisi

Canim inşallah herşey yolundadır. Pozitif düşün pozitif olsun. Sen de benim yaptığım hatayı yapma başka doktorlara git. Benim şimdi icim icimi yiyor acaba hata mi yaptım diye ben olumsuz sonucu aldıktan sonra 2 gün kendime gelemedim ve sonra zaten bayram tatili oldugu icin yola çıktım.lütfen başka doktorlara Daniş ve iyi dinlen.

Çok erken çünkü hcg degeri 8. Gün salgılanmaya Başlıyor bu sonuç normal doktorun test günün ne smn dediyse o zmn yap inş yükselir

Kendi doktorun mu iğneyi kes geri de vur dedı

İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım..bitmiyor endişeli günler değil mi.? Allah a şükürler olsun yinede..
Helede bnm ki cnm . Şimdide cinsiyet için korkuyorum kayın validem resmen kız olursa sevmeyecegini söyledi ve dışlar bizde 4 kız kardeşiz erkek yok annemi örnek verir eminim annesine cekmiş der .

Helede bnm ki cnm . Şimdide cinsiyet için korkuyorum kayın validem resmen kız olursa sevmeyecegini söyledi ve dışlar bizde 4 kız kardeşiz erkek yok annemi örnek verir eminim annesine cekmiş der .

Yok artık ya.! O kadar zor geldi ki bu bebişler bize kız ya da erkek ne fark eder, Allah sağlıklı, sıhhatli, eli ayağı düzgün nasip etsin yeter ki..hiç korkma canım, ikisi de evlat ne derse desin, kulak arkası et söylediklerini..bak sinirlendim şimdi..

Iyice bnmde psikolojimi bozdu inan ki napıcam bilmiyom

Boşver canım sıkma canını, bebişini düşün..sevmezse sevmesin, dışlarsa dışlasın..onun anne babası olacak şükür, ona ihtiyacı yok..üzülme, Allah ne nasip ederse o olur..
Aynı evde oturuyoruz cnm zun takıntımda bu yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…